W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
cuddlemuffin wrote:https://ibb.co/0XB9jRy
Czy to zwidy? fabryczna? To ten facelle o złej sławie.. 12dpo. wierzyć mu czy nie? bo nie mam za grosz objawów.. nic a nic
Ja tu widzę piękne dwie kreseczki 😊 Dlaczego mówisz że Facelle paskowy ma złą sławę?🤔 Ja słyszałam, że strumieniowy jest słaby, ale paskowy mnie wyłapał piękne kreski już 11dpo, także jestem z niego zadowolona😊 jeżeli to jest strumieniowy tylko wyciągnięty ze środka to nie mam z nim doświadczenia, ale taka kreska to chyba nie może być pomyłką 😊Mgdra, Olo323 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPocałujcie mnie w stopę! 🤣
Nasz bejbik jest nadal chłopcem😁 jajucha wywalone i pełen chill. Dupką do doktora leżał i nie dal się mierzyć. Finalnie wszystko super! Pan doktor powiedział, że rzadko się zdarza aby pomiary były idealnie w środku normy a u nas takie właśnie są 😁 jedynie co to miedniczki nerkowe delikatnie powiększone ale nie kazał się martwić bo w granicach normy a on musiał poinformować.
Ma już 401gram! Rosnie książkowo 🙂 serduszko równiutko biję i porządek w główce jest - słowa lekarza 😀
Następna wizyta 19 maja🙂
Mam nadzieję, że podobny jest do mnie 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2022, 09:20
Mgdra, Blond27, KlaraJa, Grażyna1820, Nati94, Milixx, Blondyna.B, verliebtindich, cuddlemuffin, malinowamamba95, Kalli95, Angelaaaa, Szatkownicadojajek, 2+3, Olo323, milam, Domi_naturelover, Aneta2506, Gwiazdeczka 93, Kluska95, Magdak, Paulina666, Wojcinka lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Pocałujcie mnie w stopę! 🤣
Nasz bejbik jest nadal chłopcem😁 jajucha wywalone i pełen chill. Dupką do doktora leżał i nie dal się mierzyć. Finalnie wszystko super! Pan doktor powiedział, że rzadko się zdarza aby pomiary były idealnie w środku normy a u nas takie właśnie są 😁 jedynie co to miedniczki nerkowe delikatnie powiększone ale nie kazał się martwić bo w granicach normy a on musiał poinformować.
Ma już 401gram! Rosnie książkowo 🙂 serduszko równiutko biję i porządek w główce jest - słowa lekarza 😀
Następna wizyta 19 maja🙂
conte lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Następna wizyta 19 maja🙂
Super 😍 piękne zdjęcia i też super pamiątka, choćby taka stópka ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2022, 09:23
conte, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Kawał chłopaka super 💜💜💜
Dziewczyny, czy któraś też miała takie fatalne samopoczucie po dupku? Dzisiaj nie zamierzam go brać żeby zobaczyć czy to on jest przyczyną. Ostatnio tak fatalnie czułam się po szczepieniu covidconte lubi tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Następna wizyta 19 maja🙂
conte, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Następna wizyta 19 maja🙂
Śliczny 🤩🤩conte lubi tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Kawał chłopaka super 💜💜💜
Dziewczyny, czy któraś też miała takie fatalne samopoczucie po dupku? Dzisiaj nie zamierzam go brać żeby zobaczyć czy to on jest przyczyną. Ostatnio tak fatalnie czułam się po szczepieniu covid -
Rano miałam rozmowę z szefową. Przyjęła to dobrze - domyślała się i jak zawsze trzyma kciuki żeby się w końcu udało. Od jutra mam homeoffice więc łatwiej mi będzie funkcjonować, bo w biurze to ciężko
Milixx, Nati94, Blond27, malinowamamba95, conte, Kalli95, Angelaaaa, Grażyna1820, 2+3, Olo323, Mgdra, Domi_naturelover, Aneta2506, Kluska95 lubią tę wiadomość
-
próbuje sie dodzwonić, mysle ze wyznaczą mi tak na 6-7tc zazwyczaj tak jest.. ech jeszcze tyle nerwów
conte cudowny dzidziulek, słodkie sa takie zdjecia- stopa buźka, wspaniała pamiątka. bardzo sie ciesze, że wszystko u Was okconte lubi tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Kawał chłopaka super 💜💜💜
Dziewczyny, czy któraś też miała takie fatalne samopoczucie po dupku? Dzisiaj nie zamierzam go brać żeby zobaczyć czy to on jest przyczyną. Ostatnio tak fatalnie czułam się po szczepieniu covidBlond27 lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Jak miałaś homocysteinę w normie to nie trzeba nic zmieniać na czas ciąży ☺️
Ja do 12 tc mam brać mój wielki kwas a potem już zejść na zwykłą dawkę 0.8
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
malinowamamba95 wrote:Ja chyba miałam jakiś błąd pomiaru homocysteiny w marcu, bo po poronieniu wyszło mi 16,2 a zbadałam znowu na początku kwietnia czy coś spada i miałam już 6,3 umol/l. A to było jakieś 2 tygodnie różnicy wiec nie wiem. Ale dalej cisnę witaminy z grupy b i folian + kwas foliowy w dużej dawcę i lekarka kazała dalej brać póki co.
malinowamamba95 lubi tę wiadomość
-
Ja tylko szybko daję znać, bo wracam do pracy
Dziękuję za kciuki ❤️ Wszystko dobrze, serduszko mocno bije ❤️❤️❤️
Blondyna.B, Milixx, KlaraJa, Blond27, Grażyna1820, Magdak, Kalli95, Nati94, cuddlemuffin, conte, malinowamamba95, Mgdra, verliebtindich, Angelaaaa, Olo323, milam, Aneta2506, Gwiazdeczka 93, Kluska95, Paulina666, Wojcinka lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy