W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamala8 wrote:Mam wysyp pryszczy. I to coraz gorszy. Tak zawsze miałam pogorszenie cery po ovu i tuż przed okresem się poprawiło. W tym miesiącu nie poprawiło się i jeszcze mi takie bolesne wulkany się robią na brodzie i czuję że jeden obok nosa dojrzewa. Jakie jeszcze hormony mogą mieć wpływ. Testosteron ok, prolaktyna też. Mam wysoki progesteron który może powodować trądzik w drugiej fazie cyklu ale to chyba nie aż tak. Tym. Bardziej że to 6dc.
A badalas kortyzol albo DHEAS? Może to na tle stresowym? Ja tak mam, jak mi wyrzuca kortyzol to od razu widać na twarzy. Cale zycie bujam się z trądzikiem, który raz się uspokaja, raz zaostrza, ale widać na tej skorze mocno wpływ stresu. Mi pomaga to ogarnąć dwuetapowe mycie twarzy, składniki aktywne (niacynamid, trochę kwasów, witamina C) i dbanie o ochronę UV czyli filtr 50 cały rok. Bez tego często jest dramat, szczególnie przed okresem w okolicach owulacji. -
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, mamy bladziocha.. Nie pisałam bo szybko wylecialam z domu nawet zdjęcia nie zrobiłam bo do pracy na 8😅
Jestem po spuszczeniu krwi... Zrobiłam betę bo dzisiaj mam Dzień Kobiet i nie wiem czy mogę zaszaleć ☺
Jeżeli to kolejny falszywiec to ... 😅
Kciuki proszę na pokład ❤
Trzymam mocno kciuki ❤Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Anetka- trzymam ogromnie mocno kciuki!!!! 🤞🤞🤞✊✊✊✊🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
Dziewczyny z biela- przytulam Was mocno, nie wszystko stracone 🥰
Do tych z paskudna 🐵- pamiętajcie, to nowy początek 🥰2+3, Blond27, Aneta2506, Izet, Ekta lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Zaraz stuknie rok, jak każda to 🐵 to nowy początek i coś nie wydaje mi się żeby to była prawda. Strasznie jestem załamana. Czas mi ucieka. Dwójki już na pewno mieć nie będę bo do 30 to max jedno, ale z tym coraz większy problem.
Może życie zaplanowało inny scenariusz.
Dziewczyny na jakie badania wysłać męża oprócz nasienia które już zrobił?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2022, 09:56
Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Aneta ✊✊✊✊
Blond nie łam się,może zrób sobie przerwę od forum
U mnie też ciężko,chyba będę musiała trochę odpuścićAneta2506 lubi tę wiadomość
👱♀️-39
4 lata starań
PCOS,bielactwo,MTHFR(C677)-układ hetero
MTHFR(A1298)-układ hetero,PAI-1 układ hetero,KIR-AA,HLAC-C1,C2❌
Kariotyp✅
-
Blond27 wrote:Witajcie, mnie w nocy obudził ból brzucha pierwszy raz coś takiego miałam. To nie był na okres, aż się zastanawiałam co zjadłam na kolacje 😅
Proszę o wpisanie malpy. Przyszła.
Z bólem serca ☹️Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Blond27 wrote:Zaraz stuknie rok, jak każda to 🐵 to nowy początek i coś nie wydaje mi się żeby to była prawda. Strasznie jestem załamana. Czas mi ucieka. Dwójki już na pewno mieć nie będę bo do 30 to max jedno, ale z tym coraz większy problem.
Może życie zaplanowało inny scenariusz.
Dziewczyny na jakie badania wysłać męża oprócz nasienia które już zrobił?Izet, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Aneta trzymam mocno kciuki za Betę 🍀
Dziewczyny z @ lub biela głowy do góry 😁 nowy cykl - nowa szansa w końcu na pewno sie uda 😁
A ja dalej sobie spokojnie siedzę i czekam na @. Narazie cisza- nic sie nie dzieje. Zero plamienia nawet . Tylko dwa razy do tej pory lekko mnie zabolał okresowo brzuch ale zaraz przeszło. Czuje tylko jakaś akcje w jajnikach i macicy ale powiem szczerze, ze ja raczej obstawiam, ze to „wina” niepokalatka niż ciąży 😎 nie testuje bo skończyły mi sie testy a pracuje dzisiaj z domu i nie chce mi sie iść do apteki 😂 zreszta pewnie powitam stara znajoma @ także czekam na jej łaskawe przybicie- dam znać jak sie pojawi 😂Aneta2506 lubi tę wiadomość
🙎🏼♀️36 l., 👱🏻♂️ 38l.
Bobo nr. 2
Starania od 01/2024
19.02.24 ⏸
05.03 (6+2) wizyta : 2 zarodki 😅
15.03 (7+4) : mamy ❤️❤️
05.04 (10+5) : wizyta
15.04 (12+1): badania prenatalne, oba bobasy niskie ryzyka, prawdopodobnie 🩷💙
26.04: wizyta, bobasy rosną jak trzeba
28.05 : wizyta
Synuś 👶🏼:
Starania od 09/2021
03.08.22: ⏸
09.04.2023 (40+0) Dominis jest z nami ❤️ 11:27, 3680g., 55 cm
-
KlaraJa wrote:Dziewczyny a ja przyszłam się wyżalić... mam dzisiaj słaby dzień, byłam tak wczoraj śpiąca, że poszłam spać już po 20 ale później wstałam w nocy i nie mogłam spać siedzę w pracy i jestem już zmęczona...... do tego mam dopiero 10dpo(27dc) a brzuch od rana strasznie mnie boli, dosłownie jakbym za chwilę miała dostać okres, co chwile latam do łazienki z myślą, że "to już na pewno okres". Chyba wezmę ten paracetamol. Nie łudzę się już jakoś na ciążę, ale normalnie na bóle miesiączkowe mam przepisany ketonal forte, którego jeszcze do zrobienia tego testu nie chciałabym brać...
Wspieram mocno 💜 mnie też brzuch boli jak na 🐒, ale w poprzedniej ciąży cały czas mnie bolał.. Zobaczymy czy teraz faktycznie na okres czy coś się zadziało ☺KlaraJa, Anett93, 2+3, Ekta lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Czekamy razem z Tobą 🍀Anka1312, Ekta lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Dlatego dzisiaj gratuluje Wam pięknych bet, brawo - jesteście w ciąży 🤰🏻🥳 Pięknie się miesiąc zaczyna 🌺
Tule te, które odwiedziła wredna @ 💚 Kolejny cykl musi być Wasz 🍀
Przepravowanie, czy coś się dzieje?15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Ja to tak sceptycznie do tego podchodzę, ponieważ ten kto gdzieś tam jest zew mną dłużej wie jak testy potrafiły nie raz mnie oszukać ☹️ tutaj bladzioch, ale odrazu wyszedł więc mam nadzieję że tym razem to jednak to ❤Izet, Blond27, Olo323, MałaMk, Milixx, Gwiazdeczka 93, Kalli95, Zamieszana93, 2+3, Anett93, Ekta, Angelaaaa, MałaStokrotka, Paulina666, Pfry, Karciak, Kluska95 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Dziewczyny, jednak zrobiłam jedno zdjęcie na szybko 🤣 wstawiam, w tych emocjach i pośpiechu zapomnialam... Część osób pewnie nic nie zobaczy, co mnie wcale nie zdziwi 😅 na żywo jest troszkę bardziej widoczna i rożowa.. Wstawiam - bo wiem ze lubicie patrzeć tak jak ja na testy ☺
Mój mąż nic nie widział, wręcz się popłakałam jak się zaśmiał.. Zdenerwowana wyszłam z domu. Mam nadzieję że utre mu nosa..
Nati94, Milixx, MałaMk, Namisa, KiniuśiKinio, pluto_nova, Mgdra, _Luna_, 2+3, verliebtindich, kropka_123, Angelaaaa, Koteczka82, Sylka , Pfry, Okinny, Karciak lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, jednak zrobiłam jedno zdjęcie na szybko 🤣 wstawiam, w tych emocjach i pośpiechu zapomnialam... Część osób pewnie nic nie zobaczy, co mnie wcale nie zdziwi 😅 na żywo jest troszkę bardziej widoczna i rożowa.. Wstawiam - bo wiem ze lubicie patrzeć tak jak ja na testy ☺
Mój mąż nic nie widział, wręcz się popłakałam jak się zaśmiał.. Zdenerwowana wyszłam z domu. Mam nadzieję że utre mu nosa..
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, jednak zrobiłam jedno zdjęcie na szybko 🤣 wstawiam, w tych emocjach i pośpiechu zapomnialam... Część osób pewnie nic nie zobaczy, co mnie wcale nie zdziwi 😅 na żywo jest troszkę bardziej widoczna i rożowa.. Wstawiam - bo wiem ze lubicie patrzeć tak jak ja na testy ☺
Coś przebija ✊ Ja przy takim teście na drugi dzień mialam bete 26 🤭 -
Coś lekko widać✊✊💚 oby wyniki bety utarły mu nosa 😁 -
Na telefonie widzę, na komputerze niestety nie. Czuje, że to kropek i utrzesz mężowi nos po wyniku bety ✊🏼💚Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:Przepravowanie, czy coś się dzieje?
Sama nie wiem 🤷🏼♀️ Roboty niby dużo nie mam bo to początek miesiąca a jakoś tak brak mi sił 😔 Chyba mam załamanie nastroju. Mój mąż ma dzisiaj po pracy spotkanie integracyjne i w niedziele ma służbę potem 3 dni wolnego - chyba to mnie dobiło, że mam samotny wieczór i niedziele 😔 Muszę się przystosować do nowej sytuacji i tych jego służb 👨🏼✈️
Do tego wszystkiego zaczynają boleć cycki i mam jakieś dziwne uczucia, że nic z tego 😔 Stanowczo to nie jest mój tydzień.
Jestem tu z Wami ale mniej będę pisać 💚😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2022, 11:00
-
Aneta2506 lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo - w oczekiwaniu na Boży cud 🙏
Ja : Graves Basedowa ➡️operacyjne usunięcie tarczycy ➡️leczenie radiojodem ➡️ niedoczynność - euthyrox
TSH 0,866 ( październik 2023)
On : jakość nasienia do poprawy
Sierpień 22/ grudzień 22/ sierpień 23/ grudzien 23
Koncentracja/ 3mln /12mln/ 7mln/ 5mln
Ilość w próbie/ 13mln /94mln/ 37mln/ 25mln
Ruch postępowy/ 25% / 24%/ 18%/ 55%
Prawidłowa budowa/ - / 4%/ 6%/ -
IUI
*12.12.23 - 10mln, 80% ❌️
* 01.24 - ?