W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Blond ja dostałam normalnie ACC raz dziennie przy kaszlu + oczywiście dużo pić. Trafiłam dobrze do lekarza bo wiedział że dużo leków jest bezpiecznych a nie gadał od razu że tylko domowe sposoby
Blond27 lubi tę wiadomość
-
Aneta widzę, że dziś była wizyta i wszystko dobrze ❤️
Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Ale mnie tu dawno nie było 🙈 Nie jestem w stanie Was nadrobić 😶 Ciekawe czy mnie jeszcze niektóre z Was pamiętają 🤔😄
Na szybko przejrzałam ostatnie strony i widzę piękne wiadomość 😍 Aneta2506, Blond27 i 2+3 gratuluję ❤️ Tak się ucieszyłam widząc Wasze wiadomości w stopce ☺️☺️
Powiem co u nas. Alicja wczoraj skończyła pół roku ☺️ nie wiem kiedy to zleciało, proszę niech ktoś zatrzyma czas ⏳ Jest spokojnym i kochanym dzieckiem. Czasami maruda jej się załączy ale ogólnie nie mam co narzekać 🙂 Od miesiąca jesteśmy na mm, byłam kpi 5 msc. Jestem z siebie dumna bo nie raz miałam rzucić to w cholere 💪 Teraz mi trochę tego brakuje ale czuję się wolna. Niestety okres wrócił już na dobre, co nie jest na plus 😅 No i tak lecą nam dni do przodu - raz lepiej, raz gorzej
Postaram się wrócić do Was ale ten brak czasu na wszystko jest okropny.
A bo bym zapomniała. Od stycznia znalazłam nowe hoppy i pasję - piekę torty, rozwijam się w cukiernictwie🤭🎂 Gdyby, któraś chciała zobaczyć efekty to zapraszam na IG 📷 torty_studniaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2023, 16:08
Angelaaaa, czarneniebo, Blondyna.B, KlaraJa, Paulina666, Poziomka9204, Blond27, Aneta2506, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
-
Milixx wrote:Ale mnie tu dawno nie było 🙈 Nie jestem w stanie Was nadrobić 😶 Ciekawe czy mnie jeszcze niektóre z Was pamiętają 🤔😄
Na szybko przejrzałam ostatnie strony i widzę piękne wiadomość 😍 Aneta2506, Blond27 i 2+3 gratuluję ❤️ Tak się ucieszyłam widząc Wasze wiadomości w stopce ☺️☺️
Powiem co u nas. Alicja wczoraj skończyła pół roku ☺️ nie wiem kiedy to zleciało, proszę niech ktoś zatrzyma czas ⏳ Jest spokojnym i kochanym dzieckiem. Czasami maruda jej się załączy ale ogólnie nie mam co narzekać 🙂 Od miesiąca jesteśmy na mm, byłam kpi 5 msc. Jestem z siebie dumna bo nie raz miałam rzucić to w cholere 💪 Teraz mi trochę tego brakuje ale czuję się wolna. Niestety okres wrócił już na dobre, co nie jest na plus 😅 No i tak lecą nam dni do przodu - raz lepiej, raz gorzej
Postaram się wrócić do Was ale ten brak czasu na wszystko jest okropny.
A bo bym zapomniała. Od stycznia znalazłam nowe hoppy i pasję - piekę torty, rozwijam się w cukiernictwie🤭🎂 Gdyby, któraś chciała zobaczyć efekty to zapraszam na IG 📷 torty_studniaczki
Pamiętamy, pamiętamy 😊
Smakowicie wyglądają Twoje wypieki 😍Milixx, Blond27 lubią tę wiadomość
👫 31lat
09.01.2023: Aleksander ❤️ 4100g i 61cm do kochania 💙🥰 -
Blondyna.B wrote:Aneta widzę, że dziś była wizyta i wszystko dobrze ❤️
Tak, wszystko jest ok, w piątek kolejna wizyta a później już 17.07. prenatalne 🙂
Dalej mnie męczy kaszel, już 3 tygodnie, dramat jakiś 🤦Blond27, Blondyna.B, Milixx, czarneniebo, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Dalej mnie męczy kaszel, już 3 tygodnie, dramat jakiś 🤦Ona&On: 1993 r.
Starania od : czerwca 2021 r.
30 i 31.03.2022 r. - ⏸🙏
12.05.2022 r. - poronienie zatrzymane, zabieg w 9tc [*]🦋👼
21.02.23 - ⏸🤭🙏
09.11.2023 - 3500 g / 56 cm Franka 💙 nagła CC.
Termin porodu ➡️ OM: 02/11; USG: 07/11 ✊ -
Blond27 wrote:Aneta ja też mam ciągle kaszel (po zatokach) , mi lekarz zalecił syrop islandzki i czasem mam wrażenie, że pomagał. Cieszę sie, że u Was wszystko dobrze. A jak sie czujesz, masz jakies dolegliwości?
A mi właśnie przeszło na zatoki 🤦 plukam sobie irigasin a na kaszel mam syrop prawoślazowy ale mam wrażenie że to nic nie daje...
Z dolegliwości to czasem wymioty, ale raczej są spowodowane ta wydzielina ..
I senność o 14 jestem nieprzytomna, kładę się spać i wstaje o 18
Blond27 lubi tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Część! My dzisiaj kończymy pół roku, niesamowite jak to zleciało. Staś ma za sobą pierwsze samodzielne obroty na brzuch i bardzo swobodnie obraca się z brzucha na plecki. Zaczęliśmy RD. Ja czekam na tel. Z nowej pracy. Ściskamy!
czarneniebo, Blondyna.B, Angelaaaa, Grażyna1820, KlaraJa, Chrupka , Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Nati o już pół roczku 🥹 leci niesamowicie czas
Ala 4 dni temu skończyła 7 miesięcy 🥰
Pełza po całym mieszkaniu 🙈 także teraz tym bardziej oczy dookoła głowy muszę mieć 😂
Już powoli dziewczyny zaczynają się razem bawić także nie mogę się doczekać aż zacznie siadać to już pewnie dłużej się sobą zajmą 🤗
W lipcu Ala ma chrzest także wszystko próbuje ogarnąć 😅Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Angelaaaa wrote:Nati o już pół roczku 🥹 leci niesamowicie czas
Ala 4 dni temu skończyła 7 miesięcy 🥰
Pełza po całym mieszkaniu 🙈 także teraz tym bardziej oczy dookoła głowy muszę mieć 😂
Już powoli dziewczyny zaczynają się razem bawić także nie mogę się doczekać aż zacznie siadać to już pewnie dłużej się sobą zajmą 🤗
W lipcu Ala ma chrzest także wszystko próbuje ogarnąć 😅 -
Dziewczyny, dopiero pamiętam wpisywałam Wam dwie kreski a tu już takie duże dzieciaczki 🥰😍😍😍
Angelaaaa, Nati94, Blondyna.B, Chrupka , Blond27, Milixx, Domi_naturelover, conte, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Czekam teraz na prenatalne 🙂jo_ana, Paulina666, Angelaaaa, KlaraJa, Nati94, Blondyna.B, czarneniebo, conte, Chrupka , Blond27, Milixx, Domi_naturelover, Olo323 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
inne badania w normie
🧔 - 32
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
03.23r. IUI ❌
Nati94 wrote:Wow, już pełza 😍 super! Nie mogę się doczekać tego etapu, mając dwoje mobilnych dzieci, wolę żeby trzecie też już zaczęło się przemieszczać (wiem, będę później narzekać 😅) my mamy chrzest w sierpniu, mamy już lokal, a nie mamy miliona innych rzeczy w tym fotografa 🙈 za dużo na głowie ostatnio i zapominam to ogarnąć. Ale te wakacje szybko zleca, a od września moja Lili też idzie do przedszkola i będę mogła wreszcie wypić kawę rano w samotności 😅 za szybko oni rosną, za szybko 😁 ucałuj Alusię, a jaki ma charakter? Moja Ala spokojna, dokładna i miła, ale czasami to prawdziwy diabełek 😅
Ala bardzo jest taka pocieszna. Non stop się uśmiecha do wszystkich 🙈 maja też taka była ale nie aż tak bardzo 😁 no ale ciągnie ją do zakazanych rzeczy typu gniazdka kable 🥴 cały czas włącza robota sprzątającego i jak jej mówisz Ala nie wolno to się odwraca i się cieszy 😂 także myślę że będą lobuzować we dwie 🙆Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny, dopiero pamiętam wpisywałam Wam dwie kreski a tu już takie duże dzieciaczki 🥰😍😍😍
Czas płynie niesamowicie szybko... ja właśnie mam przy piersi śpiącego, zmęczonego chłopczyka, który od kilku dni pełza tak że nie można spuścić go na moment z oczu a na plecach nie ma już możliwości żeby chciało mu się leżeć, tylko brzuszek i boczki 🙈 najgorzej w nocy, bo przewraca się na brzuszek i tak śpi 🤦♀️ Zrobiliśmy sobie właśnie weekend w hotelu z basenami, spa itd. i dzisiaj Oluś był pierwszy raz pływać 😄 było super, na początku był trochę nieswój ale później jak się przyzwyczaił to pięknie unosił się na wodzie i czarował każdego uśmiechem od ucha do ucha ☺️ zrobił małą furorę 🙈 teraz ja czekam na masaż. Jejku jak był mi potrzebny taki wyjazd 😮💨😍Angelaaaa, Nati94, Milixx, Olo323 lubią tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:U mnie na wizycie wszystko dobrze, słyszałam serduszko... ♥️
Czekam teraz na prenatalne 🙂
Na wizycie serduszkowej byłaś z mężem? Mój się wzruszył jak pierwszy raz usłyszał pamiętam 😄 -
Aneta2506 wrote:U mnie na wizycie wszystko dobrze, słyszałam serduszko... ♥️
Czekam teraz na prenatalne 🙂
Szybko zleci i będziesz mieć maluszka obok 😍 a potem czas jeszcze szybciej będzie leciał 🥺Blond27, Aneta2506, Olo323 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Aneta2506 lada moment i Twój maluszek będzie taki duży jak nasze 🥰 Czas leci bardzo szybko, ciąża leci błyskawicznie 🙈 Czas nie zwalnia gdy maluszek jest na świecie, a wręcz odwrotenie. Zapierdziela jeszcze szybciej 🤣
Tak sobie weszłam na wątek miesięczny i wszystkie wspomnienia wróciły 🥺 aż mi się łezka w oku zakręciła jaki to był piękny i ciężko okres 🥺
Tak patrzę po tych nickach i nikogo nie kojarzę - wszystkie nowe osoby. Nasze stare grono albo urodziło, albo jest w ciąży. To fajne widzieć niektóre niki i piękne suwaczki 🥰Olo323 lubi tę wiadomość
-
Co słychać dziewczyny?
Ja w środę zaczynam nową pracę, pół etatu. Możecie trzymać kciuki. Byliśmy na 2 dni w Warszawie, trochę wyluzowalismy, młody fajnie zniósł zwiedzanieAngelaaaa, Olo323, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Co słychać dziewczyny?
Ja w środę zaczynam nową pracę, pół etatu. Możecie trzymać kciuki. Byliśmy na 2 dni w Warszawie, trochę wyluzowalismy, młody fajnie zniósł zwiedzanie
Jak ty to wszystko ogarniasz ? 🙈Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️