W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Ehh śniło mi się, że przy siusiu poleciał mi taki wodnisty śluz z żywą krwią i już schizuję... wczoraj byliśmy na Farmie Iluzji, trochę pochodziłam i się zmęczyłam, w nocy brzuch mi się napinał. Z tego zmęczenia spałam 12h!! 😧 brzuch mnie dalej pobolewa no i nie wiem już co robić. Czekać do piątku na wizytę czy szukać USG czasem się zastanawiam czy każdy tak ma po poronieniu, że byle sen może w głowie namieszać...
Sorry za taki pesymizm z rana 😔Blond27 lubi tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
25.02.2023 Bliźnięta 🧑👩 30+6 -
cslza wrote:Ehh śniło mi się, że przy siusiu poleciał mi taki wodnisty śluz z żywą krwią i już schizuję... wczoraj byliśmy na Farmie Iluzji, trochę pochodziłam i się zmęczyłam, w nocy brzuch mi się napinał. Z tego zmęczenia spałam 12h!! 😧 brzuch mnie dalej pobolewa no i nie wiem już co robić. Czekać do piątku na wizytę czy szukać USG czasem się zastanawiam czy każdy tak ma po poronieniu, że byle sen może w głowie namieszać...
Sorry za taki pesymizm z rana 😔
W ciąży one są okropne i realistyczne...
Za kilka dni zobaczysz swoje maleństwa i wszystko z nimi dobrze 🤞🏻❤️cslza, Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Kolejne magiczne zdjęcie!
Angelaaaa lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Co do brzuszka - u mnie też w okolicy 30tc zaczął się mocno powiększać
Anetko, ja tam dzisiaj??Aneta2506, Nati94 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Co do brzuszka - u mnie też w okolicy 30tc zaczął się mocno powiększać
Anetko, ja tam dzisiaj??
Byłam na becie ☺️ nie robiłam już testu, wyniki mają być koło 17Blondyna.B, Grażyna1820, KlaraJa, Poziomka9204, Angelaaaa, Chrupka , Domi_naturelover, Olo323, Kalli95, Nati94, Mgdra, Oliwia23, Milixx, Blond27 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
W ciąży one są okropne i realistyczne...
Za kilka dni zobaczysz swoje maleństwa i wszystko z nimi dobrze 🤞🏻❤️
No właśnie ten realizm jest straszny... a jeszcze jak się przyjmuje luteinę dopochwowo i ona co jakiś czas wyciekanie, to niestety głowa pracuje
Bardzo już czekam na to USG 🥺31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
Aneta2506 wrote:Byłam na becie ☺️ nie robiłam już testu, wyniki mają być koło 17
Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Te sny są straszne 🫣 mi się dziś śniło ze zaprowadzili mnie do wózka w którym leżało dziecko. Tak tyłem do mnie, byłam ucieszona ze pewnie to już Staś . Było takie mega duże, Miał takie gęste włosy i nagle się odwrócił i miał tak samo odstającą grzywkę jak mój maz 😂 ale patrzyło a mnie wzrokiem takiego dziecka z horroru 😂 uciekłam gdzie pieprz rośnie 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2022, 10:48
Poziomka9204, cslza, Olo323, Kalli95, Aneta2506, Nati94 lubią tę wiadomość
-
cslza wrote:Ehh śniło mi się, że przy siusiu poleciał mi taki wodnisty śluz z żywą krwią i już schizuję... wczoraj byliśmy na Farmie Iluzji, trochę pochodziłam i się zmęczyłam, w nocy brzuch mi się napinał. Z tego zmęczenia spałam 12h!! 😧 brzuch mnie dalej pobolewa no i nie wiem już co robić. Czekać do piątku na wizytę czy szukać USG czasem się zastanawiam czy każdy tak ma po poronieniu, że byle sen może w głowie namieszać...
Sorry za taki pesymizm z rana 😔cslza lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Angelaaa piękne zdjęcie 😍
Cslza ja na początku ciąży miałam straszne sny, naprawdę przerażające, mąż mnie budził bo krzyczałam i płakałam 😑 teraz na szczęście rzadziej się to zdarza...
Anetko ✊✊✊ za betę 🍀
Ja wyszłam właśnie od swojego prowadzącego, mój "malec" waży 2200😱 dużo przybrał, ale na szczęście moja waga się zmniejszyła, bo pod koniec II trym/początkiem III strasznie szybko poleciała do góry 🙈 wszystkie parametry łącznie z ukm w normie 😮💨 synek obrócony główkowo (w ciągu tygodnia się znowu przekręcił). Na ten moment jest do przodu o jakieś 2tygodnie, ma spory brzuszek i długie nogi także lekarz sugerował że jak tak dalej będzie to żebym ubranek na 56 za dużo nie kupowała 😅 oby tylko obyło się bez wcześniejszej indukcji porodu ze względu na wagę synka, bo coś już na ten temat z lekarzem rozmawiałam🍀Angelaaaa, cslza, Blondyna.B, Poziomka9204, Olo323, Aneta2506, Nati94 lubią tę wiadomość
-
Oj tak sny w ciąży są straszne nie wiem skąd się biorą 🙈 powinny nam się śnić same cudowne rzeczy 🤔
Anetka trzymamy kciuki 🤞 i nas poinformuj dość szybko 🤭
Ja dzisiaj mam mega spięty brzuch 😮💨 wizyta dopiero za tydzień we wtorek jestem ciekawa co tam u Alicji ile waży i czy już szyjka skrócona itp. 😁Olo323, Aneta2506 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Oj tak sny w ciąży są straszne nie wiem skąd się biorą 🙈 powinny nam się śnić same cudowne rzeczy 🤔
Anetka trzymamy kciuki 🤞 i nas poinformuj dość szybko 🤭
Ja dzisiaj mam mega spięty brzuch 😮💨 wizyta dopiero za tydzień we wtorek jestem ciekawa co tam u Alicji ile waży i czy już szyjka skrócona itp. 😁
Jakoś tak czuję, że jesteś pierwsza w kolejce do porodu, nie wiem czemu 😅Poziomka9204, Angelaaaa lubią tę wiadomość
31.01.2018 Synek 👦 40+3
7tc [*] 04.2022
KlaraJa wrote:Angelaaa piękne zdjęcie 😍
Cslza ja na początku ciąży miałam straszne sny, naprawdę przerażające, mąż mnie budził bo krzyczałam i płakałam 😑 teraz na szczęście rzadziej się to zdarza...
Anetko ✊✊✊ za betę 🍀
Ja wyszłam właśnie od swojego prowadzącego, mój "malec" waży 2200😱 dużo przybrał, ale na szczęście moja waga się zmniejszyła, bo pod koniec II trym/początkiem III strasznie szybko poleciała do góry 🙈 wszystkie parametry łącznie z ukm w normie 😮💨 synek obrócony główkowo (w ciągu tygodnia się znowu przekręcił). Na ten moment jest do przodu o jakieś 2tygodnie, ma spory brzuszek i długie nogi także lekarz sugerował że jak tak dalej będzie to żebym ubranek na 56 za dużo nie kupowała 😅 oby tylko obyło się bez wcześniejszej indukcji porodu ze względu na wagę synka, bo coś już na ten temat z lekarzem rozmawiałam🍀KlaraJa lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Cslza to tylko sen, pamiętaj, na pewno z maluszkami wszystko w porządku-zobaczysz w piątek 🥰
Ale współczuje Ci niepotrzebnego stresu, jeszcze przez sen..
Te sny w ciąży są serio przedziwne i taaak realistyczne, mnie tez raczej męczyły wciąż koszmary- jakieś morderstwa/ zabicia/ śledztwa. Uśmierciłam 3/4 znajomych i rodziny w tych snach 🙈 czasem jak mężowi opowiadałam co mi się śniło, to dopytywał czy naprawdę nie wymyślam tego na poczekaniu żeby było jeszzcze bardziej pokręcone 😂
A od jakiegoś tygodnia ciagle śni mi się porodówka/poród- już rodziłam w drodze do szpitala, raz byłam w takim wypasionym szpitalu, już mi dziecko podmienili i musiałam śledzić gdzie jest moje dziecko, wczoraj urodziłam dziewczynkę a dziś urodziłam, ale nie miałam w co ubrać dziecko 😂
Mam nadzieje, ze skończą się te sny, bo ile można o jednym 😅🤦♀️
Anetko trzymamy kciuki mocno, czuje i wierze, ze będzie dodatnia! 🤞🤞🤞🍀🍀🍀❤️
Klara jakie świetne wieści z rana 🥰
Mój lekarz tez wspominał na ostatniej wizycie, ze zobaczymy jaka waga będzie małego na następnej wizycie i pomyślimy co robimy, żebym tez „za dużego dzieciaczka nie rodziła” i wtedy mówił, ze moze albo indukcja wcześniej, albo cesarka na koniec.. a żadna z tych opcji nie bardzo mi się podoba 😳
Powiedział, ze najbardziej mu się marzy żebym przyszła w tym 38tygodniu na wizytę i żeby mnie zobaczył i później mogę jechać rodzic 😂KlaraJa, Poziomka9204, Aneta2506 lubią tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
U nas ciężko określić. Nie ma skurczy takich regularnych, pojawia się takie lekkie napinanie czasami ale to spoko. Moje badania wyszły dobrze, wiec znowu przenieśli na patologie ciąży 🫣 lekarz kazał leżeć żeby ten tydzień jeszcze wytrzymać, żeby dać małemu jeszcze trochę czasu. Zobaczymy. Niestety wczoraj miedniczki obie już miały po 15 mm. Wiec tez mowia ze więcej niż ten tydzień czekać nie będą żeby specjaliści mogli się zająć nim już konkretnie bo w brzuchu już nic nie zrobią. Ale co lekarze na patologii zdecydują to się okaże 🤷♀️