W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Domi_naturelover wrote:Blondyna, no krecha marzenie, będzie wysoka beta 🍀❤️
2+3 spokojnie, aktualnie jedyne co możemy zrobić to ograniczyć stres. Jutro się wszystko okaże, oczywiście kciuki zaciskam bardzo mocno 🤞🏼
Widzę, że jutro Nasz dzień bet. Mam nadzieję, że wszystkie zobaczymy piękne wyniki (to będzie pierwsza beta, która faktycznie wiąże się u mnie ze stresem 😔).
I ja jutro powtarzam betę. Nie robiłabym już, gdyby mnie ta ginka nie nastraszyła pozamaciczną (chociaż w opisie napisała "uwidoczniony pęcherzyk 2,2mm", także nie wiem o co jej chodzi).Blond27 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja też cały czas do was zaglądam i trzymam kciuki żeby wasze kropki pięknie rosły 🥰🥰🥰✊✊✊
Jeśli pozwolicie pozbieram wiruski żeby w tym cyklu się udało 😉Angelaaaa, Domi_naturelover, Aneta2506, Blond27, Magdak lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Aneta2506 wrote:Dobra, uzupełnione 😁 to teraz poproszę nakichanie na mnie i na inne przyszłe mamuśki żeby grupa się rozszerzała 🤧🤭☺
Aneta2506, Blond27 lubią tę wiadomość
👱♀️-40
5 lat starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅ -
milam wrote:I ja jutro powtarzam betę. Nie robiłabym już, gdyby mnie ta ginka nie nastraszyła pozamaciczną (chociaż w opisie napisała "uwidoczniony pęcherzyk 2,2mm", także nie wiem o co jej chodzi).
Będziesz spokojniejsza jak zobaczysz piękną betę 🤞🍀Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
milam wrote:I ja jutro powtarzam betę. Nie robiłabym już, gdyby mnie ta ginka nie nastraszyła pozamaciczną (chociaż w opisie napisała "uwidoczniony pęcherzyk 2,2mm", także nie wiem o co jej chodzi).
Nie dostałaś zdjęcia?
Nie mogła wpisać że jest pęcherzyk jakby go nie widziała - jedynie przez jego rozmiar mogła nie być pewna czy ciążowy bo jeszcze za mały żeby to ocenić na 100% (tak wiem, głupie to bo kropka to kropka 😅) -
nick nieaktualnymilam wrote:I ja jutro powtarzam betę. Nie robiłabym już, gdyby mnie ta ginka nie nastraszyła pozamaciczną (chociaż w opisie napisała "uwidoczniony pęcherzyk 2,2mm", także nie wiem o co jej chodzi).
Trzymam kciuki za bete i niech pecherzyk rosnie🍀🍀
Rozsylam wiruski🦠🦠Blond27, Anett93, cslza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiestety nie polubilismy sie z testem cyfrowym🙄 zawsze chcialam zrobic, zeby miec na pamiatke lub jak juz sie oglosze dodac gdzies na media spolecznosciowe itp. A tutaj dostalam error! Otworzylam test, a tam dwie piekne kreski, nie wiem czemu nie pokazalo na ekranie, ale test ma rozne opinie w necie🤔
https://zapodaj.net/a4069c2fd5c3e.jpg.html
Nie polecam, duzo kasy, postapilam wedlug instrukcji i moge go tylko wyrzucic👎Blond27 lubi tę wiadomość
-
Magdak wrote:Niestety nie polubilismy sie z testem cyfrowym🙄 zawsze chcialam zrobic, zeby miec na pamiatke lub jak juz sie oglosze dodac gdzies na media spolecznosciowe itp. A tutaj dostalam error! Otworzylam test, a tam dwie piekne kreski, nie wiem czemu nie pokazalo na ekranie, ale test ma rozne opinie w necie🤔
Nie polecam, duzo kasy, postapilam wedlug instrukcji i moge go tylko wyrzucic👎Magdak, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Proszę się zarażać:
🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🦠🤧😷 ❤️❤️❤️Blond27, Aneta2506, Paulina666, Koteczka82, Milixx, 2+3, Anett93, cslza lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
nick nieaktualnyNati94 wrote:Jeśli mogę się wtrącić, to za tę kasę bym go zareklamowała. Napisz do producenta, szanująca się firma odda Ci kasę albo test.
Tak, dzieki, napisalam do Amazona i oddali kase☺️ Ogolnie producent tez powinien wiedziec wiec jak bede miec chwile to do nich napisze. Ogolnie bardzo chwalilam cyfrowe testy owulacyjne clearblue, ale ten test zdecydowanie rozczarowal, nawet nie bede kupowac drugiego.Blond27, Nati94 lubią tę wiadomość
-
KaJa wrote:Aneta, ja pamiętam jak we wrześniowym wątku, który prowadziłam mi sie nie udało a w październiku zobaczyłam dwie kreski i wróciłam na "swój" wątek i teraz dalej go prowadze 😜 Liczę, że z Tobą też tak będzie i zaraz dołączysz do dziewczyn🤞💐🍀😊
Oby historia się powtórzyła 😍😍😍Blond27, KaJa, Wojcinka lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Ja miałam tak z firmą humana, nie pamiętam co było ale było coś nie tak z słoiczkiem. Napisałam problem aby wiedzieli, kazali podać adres i wysłali duży karton przysmaków dla małej 💚 totalne zaskoczenie ale taką firmę szanuję i kupuję ich produkty. Ten clearblue planuję kupić i zrobić zdjęcie dla rodziny w razie czego bo ślepi są na kreski xD
Magdak, Mgdra lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Dziewczyny kiedy umawiacie się na pierwsze wizyty? Kompletnie jestem zielona w tym temacie...
Blond27, czarneniebo lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Dziewczyny kiedy umawiacie się na pierwsze wizyty? Kompletnie jestem zielona w tym temacie...
Mi lekarka na teleporadzie przekazała zalecenie, abym umówiła się w połowie kwietnia na pierwszą wizytę (by było serduszko), ale jak jej przestawiłam moją historię, to kazała jak najszybciej iść aby wykluczyć cp 😃 Więc pierwszą miałam w piątek, a drugą mam jutro 😇 Liczę już na widoczny pęcherzyk w odpowiednim miejscu 🙏🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2022, 15:16
Blond27, Anett93 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ja mam wizytę we wtorek to będzie 6+5tc
Serduszko już powinno byćAneta2506, Blond27, Anett93, Magdak, Wojcinka, Mgdra, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Magdak wrote:Niestety nie polubilismy sie z testem cyfrowym🙄 zawsze chcialam zrobic, zeby miec na pamiatke lub jak juz sie oglosze dodac gdzies na media spolecznosciowe itp. A tutaj dostalam error! Otworzylam test, a tam dwie piekne kreski, nie wiem czemu nie pokazalo na ekranie, ale test ma rozne opinie w necie🤔
Nie polecam, duzo kasy, postapilam wedlug instrukcji i moge go tylko wyrzucic👎
O kurde, ale bubel
Ale za to jakie kreski! 🤩Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2022, 16:23
Magdak lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Podobno zaleca się pierwszą wizytę ok. 3 tygodnie po dacie miesiączki, chyba, że jest jakieś szczególne ryzyko, bądź coś Cię martwi.
Mi lekarka na teleporadzie przekazała zalecenie, abym umówiła się w połowie kwietnia na pierwszą wizytę (by było serduszko), ale jak jej przestawiłam moją historię, to kazała jak najszybciej iść aby wykluczyć cp 😃 Więc pierwszą miałam w piątek, a drugą mam jutro 😇 Liczę już na widoczny pęcherzyk w odpowiednim miejscu 🙏🏻
W piątek i jutro? Szalona 😉 -
😟😕 jeżeli jest napisany przecherzyk to też nie rozumiem takiego straszenia...15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)