W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Spoko dziewczyny, starszaki też długo jeszcze będą się tulić 🙂 moja 5 latka to jest taki przytulas i uwielbia leżeć ze mną i się tulić, mam nadzieję, że długo z tego nie wyrośnie 😍 2 latka to już w ogóle, daje ,buziaki, aktualnie z języczkiem 😅
Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Spoko dziewczyny, starszaki też długo jeszcze będą się tulić 🙂 moja 5 latka to jest taki przytulas i uwielbia leżeć ze mną i się tulić, mam nadzieję, że długo z tego nie wyrośnie 😍 2 latka to już w ogóle, daje ,buziaki, aktualnie z języczkiem 😅
Grażyna1820, Poziomka9204, Nati94 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Nati94 wrote:Spoko dziewczyny, starszaki też długo jeszcze będą się tulić 🙂 moja 5 latka to jest taki przytulas i uwielbia leżeć ze mną i się tulić, mam nadzieję, że długo z tego nie wyrośnie 😍 2 latka to już w ogóle, daje ,buziaki, aktualnie z języczkiem 😅
Nati94 lubi tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Poziomka9204 wrote:Hej!
Jak tam minęły Wasze noce? Ja dzisiaj wyjątkowo dobrze spałam i mam więcej energii na ten dzień 😄
Dobrego weekendu! ❄️☃️
Wstawanie siku jakieś trzy razy i ból kręgosłupa. Tak gdzieś od ponad miesiąca 😂
Myślę, że już przez najbliższe parę miesięcy nie prześpię całej nocy 😂😂😂Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2021
♀️26 ✅ Posiewy, hormony, biopsja endometrium ❌Hiperprolaktynemia czynnościowa
♂️29✅ Badanie nasienia, przewlekły stan zapalny prostaty wyleczony
🍀10cs
25.05.2022 ⏸ 10dpo
04.02.2023 Laura 💖 3370g 51cm
🍀brak owulacji, rozregulowane cykle, niespodzianka! 😍
21.05.2024 ⏸️
Rośniemy 🥰 25.01.2025 -
Chrupka wrote:Wstawanie siku jakieś trzy razy i ból kręgosłupa. Tak gdzieś od ponad miesiąca 😂
Myślę, że już przez najbliższe parę miesięcy nie prześpię całej nocy 😂😂😂Chrupka , Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Chrupka wrote:Wstawanie siku jakieś trzy razy i ból kręgosłupa. Tak gdzieś od ponad miesiąca 😂
Myślę, że już przez najbliższe parę miesięcy nie prześpię całej nocy 😂😂😂Chrupka , Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy któraś z was robila sobie w ciąży zastrzyki z heparyny i miała cc? Jak długo po porodzie musiałyście robic zastrzyki? Ja dostawalam tylko podczas pobytu w szpitalu i w domu juz nie robilam. Zastanawiam się czy nie powinnam robic dalej 😬👱♀️27 lat
💔6 tc 08.2020
💔8 tc 03.2021
👶Mikołaj 22.11.2022 💙 -
Oliwia23 wrote:Dziewczyny, czy któraś z was robila sobie w ciąży zastrzyki z heparyny i miała cc? Jak długo po porodzie musiałyście robic zastrzyki? Ja dostawalam tylko podczas pobytu w szpitalu i w domu juz nie robilam. Zastanawiam się czy nie powinnam robic dalej 😬
Oliwia23 lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś na IP, w ciągu dnia zaczęły się skurcze co ok 5-6 minut (od 2 dni miałam bardzo nieregularne ale już bolesne skurcze). Na KTG się zapisał tylko 1 w ciągu 15 minut mimo że czułam jeszcze 3. Szyjka przepuszcza 2 palce swobodnie ale przez 2 godziny gdzie siedzieliśmy na IP nie było postępu więc odesłali mnie do domu (jedna lekarka chciała zostawić a druga jednak do domu odesłała). Po badaniu odszedł czop i zaczęły się już w drodze powrotnej skurcze z krzyża.
Jak się rozkręci to mam wrócić więc duże prawdopodobieństwo że niedługo będę wracać i będziemy rodzić ☺️Nati94, cslza, Kalli95, czarneniebo, Mgdra, oloska, KlaraJa, Grażyna1820, conte, Chrupka , Milixx, Angelaaaa, Kluska95, jo_ana, Ivanka93, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
No to mocne kciuki ✊❤ czekamy 😊
Blondyna.B lubi tę wiadomość
💍 05.08.2018
👰🤵 01.06.2019
08.2019 - odstawienie tabletek anty i rozpoczęcie starań o pierwsze dziecko
10.11.2019 - ⏸
07.07.2020 - 👶 córeczka
05.2021 - rozpoczęcie starań o drugie dziecko
14.02.2022 - ⏸
29.10.2022 - 👶 córeczka -
Blondyna.B wrote:Byłam dziś na IP, w ciągu dnia zaczęły się skurcze co ok 5-6 minut (od 2 dni miałam bardzo nieregularne ale już bolesne skurcze). Na KTG się zapisał tylko 1 w ciągu 15 minut mimo że czułam jeszcze 3. Szyjka przepuszcza 2 palce swobodnie ale przez 2 godziny gdzie siedzieliśmy na IP nie było postępu więc odesłali mnie do domu (jedna lekarka chciała zostawić a druga jednak do domu odesłała). Po badaniu odszedł czop i zaczęły się już w drodze powrotnej skurcze z krzyża.
Jak się rozkręci to mam wrócić więc duże prawdopodobieństwo że niedługo będę wracać i będziemy rodzić ☺️
Blondyna.B trzymam kciuki!!! ✊Blondyna.B lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Byłam dziś na IP, w ciągu dnia zaczęły się skurcze co ok 5-6 minut (od 2 dni miałam bardzo nieregularne ale już bolesne skurcze). Na KTG się zapisał tylko 1 w ciągu 15 minut mimo że czułam jeszcze 3. Szyjka przepuszcza 2 palce swobodnie ale przez 2 godziny gdzie siedzieliśmy na IP nie było postępu więc odesłali mnie do domu (jedna lekarka chciała zostawić a druga jednak do domu odesłała). Po badaniu odszedł czop i zaczęły się już w drodze powrotnej skurcze z krzyża.
Jak się rozkręci to mam wrócić więc duże prawdopodobieństwo że niedługo będę wracać i będziemy rodzić ☺️ -
Chyba obudzę męża na to IP, minęło prawie 5 godzin a ja mam skurcze co 4-5 minut bez wyjątku i wszystkie są krzyżowe...
Mała tak naciska, że ledwo chodzę z bólu pachwin i kroczaGrażyna1820, conte, Nati94, Domi_naturelover, czarneniebo, Chrupka , Milixx, Angelaaaa, Kluska95, Kate1811, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:Chyba obudzę męża na to IP, minęło prawie 5 godzin a ja mam skurcze co 4-5 minut bez wyjątku i wszystkie są krzyżowe...
Mała tak naciska, że ledwo chodzę z bólu pachwin i krocza
Jedz, jedz! To ten czas. 😊 Powodzenia!Hashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Blondyna.B wrote:Chyba obudzę męża na to IP, minęło prawie 5 godzin a ja mam skurcze co 4-5 minut bez wyjątku i wszystkie są krzyżowe...
Mała tak naciska, że ledwo chodzę z bólu pachwin i krocza