W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Cslza to akurat prawda- oddycha mi się znacznie łatwiej i lepiej, No i mam wrażenie, ze mogę więcej zjeść 😅 (a od niedawna apetyt mam ogromny🙈)
Ale jestem ciekawa, kto tam mieszka w Twoim brzuszku 🥰
Angela i jak sobie radzisz z hemoroidami?👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️ -
Olo323 wrote:Cslza to akurat prawda- oddycha mi się znacznie łatwiej i lepiej, No i mam wrażenie, ze mogę więcej zjeść 😅 (a od niedawna apetyt mam ogromny🙈)
Ale jestem ciekawa, kto tam mieszka w Twoim brzuszku 🥰
Angela i jak sobie radzisz z hemoroidami?
Smaruje maścią Procto-Glyvenol bo ja mam na zewnątrz ale też można smarować wewnątrz ale dziewczyny polecają bardziej czopki 😁Olo323 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Jezu jakie sny..śniło mi się, że urodzę bliźniaki- Stasia i dziewczynkę. I sobie przypomniałam, że muszę wybrać imię i prowadziłam wózek podwójny do domu 😅
Poziomka9204, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Jezu jakie sny..śniło mi się, że urodzę bliźniaki- Stasia i dziewczynkę. I sobie przypomniałam, że muszę wybrać imię i prowadziłam wózek podwójny do domu 😅
Haha mi się śniło że rodzę i nie dam rady do Bydgoszczy dojechać i musiałam w Toruniu 🙈🙈Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Haha mi się śniło że rodzę i nie dam rady do Bydgoszczy dojechać i musiałam w Toruniu 🙈🙈
Ja miałabym taki, jadąc karetką do najbliższego szpitala tzn tego, w którym rodziłam pierwszą córkę.🙈
A i jeszcze śniło mi się, że przejechałam znak stop i zawróciłam a zobaczyła to policja i było 2 przystojnych policjantów 🤣 i z nimi gadałam, że ja zawsze się pilnuję i nie dali mandatu 😅 ja pierdziele, skąd się to bierze 🤦Poziomka9204, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Angelaaaa wrote:Aneta a testowałaś dzisiaj ?
Oczywiście.. miałam cień (kreska szara) ale myślałam że wiadomo - oszust, fabryczna ja mam przecież do nich szczęście. Ale dzisiaj znowu ta sama sytuacja ... więc nie wiem co myśleć, jutro idę na betę 😬☺️Poziomka9204, Nati94, Olo323, jo_ana, conte, Angelaaaa, Kalli95, Chrupka , Grażyna1820, cslza, KlaraJa, Domi_naturelover, Blond27, czarneniebo lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Olo323 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Aneta2506 wrote:Oczywiście.. miałam cień (kreska szara) ale myślałam że wiadomo - oszust, fabryczna ja mam przecież do nich szczęście. Ale dzisiaj znowu ta sama sytuacja ... więc nie wiem co myśleć, jutro idę na betę 😬☺️
Aneta2506 lubi tę wiadomość
👫 31lat
W ciąży zdarzają mi się takie pogrzane sny, że jak wstanę rano to zastanawiam się skąd moja podświadomość bierze takie historie 🙈
U nas dzisiaj szykuje się ładny dzień, liczę na chwilę odpoczynku na tarasie u rodziców 🥰
Dobrego dnia! 🌞Nati94, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
👫 31lat
Aneta2506 wrote:Oczywiście.. miałam cień (kreska szara) ale myślałam że wiadomo - oszust, fabryczna ja mam przecież do nich szczęście. Ale dzisiaj znowu ta sama sytuacja ... więc nie wiem co myśleć, jutro idę na betę 😬☺️
Nati94, Aneta2506 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Pokaż! Wiadomo - ja zawsze mówię, że nie nakręcać się wiadomo po jednym cieniu 🤞🏻
No dlatego wczoraj sobie olałam, ale dwa pod rząd .. tego jeszcze w mojej karierze sikania nie doświadczyłam 🙈Poziomka9204, Angelaaaa, KlaraJa lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2022, 11:26
Nati94, Olo323, jo_ana, Angelaaaa, Kalli95, Chrupka , Grażyna1820, KlaraJa, Domi_naturelover, Milixx, czarneniebo lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
-
Nati94 wrote:Jak dla mnie ciążowa kreska 🥺 jaki to test?
Nord... ale wczorajsza kreska wyszła po 10 minutach, dzisiejsza odrazu, później ciemniała... Nie wiem, zobaczymy co jutro beta pokaże .. proszę o pół kciuka brzuchatki 😔🤍🤞jo_ana, Angelaaaa, Kalli95, Grażyna1820, KlaraJa, Domi_naturelover, Oliwia23, Milixx, czarneniebo lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
-
Aneta2506 wrote:Nord... ale wczorajsza kreska wyszła po 10 minutach, dzisiejsza odrazu, później ciemniała... Nie wiem, zobaczymy co jutro beta pokaże .. proszę o pół kciuka brzuchatki 😔🤍🤞
-
Blondyna.B wrote:Nordy lubią mieć widoczne miejsce na kreskę więc trzeba być ostrożnym ale jak dzisiaj się pokazała od razu to może być coś na rzeczy 🤞🏻 kciuki zaciśnięte mocno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Ja wiem o tym, przecież wiesz ile razy... 🙈
Tutaj mnie trzyma to że dwa dni pod rząd taka sama sytuacja 🙈15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Ooo, ja myślałam ze czopki jak tylko masz problemy z wypróżnieniem 🙈 dzięki dziewczyny, zaraz wyślę S. do apteki😊Poziomka9204 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 29 lat
👩- hashimoto, PCOS
👨🦰- okaz zdrowia
2019r - 💔
11.2022 - 💙👶 (12cs)
11.2024- ZACZYNAMY PROJEKT- RODZEŃSTWO ❤️