W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Poziomka9204 wrote:Ale dzisiaj będą emocje, cały dzień o Tobie będę myślała 🥰
Poziomka9204, Nati94, KlaraJa, Olo323, Angelaaaa lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
nick nieaktualnyBlondyna.B wrote:A jak czujesz? Że się przesunął czy jednak nie?
Dobrze, że jesteś na oba rozwiązania przygotowana ☺️ -
nick nieaktualny
-
Mgdra wrote:Ja mimo, ze mam dzisiaj USG 3 trymestru, to też myślami jestem z conte 🤗
Mgdra, Angelaaaa lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Mgdra wrote:Ja mimo, ze mam dzisiaj USG 3 trymestru, to też myślami jestem z conte 🤗
No i oczywiście kciuki za USG✊
Conte, myślami z Wami. Niech będzie, jak sobie wymarzysz ✊
Poziomka, szybko nam mija☺️
Mgdra, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Oj bardzo szybko mija
jak dowiedziałam się o ciąży w marcu, to myślałam ze w sierpniu to już wszystko będę miała gotowe, będę sobie tylko już tak czekała 😂
Właśnie laski, kiedy zaczynacie pranie ubranek? Ja termin na listopad. Zastanawiam się czy nie zacząć powoli, zwłaszcza ze wszystko teraz będzie schło w szybkim tempie.Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Oj leci ten czas jak szalony 🙈
Jeszcze 2 miesiące mi zostały, a ja nie mam nic... Ale plus taki że w sobotę będzie nowa sofa w salonie. Po porodzie, mąż będzie tam spał że starsza córka 🥺 W piątek będzie nowe łóżko do pokoju, na którym będę spala ja i starsza córka do czasu porodu. I na dniach zamówimy komody i szafe, to będę mogła w końcu wsadzić ubranka dziewczynek, a nie trzymać w siatkach. Jest tego tyle że szok. A jeszcze kolejna paczka idzie od mojej chrzestnej, a ona jak nawysyła ciuchów to o rany hehe.
Dzisiaj nie mogłam rano znowu oddechu złapać 🥴 taka duchota że szok. Słońca nie ma ale oddech złapać ciężko 🥴 a od jutra podobno znów pełne słońce i upały po 30 stopni 😱
Lekarki dzisiaj się też zapytam o to ktg, może ona coś bedzie wiedzieć.
Mam nadzieję, że Hania nadal będzie ułożona glowkowo. I że waga będzie dobra. Trzymajcie kciuki.Grażyna1820, Nati94, Poziomka9204, conte lubią tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
nick nieaktualnyMały nie obrócony🙈 czekam więc na salę, jeszcze jakieś 2 zabiegi i później ja.
Dziewczyny, jeśli nie jesteście w małżeństwach to polecam zabrać ze sobą do szpitala dokument z USC potwierdzjacay uznanie ojcostwa przez partnera bo inaczej dziecko zapiszą na Wasze nazwisko 😜Grażyna1820, Poziomka9204, Angelaaaa, Blondyna.B, Domi_naturelover, Monk@, Milixx, Wojcinka, Kluska95, Blond27 lubią tę wiadomość
-
conte wrote:Mały nie obrócony🙈 czekam więc na salę, jeszcze jakieś 2 zabiegi i później ja.
Dziewczyny, jeśli nie jesteście w małżeństwach to polecam zabrać ze sobą do szpitala dokument z USC potwierdzjacay uznanie ojcostwa przez partnera bo inaczej dziecko zapiszą na Wasze nazwisko 😜
Czekamy razem z Tobą ❤️Jak tylko będziesz miała sile to się odezwij do nas ❤️ -
conte wrote:Mały nie obrócony🙈 czekam więc na salę, jeszcze jakieś 2 zabiegi i później ja.
Dziewczyny, jeśli nie jesteście w małżeństwach to polecam zabrać ze sobą do szpitala dokument z USC potwierdzjacay uznanie ojcostwa przez partnera bo inaczej dziecko zapiszą na Wasze nazwisko 😜 -
Dziewczyny, jeśli nie jesteście w małżeństwach to polecam zabrać ze sobą do szpitala dokument z USC potwierdzjacay uznanie ojcostwa przez partnera bo inaczej dziecko zapiszą na Wasze nazwisko 😜👫 31lat
Nati94 wrote:Co do tego ktg, to może na infolinii NFZ Ci podpowiedzą, gdzie jest to finansowane i jak się dostać?
No i oczywiście kciuki za USG✊
Conte, myślami z Wami. Niech będzie, jak sobie wymarzysz ✊
Poziomka, szybko nam mija☺️👫 31lat
Dziewczyny chyba pora zacząć listę ,Witamy na świecie, ☺️
Grażyna1820, Mgdra, Poziomka9204, Domi_naturelover, Monk@, cuddlemuffin, Milixx, Angelaaaa, Wojcinka, Szatkownicadojajek, Blond27 lubią tę wiadomość
-
Poziomka9204 wrote:Bardzo szybko, nie spodziewałam się, że tak szybko czas będzie mi mijał na zwolnieniu 🙈
Co do prania, to póki jest ciepło zrobię pranie pierwszych ubranekPoziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Conte czekamy 😍😍
Pierwsza watkowa dzidzia! 😍Poziomka9204 lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
14.02.2022 - ⏸
Nati94 wrote:Ja się nie wypowiadam, bo życia nie ogarniam 😅 dwójka dzieci, ciągle mierzenie cukrów, heparyna, leki, pływanie, ogarnianie domu i syndrom wicia gniazda na maksa. Nawet dzieciakom domek i piaskownicę przemalowuję na podwórku🙈
Co do prania, to póki jest ciepło zrobię pranie pierwszych ubranek
Trochę cię rozumiem 🙈ale tylko w części. Ale tez dzień leci od mieszania cukrów do kolejnego mierzenia.. daje sobie pospać, to dzień leci jak szalony. Dziś robię jeszcze nasze pranie, ale posegregowali ubranka dla małego, popiorę i będę widziała co ewentualnie jeszcze dokupić. Dziś stary po pracy ma wycieczkę do ikei po organizery do szuflad na ubranka dla małego, jak już poprasuje, to będę na gotowo układać 😍 ale mnie to już cieszy.
I powiem Wam ze zastanawiałam się czy to nie za szybko. Ale mam wrażenie, ze brzuch teraz zaczyna rosnąć w tak ekspresowym tempie, coraz więcej przerw muszę robić w codziennych czynnościach, ze nie chce czekaćNati94 lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Trochę cię rozumiem 🙈ale tylko w części. Ale tez dzień leci od mieszania cukrów do kolejnego mierzenia.. daje sobie pospać, to dzień leci jak szalony. Dziś robię jeszcze nasze pranie, ale posegregowali ubranka dla małego, popiorę i będę widziała co ewentualnie jeszcze dokupić. Dziś stary po pracy ma wycieczkę do ikei po organizery do szuflad na ubranka dla małego, jak już poprasuje, to będę na gotowo układać 😍 ale mnie to już cieszy.
I powiem Wam ze zastanawiałam się czy to nie za szybko. Ale mam wrażenie, ze brzuch teraz zaczyna rosnąć w tak ekspresowym tempie, coraz więcej przerw muszę robić w codziennych czynnościach, ze nie chce czekać -
Conte ❤️❤️❤️💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopiiHistoria wyjątkowa również dla lekarzy
-
Conte wszystkie czekamy tu w napięciu na wieści i zdjecia:)
Dziś kolezanka mi przywiozla 4 kartony rzeczy dla maluszka zebym sobie cos wybrala m in czapeczki, kombinezony, spioszki itp, lezaczek-bujaczek babybjorn podobno must have przy 2 i kolejnym dziecku , poduszke do spania i karmienia zreszta moją którą ja jej pozyczylam po mojej córce:) i grzalke nad przewijak wiec juz coraz wiecej rzeczy mam, tez sie zastanawiam czy juz zaczac prac jak na sloncu moze wyschnac.
jutro wizyta o 12 dam znac po wszystkimBlondyna.B, Grażyna1820, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość