W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Nati94 wrote:Nie, nie, wolę mieć, bo naprawdę psychicznie niebo a ziemia- chociaż i tak w dniu wizyty będę kłębkiem nerwów. Cycków już nie macam, bo te mdłości to najlepszy objaw, ale przeczołgują mnie tak, jak chciałam..
Ps ale jak już pisałam- jakby to była pierwsza ciąża i nie miałabym porównania, to cieszylabym się z ich braku 😅 u mnie siostra od razu mówiła ,będziesz rzygać jak ja 😅, nie wierzyłam jej w pierwszej ciąży, aż do 5+ tygodnia 😅
Mnie też objawy uspokajają i mam nadzieję na same pozytywne wieści w czwartek. Dziś się do kolacji zmusiłam, bo jutro badania krwiNati94 lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Spoko Nati
za chwile będziesz celebrowana każdy lepszy dzień bez mdłości gigantów . Ja dziś szaleństwo bo dwa prania zrobiłam 🙈 ale resztę dnia i tak przeleżałam 🙈
-
Blondyna.B wrote:Mnie wczoraj przeorało o grillu 😅 dziś jest lepiej nie było w ogóle 🤮 a dla mnie taki dzień to święto 🎊
Mnie też objawy uspokajają i mam nadzieję na same pozytywne wieści w czwartek. Dziś się do kolacji zmusiłam, bo jutro badania krwiBlondyna.B lubi tę wiadomość
-
Robiła któraś już test pappa z wolnym hcg z krwi ? Znacie się na tym ? Właśnie dostałam wyniki a wizyta jutro .. czy same wyniki z krwi coś mówią ?
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Robiła któraś już test pappa z wolnym hcg z krwi ? Znacie się na tym ? Właśnie dostałam wyniki a wizyta jutro .. czy same wyniki z krwi coś mówią ?
Grażyna1820, Kalli95, Nati94, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Kochane wszystko nadrobie wieczorem, daty itp. mam nadzieję że nie macie mi za złe, ze nie wpisywalam, potrzebowałam oderwania... Dzisiaj już wracamy ☺ ostatni dzień odpoczynku i po powrocie biorę się za mojego G. 🙈🤤😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2022, 08:44
Blondyna.B, Nati94, Angelaaaa, conte, Magdak, cuddlemuffin, Kalli95, Milixx, Grażyna1820, malinowamamba95, KlaraJa, Domi_naturelover, Mgdra, Olo323, AgulaM lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, cieszę się z Waszych wizyt 🥰 Piękne wiadomości 😊
W poniedziałek byliśmy na weselu. Trochę potańczyłam i brzuch mnie wczoraj ciągnął. Mam nadzieję, że kropkowi nic się nie stało. Ogólnie to ustały mi objawy. I teraz zastanawiam się czy to przez to że mniej myślałam o ciąży przez weekend, czy coś się złego dzieje. Do tego wszystkiego jeszcze mnie choróbsko złapało 😔 Gardło tak boli, że aż przełykać nie mogę 🤒🤧 Czy ja mogę coś wziąć? Herbatę z miodem już pije 🍵
Dziś zostałam w domu, napisałam szefowej że źle się czuję i jestem chora i mnie nie będzie. Aż nie chce sobie myśleć co pomyślała 🙈 Pytała o jutro ale nie wiem co jej odpisać 🤷♀️Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Będę monotematyczna ale umieram. 🤢😔
Chyba będę prosić lekarza o coś na te mdłości ale w ciąży prawie nic nie można 😔 nie mam siły.
Aneta, cieszę się, że odpoczełas. Wracaj pełna energii do starań☺️
Millix, weź wolne i odpocznij. Objawy pewnie o niczym nie świadczą, tym bardziej, że miałaś lajtowe ciąże 🍀Milixx, Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Anetka ja widziałam na instagramie relacje i dech zapieralo, pięknie 😍😍😍😍😍😍
Milixx, Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Anetka ja widziałam na instagramie relacje i dech zapieralo, pięknie 😍😍😍😍😍😍
Nati spróbuj migdały jeść one pomagają na nudności i zgagę 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2022, 12:20
Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
cuddlemuffin wrote:Dziewczyny, niedobre wieści- co prawda byl pecherzyk ciazowy i nawet żoltkowy gdzies tam mignal ale zero echa zarodka. mam nastepna wizyte 18 maja.. bardzo sie martwie ze to puste jajo..chce mi sie plakac
Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Piękne widoki - oglądam na IG i aż zazdrościłam 😍
Blond27, Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Kochana może jeszcze za wcześnie? Ja też byłam dwa tygodnie temu to nie było serduszka, idę na wizytę w piątek. Musimy być dobrej myśli 😘😘😘 Zobaczysz, bedzie wszystko dobrze
cuddlemuffin, Olo323 lubią tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
no nic, pobrali mi krew, w tym na toxo i cmv za ktore to badania musze sama zaplacic okolo 50 euro.. niemalo. ale mus to mus. teraz pozostaje czekać. życie to ciagle czekanie.. ech ide na basen z córką dzis zeby troche sie zrelaksowac. to beda trudne 2 tygodnie. zwlaszcza ze corka sie juz tak cieszy na dzidzie- ciagle przytula brzuch i mowi slodko " dzidziuś". że bedzie nosić jej ubranka z ktorych wyrosla i czytac ksiazeczki ktore ona czytala jak byla malutka. peknie jej serce ( i mi razem z nia) jesli okaze sie ze dzidziusia tam wcale nie ma
-
cuddlemuffin wrote:no nic, pobrali mi krew, w tym na toxo i cmv za ktore to badania musze sama zaplacic okolo 50 euro.. niemalo. ale mus to mus. teraz pozostaje czekać. życie to ciagle czekanie.. ech ide na basen z córką dzis zeby troche sie zrelaksowac. to beda trudne 2 tygodnie. zwlaszcza ze corka sie juz tak cieszy na dzidzie- ciagle przytula brzuch i mowi slodko " dzidziuś". że bedzie nosić jej ubranka z ktorych wyrosla i czytac ksiazeczki ktore ona czytala jak byla malutka. peknie jej serce ( i mi razem z nia) jesli okaze sie ze dzidziusia tam wcale nie ma
-
cuddlemuffin wrote:no nic, pobrali mi krew, w tym na toxo i cmv za ktore to badania musze sama zaplacic okolo 50 euro.. niemalo. ale mus to mus. teraz pozostaje czekać. życie to ciagle czekanie.. ech ide na basen z córką dzis zeby troche sie zrelaksowac. to beda trudne 2 tygodnie. zwlaszcza ze corka sie juz tak cieszy na dzidzie- ciagle przytula brzuch i mowi slodko " dzidziuś". że bedzie nosić jej ubranka z ktorych wyrosla i czytac ksiazeczki ktore ona czytala jak byla malutka. peknie jej serce ( i mi razem z nia) jesli okaze sie ze dzidziusia tam wcale nie ma