W marcu wiosna idzie 🥀💐☀szybko nam przyniesie dzidzie 🤰🌻💕
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelaaaa wrote:Noo 🥺 nie wiem kiedy to zleciało 🫣
Moja Ala ,dopiero, się urodziła, a tu kilka dni temu 6 lat a dzisiaj pierwsze urodziny w sali zabaw..za szybko rosną ♥️Angelaaaa, Poziomka9204 lubią tę wiadomość
-
Nati94 wrote:Oj mam sentyment do Twojej Alusi
Moja Ala ,dopiero, się urodziła, a tu kilka dni temu 6 lat a dzisiaj pierwsze urodziny w sali zabaw..za szybko rosną ♥️
O no to jak pierwsze urodzinki w sali zabaw to już takie ,,dorosłe"urodzinki 🤗
Majka skończyła 2 latka i sobie myślę jaka już duża panienka 🙈 a co tu nowa jak skończy 6lat hihi 🤭
Trzeba cieszyć się każdą chwilą bo czas zdecydowanie za szybko mija 🥹Poziomka9204, Grażyna1820, Nati94 lubią tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
Hej Dziewczyny!
Udało mi się Was trochę nadrobić
ANETKO GRATULACJE!!!! Widok II u Ciebie tak bardzo mnie ucieszył
2+3 witaj kolejna brzuchatko! Kciuki by wszystko poszło pięknie
Trochę Nas tu nie było. 5 tygodni walczyliśmy z regresem snu, który dawał nieźle w kość. Antoś jest cudowny, ale ze snem w nocy jak i w dzień by bardzo nie po drodze od urodzenia...
Regres zakończył się jak polecieliśmy na wakacje do Turcji Antoś po prostu potrzebował urlopu 😆 Z wakacji wrócił ze swoim pierwszym zębem Ząbkowanie na szczęście poszło gładko. Zaraz 6 miesięcy... KIEDY?!
Podsyłam fotkę z Turcji. Było cudownie!!!
Blondyna.B, Babova, 2+3, Paulina666, Nati94, Angelaaaa, Aneta2506, Kalli95, Grażyna1820, jo_ana, czarneniebo, Chrupka lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
❌Słabe parametry nasienia-> suple od 12.21
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Rany, aż się wzruszyłam 🥹 Przypomniała mi się ta cała historia, pierwsze bety, pierwsze usg 🥹 Strach, niepewność połączone z miłością i ogromnym szczęściem. A teraz Maluchy tulimy codziennie do snu ❤️ Piękna sprawa!
Blondyna.B, Nati94, Angelaaaa, Chrupka lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
❌Długie cykle, problemy z owu, AMH 1,55, słabe endo, obustronna niedrożność jajowodów
24.03.22 -histerolaparoskopia, udrożnienie jajowodów pod wysokim ciśnieniem, diagnoza: adenomioza😩
28.03.2022 Ciąża po 8 miesiącach starań. Nasz CUD pokonał wszystkie przeciwności i przetrwał zabieg histerolaparoskopii Historia wyjątkowa również dla lekarzy
-
Domi_naturelover wrote:Hej Dziewczyny!
Trochę Nas tu nie było. 5 tygodni walczyliśmy z regresem snu, który dawał nieźle w kość. Antoś jest cudowny, ale ze snem w nocy jak i w dzień by bardzo nie po drodze od urodzenia...
Regres zakończył się jak polecieliśmy na wakacje do Turcji Antoś po prostu potrzebował urlopu 😆 Z wakacji wrócił ze swoim pierwszym zębem Ząbkowanie na szczęście poszło gładko. Zaraz 6 miesięcy... KIEDY?!
Zaglądam tu do Was regularnie zobaczyć, co u Waszych maluszków, ale zachwycił mnie ten post! Sama mam w planach wybrać się na mini wyjazd do Pragi z bobasem w okolicach listopada (będzie miał 5 miesięcy) i każda informacja o jakichś wakacjach/wyjeździe z maluchami to miód na moje serducho, bo już wszyscy w rodzinie zdążyli mi wmówić, ze NIE MA SZANS. 🫣
Piękna fotka! Mam nadzieje, ze choc trochę wszyscy wypoczeliscie i super sie bawiliście ❤️
Ps. Dziewczyny, wasze maluchy są przepiękne, nie mogę uwierzyć, ze już są takie duże. 🥹
Anetka, 2+3, dziewczyny, ogromne gratulacje i trzymam z całej siły kciuki za Wasze ciąże i szczęśliwe rozwiązania! ❤️2+3, Domi_naturelover lubią tę wiadomość
Starania od 01.2022.
1.10.2022 – ⏸ 🙏
Beta 1.10. – 169,200, progesteron – 32,37
Beta 3.10. – 399,130
10.10. – pęcherzyk 6x7mm w macicy 🍀
24.10. – 1cm Dzidziutka, jest serduszko! 💗
7.11. – Dzidziut ma 2,3cm, rośnie zdrowo 💗
2.12. – prenatalne – niskie ryzyka, w pełni zdrowy Dzidziutek ❤️
2.01 – 200 gramów Synka 💙
27.01 –połówkowe – zdrowy 400-gramowy Chłopiec 💙
20.02 – 700 gramów ruchliwego Chłopczyka 🥰
7.04 – USG III trymestru – 1634 gramy Syneczka 💙
26.05 – 2800 gramów Szkraba gotowego do życia poza brzuchem 💙
20.06 – Beniamin, 56 cm, 3190 g 🥰
👩 27 l.
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto - euthyrox 88
Regularne cykle
Progesteron ✅
Glukoza i insulina ✅
Badania z 3dc ✅
Pueria Duo, MagneB6 💊
🧑 27 l.
Wszystko w normie
Solgar MaleMultiple 💊
-
Babova wrote:Zaglądam tu do Was regularnie zobaczyć, co u Waszych maluszków, ale zachwycił mnie ten post! Sama mam w planach wybrać się na mini wyjazd do Pragi z bobasem w okolicach listopada (będzie miał 5 miesięcy) i każda informacja o jakichś wakacjach/wyjeździe z maluchami to miód na moje serducho, bo już wszyscy w rodzinie zdążyli mi wmówić, ze NIE MA SZANS. 🫣
Piękna fotka! Mam nadzieje, ze choc trochę wszyscy wypoczeliscie i super sie bawiliście ❤️
Ps. Dziewczyny, wasze maluchy są przepiękne, nie mogę uwierzyć, ze już są takie duże. 🥹
Anetka, 2+3, dziewczyny, ogromne gratulacje i trzymam z całej siły kciuki za Wasze ciąże i szczęśliwe rozwiązania! ❤️
Oczywiście to na pewno zależy od dziecka, trzeba zobaczyć jak Maluch znosi zmianę miejsca, podróże itp. U Nas z Antosiem nie ma problemu, dlatego wiedzieliśmy, że wyjazd to dobry pomysł Na lotnisku poszło sprawnie, 3h w samolocie też nam jakoś minęły - była drzemka, zabawy 😀 Oczywiście były głosy, że za mały, że jesteśmy tacy odważni, że to, że tamto. Ale My wiemy swoje. Tym sposobem wypoczęliśmy, pozwiedzaliśmy, pojedliśmy pysznych rzeczy i wygrzaliśmy się na słońcu w Turcji 🇹🇷
Już zastanawiamy się gdzie ruszyć w kolejną podróż 😀Babova, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Babova wrote:Zaglądam tu do Was regularnie zobaczyć, co u Waszych maluszków, ale zachwycił mnie ten post! Sama mam w planach wybrać się na mini wyjazd do Pragi z bobasem w okolicach listopada (będzie miał 5 miesięcy) i każda informacja o jakichś wakacjach/wyjeździe z maluchami to miód na moje serducho, bo już wszyscy w rodzinie zdążyli mi wmówić, ze NIE MA SZANS. 🫣
Anetka, 2+3, dziewczyny, ogromne gratulacje i trzymam z całej siły kciuki za Wasze ciąże i szczęśliwe rozwiązania! ❤️Babova lubi tę wiadomość
-
Domi_naturelover wrote:Rany, aż się wzruszyłam 🥹 Przypomniała mi się ta cała historia, pierwsze bety, pierwsze usg 🥹 Strach, niepewność połączone z miłością i ogromnym szczęściem. A teraz Maluchy tulimy codziennie do snu ❤️ Piękna sprawa!
-
Dziewczyny ja po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy 6 mm 🍀♥️
Blondyna.B, Kasiooola, Babova, Kofii, Kalli95, KlaraJa, Nati94, Domi_naturelover, Paulina666, Angelaaaa, 2+3, Grażyna1820, jo_ana, czarneniebo, conte, Chrupka , Oliwia23 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
Aneta2506 wrote:Dziewczyny ja po wizycie, jest pęcherzyk ciążowy 6 mm 🍀♥️
Super ❤️ kiedy następna wizyta? Czyli na następnej powinien być widoczny zarodek? Jak tam w ogóle partner zareagował na nowinę? 😁Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Super ❤️ kiedy następna wizyta? Czyli na następnej powinien być widoczny zarodek? Jak tam w ogóle partner zareagował na nowinę? 😁
W klinice za 2-3 tygodnie, ale pewnie gdzieś blizej podaje na wizytę myślę że w przyszłym tygodniu 😁
Wiesz co, mąż się cieszył, ale to już nie jest to samo co za pierwszym razem.. więcej strachu niestety 🥺
Co nie zmienia faktu że na prawdę bardzo się cieszymy, jeszcze do mnie nie dochodziAngelaaaa, KlaraJa, 2+3 lubią tę wiadomość
15 lat 👫 5 lata 👰🤵
5 lat walki
👩 - 30
Niedoczynność + Hashi ⏩ euthyrox
Badania 3dc ⏩ FSH 10,24 🤯 reszta ok.
AMH - 1,11 🥲 ⏩ styczeń 0,8 😪
inne badania w normie
🧔 - 32
WSZYSTKIE WYNIKI W NORMIE 💚
💊 Stymulacja 💊
(2 x letrozole) ❌
2023 klinika InVimed
HSG (prawy jajowód nie do oceny)
03.23r. IUI ❌
04.23.r IUI odwołane - owu z prawego
Pięknie 😍 tak właśnie byłam ciekawa czy u Ciebie wszystko dobrze 😊 no u nas też za chwilę 6m 🥲przygotowujemy się do RD 😬 -
Aneta2506 wrote:W klinice za 2-3 tygodnie, ale pewnie gdzieś blizej podaje na wizytę myślę że w przyszłym tygodniu 😁
Wiesz co, mąż się cieszył, ale to już nie jest to samo co za pierwszym razem.. więcej strachu niestety 🥺
Co nie zmienia faktu że na prawdę bardzo się cieszymy, jeszcze do mnie nie dochodzi
No tak, to jest pewnie taka reakcja obronna że człowiek boi się cieszyć. Trzymam kciuki żeby teraz było wszystko dobrze 🤞😊 nie pozwól żeby strach przysłonił Wam jednak te wszystkie piękne momenty ciąży typu pierwsze bicie serduszka, pierwsze wyraźne zdjęcie, rosnący brzuszek itd. ❤️ tęskni się później za tym 🥲Aneta2506 lubi tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Pięknie 😍 tak właśnie byłam ciekawa czy u Ciebie wszystko dobrze 😊 no u nas też za chwilę 6m 🥲przygotowujemy się do RD 😬
My powoli zaczęliśmy RD. Antoś ładnie siedzi w krzesełku, ale póki co przewaga słoiczków nad kawałkami, będziemy jednak skłaniać się ku BLW. Zobaczymy jak nam to wyjdzie 😁
Za chwilę pół roku! Antoś już jest taki duży, już tyle potrafi, jest taki kontaktowy 🥺 Dzisiaj nauczył się pełzać 🙈Grażyna1820 lubi tę wiadomość
💁♀️24,💁🏼♂️28
-
Domi piękne zdjęcie z Turcji 😍
Apollo temple, byliśmy tam w sierpniu (wtedy nie polecam) 🙊 pot po dupie płynął.
Powiedz mi proszę u Ciebie był problem ze słabym endo ? Jakie grubości osiągałaś ? Czy udało się coś z tym zdziałać, wiadomo jaka była przyczyna ?
Mi chyba zajebali przy łyżeczkowaniu 😖 moje ma teraz max 6 mm 😭
Anetko cieszę się, że kropek się zadomowił ❤️
Nie puszczam kciuków ✊🏻
Dobrze pamietam, że Wy z Wrocławia ? Gdzie robiliście badania nasienia ? Chcemy powtórzyć teraz w czerwcu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 19:27
Trombofilia, problemy immunologiczne, rozjechane cytokiny, komórki NK 17%, cross match 28,5%, allo mlr 0%
Starania naturalne od 01/2021
Poronienie zatrzymane 9/12 tc 11/2021 💔
Starania w klinice od 2023
🔸 5 x stymulacja
🔸 3 x IUI
🔸 IVF: 03/2024, mamy 18 ❄️
Ryzyko OHSS, transfer odroczony
14/05 (N) I FET ❄️ nieudany
15/06 (N) II FET ❄️ cb 💔
13/08 (S) III FET ❄️ 7 tc 💔 -
Pisze, bo zaraz nasz wątek wypadnie na drugą stronę 😄 jak tam minął Wam dzień matki? Dla niektórych, tak jak dla mnie, pierwszy ☺️ u mnie było miło, mąż od synka prezencik przyszykował 😊 generalnie gdyby nie wizyta u teściów to byłoby jeszcze lepiej 😅
Angelaaaa, Grażyna1820 lubią tę wiadomość
-
KlaraJa wrote:Pisze, bo zaraz nasz wątek wypadnie na drugą stronę 😄 jak tam minął Wam dzień matki? Dla niektórych, tak jak dla mnie, pierwszy ☺️ u mnie było miło, mąż od synka prezencik przyszykował 😊 generalnie gdyby nie wizyta u teściów to byłoby jeszcze lepiej 😅
Ja dostałam od dziewczynek piękny naszyjnik z napisem mama 🥰
Też odwiedziłam teściów a potem moich rodziców hehe 😅KlaraJa lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️
-
A co tam słychać ? Coś nowego ? 😝
U nas pobudki o 6 rano 🙆 Ala śpi w łóżeczku a dostawke sprzedałam 😁 za to Majka co noc wędruje do nas 🤦♀️ przeważnie jak tylko idziemy do sypialni to zaraz do nas tupta jakby jej cisza przeszkadzała 🙈
Z gorszych info to wyszła krew utajona w 💩 😩 chętnie pije te śmierdzące mleko więc to najważniejsze a ja walczę żeby zahamować laktację 🥴
8 czerwca jedziemy nad morze i domek mamy w lesie także marzę o tym żeby trochę odpocząć, nie myśleć o tym wszystkich problemach 🤗KlaraJa lubi tę wiadomość
Maja 06.05.21r ❤️
Alicja 19.11.22r.❤️