W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:No to faktycznie przekichane z wysypką 🙄
Ja liczę na to , że jak teraz to ma to z czasem jej to minie 😩
A myślisz że ja jajka mogę jeść ? Bo niby często jajka uczulają przy bmk i nie wiem czy ja powinnam jeść -
Angelaaaa wrote:3 dzień podaje delicol i od wczoraj dicoflor. Wczoraj 1 kupani rozwolnienie i dzisiaj to samo ale mało śluzu i lepszy zapach. Dieta dopiero 3 dzień bez bmk i teraz nie wiem czy martwić się tym rozwolnieniem ?😩
Ogolnie to na efekty diety trzeba czekać nawet 2-6 tygodni 🙂 -
Nati94 wrote:Staś jest zdrowy 🥺♥️ ulga na maxa
My też mamy zolta naklejkę w książeczce i byliśmy juz na 2 badaniach ze Stasiem. Jeszcze mamy kontrole u audiologa za kilka miesięcy. Bardzo się cieszę że gruntownie go sprawdzi lekarz bo teraz ma wysiekowe zapalenie ucha. Mam nadzieje ze nie wpłynie to na sluchNati94 lubi tę wiadomość
-
Chrupka - ogromne gratulacje! Śliczna córeczka ❤️
Chrupka lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Poziomka9204 wrote:Mamusie, co tam u Was i maluchów słychać? 😊
W poniedziałek były szczepienia, dzielnie zniosła je i nawet nie było zbytnio skutków ubocznych - tylko troszkę z brzuszkiem problemy (były też rotawirusy)
W poniedziałek też wizyta u fizjologiczna, bo ortopeda uznał że jest asymetria ale okazało się że nie, że do 3 miesiąca jest jeszcze naturalna (no chyba że dziecko zawsze jest "krzywe") i kazała fizjoterapeutka wrócić jak skończy 3 miesiące i wtedy będzie oceniać czy złapała symetrię czy nie.
A tak to widzę jak bardzo Emi dojrzewa, powoli się normuje dzień - po aplikacji widzę powtarzalność i mogę coś w końcu w domu zrobić jak ma okno aktywności bo drzemki nadal na mnie 🙈Nati94, Angelaaaa, Grażyna1820, KlaraJa, conte, czarneniebo, Kluska95, Poziomka9204, Chrupka , Kalli95 lubią tę wiadomość
-
Ale ma piekna fryzurę! 😍
U nas zaczęło się ząbkowanie..ślinienie, łapczywe gryzienie wszystkiego co się da, płacz przy mocniejszym zaciągnięciu choćby smoczka.. wycie bez powodu. życzcie dużo cierpliwości 😂Poziomka9204 lubi tę wiadomość
-
Grażyna1820 wrote:Ale ma piekna fryzurę! 😍
U nas zaczęło się ząbkowanie..ślinienie, łapczywe gryzienie wszystkiego co się da, płacz przy mocniejszym zaciągnięciu choćby smoczka.. wycie bez powodu. życzcie dużo cierpliwości 😂
🤯🙆
Kiedyś będzie lepiej 😂Grażyna1820 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Śliczne dzieciaczki 😍 Angelaaa widzę, że Twoja Ala ma tyle włosków co mój Oluś 🙈 może nawet więcej, dodatkowo mój ma bardzo jasne więc widać każdą żyłkę na głowie ❤️😄
Angelaaaa lubi tę wiadomość
-
Blondyna.B wrote:My dziś 10 tygodni kończymy, nie wiem kiedy to minęło 😍
W poniedziałek były szczepienia, dzielnie zniosła je i nawet nie było zbytnio skutków ubocznych - tylko troszkę z brzuszkiem problemy (były też rotawirusy)
W poniedziałek też wizyta u fizjologiczna, bo ortopeda uznał że jest asymetria ale okazało się że nie, że do 3 miesiąca jest jeszcze naturalna (no chyba że dziecko zawsze jest "krzywe") i kazała fizjoterapeutka wrócić jak skończy 3 miesiące i wtedy będzie oceniać czy złapała symetrię czy nie.
A tak to widzę jak bardzo Emi dojrzewa, powoli się normuje dzień - po aplikacji widzę powtarzalność i mogę coś w końcu w domu zrobić jak ma okno aktywności bo drzemki nadal na mnie 🙈
U nas dzisiaj Olek ma 6tyg, też nie wiem kiedy to zleciało. My szczepienie mamy w przyszłym tygodniu 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2023, 10:53
Blondyna.B, Grażyna1820, Angelaaaa, Chrupka , Kalli95 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
KlaraJa wrote:Śliczne dzieciaczki 😍 Angelaaa widzę, że Twoja Ala ma tyle włosków co mój Oluś 🙈 może nawet więcej, dodatkowo mój ma bardzo jasne więc widać każdą żyłkę na głowie ❤️😄
Mega jej się włosy powycierały 🙈 starsza to już całkiem była łysa jak kolano haha 🤣
I też wszystkie żyłki na głowie widać 😅Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
My kolejne szczepienie dopiero w marcu ale dzisiaj pobierali krew do badań 3 razy bo nie chciało lecieć 😞 jak leciało to mało i zaraz skrzep się robił a była tyle co nakarmiona więc krew powinna dobrze lecieć. Nadal mamy problem z wagą dlate zalecili badania i jeszcze podaje 100ml mojego odciągnięte go mleka i nadal nic 🙄 w czwartek alergolog więc zobaczymy. I do końca lutego nie będzie poprawy to będę musiała dokarmiać mm ☹️Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Poziomka9204 wrote:
Ohh a jaki uśmieszek cudny 😍😘Poziomka9204 lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
U Nas aktualnie skok rozwojowy 🙈
Ale gdy Antoś nie „skacze” 😅 to jest naprawdę aniołkiem. Jest bardzo ciekawy świata, cały czas się uśmiecha, zaczyna z nami „rozmawiać 🥹❤️
Wczoraj skończył 11 tygodni. Mój duży chłopczyk 🥹Angelaaaa, Blondyna.B, conte, Nati94, Kalli95, Poziomka9204, czarneniebo, Chrupka lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Ale rosną te wasz dzieciaczki 🥰 Wszystkie takie piękne, niech się chowają zdrowo i dają Wam w nocy pospać 🙊❤️
Angelaaaa, Kalli95, Poziomka9204, czarneniebo lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28