W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobre wiadomości dziewczyny w takim razie, myślę że dzisiaj to normalne jeszcze także mi mówiła pielęgniarka. Wiadomo chce do domu, ale boję się jak wyjdę że coś się znowu zacznie.... Dostałam także antybiotyk, jak wyjdę do domu to też.
Kochane czy jak wezmę od środy (przyjęcie w szpitalu) plus dwa tygodnie L4 nie będzie przesadą? Moze mi tyle nie dadzą ale koleżankę z sali pytali ile chce....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2022, 20:34
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Dziewczyny po zabiegu mam pytanie: jak było u Was z krwawieniem po? Bo byłam od zabiegu 3 razy siku i dwa razy miałam krew jak przy miesiączce, malutkie skrzepy. Mówią tutaj, że to normalne. Ale np. Dziewczyna co że mną leżała na drugi dzień już nie miała zupełnie nic... A zabieg miała wieczorem koło 23 wróciła.
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Kochane czy jak wezmę od środy (przyjęcie w szpitalu) plus dwa tygodnie L4 nie będzie przesadą? Moze mi tyle nie dadzą ale koleżankę z sali pytali ile chce....
Te 2 tygodnie to dobry pomysł, akurat powinnaś przestać zupełnie plamić i organizm już częściowo wróci do siebie. Jak robisz badania na płeć to możesz i wziąć skrócony urlop macierzyński (8 tygodni)Blond27 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, czyli pewnie jutro wyjdę do domu nawet mimo lekkich krwawień. Czemu nie mogą tego zrobić i już? Ehh będę się stresować teraz po tym co tutaj miałam (po tabletkach, nagle zalewy krwii) to się boję .... 😞
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2022, 21:14
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Moje Maleństwo 😍😍 Wszystko na obecną chwilę jest dobrze. Maluch ma 23mm, serducho pięknie bije ❤️ według USG jest starszy, wychodzi 9t3d.
Kolejna wizyta 8.06 - prenatalne 🍀
Edit. Odwarzyłam się i wzięłam L4 😅 od jutra odpoczywam 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2022, 21:58
jo_ana, Kluska95, Blondyna.B, malinowamamba95, cslza, 2+3, Magdak, verliebtindich, Olaola, Angelaaaa, Paulina666, _Luna_, Blond27, Grażyna1820, Nati94, KlaraJa, conte, Olo323, Mgdra, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Czyli, jakby tam do końca się nie oszczyscilo?
Dziewczyny po zabiegu mam pytanie: jak było u Was z krwawieniem po? Bo byłam od zabiegu 3 razy siku i dwa razy miałam krew jak przy miesiączce, malutkie skrzepy. Mówią tutaj, że to normalne. Ale np. Dziewczyna co że mną leżała na drugi dzień już nie miała zupełnie nic...
Ja miałam tylko plamienia brązowe jeden dzień, później nic nie miałam... Ale dziewczyny z forum z którymi się kontaktowalam miały właśnie krwawienia jeszcze po, więc myślę że to normalneBlond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Blond27 wrote:Dobre wiadomości dziewczyny w takim razie, myślę że dzisiaj to normalne jeszcze także mi mówiła pielęgniarka. Wiadomo chce do domu, ale boję się jak wyjdę że coś się znowu zacznie.... Dostałam także antybiotyk, jak wyjdę do domu to też.
Kochane czy jak wezmę od środy (przyjęcie w szpitalu) plus dwa tygodnie L4 nie będzie przesadą? Moze mi tyle nie dadzą ale koleżankę z sali pytali ile chce....
Ja mialam 3 tygodnie l4 od ginekologa, plus 3 miesiące od psychiatry... Tyle potrzebowałam, każdy ma swój czas żeby wrócić do rzeczywistościBlond27, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Gratulacje 💕💕💕Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Ostatnio śledziłam co się dzieje u Ciebie Blond 😞
Miałam nadzieję do samego końca, chyba jak każda tutaj.
Bardzo mi przykro, że musiałaś przez to przejść, ściskam wirtualnie 💛
Co do krwawienia po łyżeczkowaniu, to u mnie przez 2 dni było skąpe krwawienie i jeszcze przez 7 dni plamienie brązowe takie że wystarczała wkładka.Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
Adenomioza, trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 19%, cross match 29,9%, allo mlr 0%
Od 01/2021 starania naturalne
11/2021 poronienie zatrzymane 9/12 tc 💔
Od 2023 starania w klinice
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 5/7 tc 💔
30/12 (S) IV FET ❄️ nieudany (prograf+encorton)
🔜 sztuczna menopauza -
Milixx wrote:
No to odpoczywaj ile tylko możesz przy dzieciach 😁Blond27, Milixx lubią tę wiadomość
-
Blond27 wrote:Dobre wiadomości dziewczyny w takim razie, myślę że dzisiaj to normalne jeszcze także mi mówiła pielęgniarka. Wiadomo chce do domu, ale boję się jak wyjdę że coś się znowu zacznie.... Dostałam także antybiotyk, jak wyjdę do domu to też.
Kochane czy jak wezmę od środy (przyjęcie w szpitalu) plus dwa tygodnie L4 nie będzie przesadą? Moze mi tyle nie dadzą ale koleżankę z sali pytali ile chce....Blond27 lubi tę wiadomość
👩🏻26
euthyrox 75, homa 1,1, inozytol, b12, foliany, acard75, neoparin 0,4, duphaston
👦🏻 34
🤰🏻 🧒🏻13.04.2020 Wojtuś, 3700g, 61 cm, SN
🤰🏻😇1cs, wrzesień 2021, poronienie zatrzymane 7tc, zabieg
🤰🏻😇👧🏻2cs, marzec 2022, poronienie zatrzymane 10tc/13tc, poronienie samoistne plus zabieg
🤰🏻👧🏻 Rozalia 10.12.22 3300g, 59 cm , SN zakończone CC
PAI-1 hetero
MTHFR C667T hetero -
Dziewczyny po zabiegu mam pytanie: jak było u Was z krwawieniem po? Bo byłam od zabiegu 3 razy siku i dwa razy miałam krew jak przy miesiączce, malutkie skrzepy. Mówią tutaj, że to normalne. Ale np. Dziewczyna co że mną leżała na drugi dzień już nie miała zupełnie nic...
L4 po zabiegu nie wzięłam, a na szpital urlop, bo nie chciałam żeby w pracy wiedzieli. Więc na drugi dzień do pracy, na szczęście jeszcze HO. Z perspektywy czasu nie wiem czy to dobra decyzja - chciałam jak najszybciej się czymś zająć. Ale na pewno cieszę się, że dałam się namówić na zabieg - było 'tego' ponoć dużo, raczej nie zeszłoby samo i i tak zabieg byłby konieczny. Mogliśmy po 3 miesiącach wrócić do starań.Blond27, Olo323 lubią tę wiadomość
1/12/2022 12:20 Milenka 3040 g 52 cm ❤️ -
Ja ze zwolnieniem w pracy nie powinnam mieć problemów oczywiście nie mówiłam, ale pogadam jak wrócę z dyrektorka bo jest spoko. Chodzi mi głównie o to krwawienie bo wiecie jak miałam okres to wiedziałam co i jak, a tutaj zwyczajnie się boję , że będzie znowu mocne czy coś. Nawet spałam w podkładzie (no mówię Wam co godzinę się budziłam i sprawdzalam czy nie za paskudziłam nic...) ale czysto jest.
Anetka co do czasu to masz rację, na razie myślę o takim ale kto wie, może będę przedłużać... Sama nie wiem czy będę na siłach
Milixx kawał dzieciaczka 🥰🥰 słuszna decyzja ze zwolnieniem, odpoczywaj ile wlezie 😘Milixx lubi tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Dziewczyny po zabiegu mam pytanie: jak było u Was z krwawieniem po? Bo byłam od zabiegu 3 razy siku i dwa razy miałam krew jak przy miesiączce, malutkie skrzepy. Mówią tutaj, że to normalne. Ale np. Dziewczyna co że mną leżała na drugi dzień już nie miała zupełnie nic... -
Milixx wrote:
Super 🤩🥰
Odpoczywaj ☺️☺️Milixx lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Ja idę zaraz oddać krew do prenatalnych a usg we wtorek ☺️☺️
Jestem pewna, że będzie wszystko dobrze 👍Angelaaaa lubi tę wiadomość
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
21.02.23 - ⏸🤭🙏
Blond27 ja krwawilam tak samo jak przy miesiaczce po zabiegu- ok 4-5 dni żywoczerwono i jeszcze tak z 3 dni plamienia. byłam 2tygodnie na zwolnieniu i uważam, że to było za mało. też " chciałam sie czymś zająć" żeby nie myśleć, ale pechowo wrocilam do pracy na porodówce i położnictwie/ neonatologii, codziennie łykałam łzy . po 3mcach rzucilam prace w tym szpitalu i wyjechalam do innego miasta, to troche pomoglo. Moja rada- weź tyle ile potrzebujesz i nie ogladaj sie na to co kto powie czy pomysli.
Milix no to już spory człowieczek, bardzo sie ciesze i gratuluje
do mnie wrócily mdlosci juz wczoraj poznym wieczorem i dzis rano tez, zobaczymy co bedziejeszcze 5 dni do usgKalli95, Blond27, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Ja idę zaraz oddać krew do prenatalnych a usg we wtorek ☺️☺️
Trzymam kciuki ale to tylko formalność 🤞☺️Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Milixx wrote:
Super, że maluch się dobrze rozwija ❤️ odpoczywaj 😊Milixx lubi tę wiadomość