W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, zrobilam test dzisiaj i wyszedl negatywny! Zalamka totalna! Do tego temperatura mi spadla z 97,5 wczoraj na 96,9 dzisiaj (mierze w Farenheitach). Nic juz z tego nie rozumiem!
Poryczalam sie i tyle.
Dlaczego w czwartek i piatek wyszly pozytywne, a dzisiaj negatyw? Mozliwe żeby dwa testy byly falszywie pozytywne? Zastanawiam sie czy test nie byl felerny, bo jak mocz dosiegnal kreski kontrolnej, to byla dziwnie blada, a pociemniala dopiero po jakichs 5 minutach. Przy poprzednich testach od razu krecha kontrolna byla ciemna, a testowa pojawila sie po okolo 5 minutach.
Nie mam drugiego testu, zeby powtórzyć, a mąż mówi, ze czekamy do środy, jak kazala lekarka.
Dzisiaj 33dc okresu ciagle nie mam, ale biore duphaston, wiec pewnie dopoki nie odstawie okres nie przyjdzie.
Zalamana jestem -
Nishi wrote:Dziewczyny, zrobilam test dzisiaj i wyszedl negatywny! Zalamka totalna! Do tego temperatura mi spadla z 97,5 wczoraj na 96,9 dzisiaj (mierze w Farenheitach). Nic juz z tego nie rozumiem!
Poryczalam sie i tyle.
Dlaczego w czwartek i piatek wyszly pozytywne, a dzisiaj negatyw? Mozliwe żeby dwa testy byly falszywie pozytywne? Zastanawiam sie czy test nie byl felerny, bo jak mocz dosiegnal kreski kontrolnej, to byla dziwnie blada, a pociemniala dopiero po jakichs 5 minutach. Przy poprzednich testach od razu krecha kontrolna byla ciemna, a testowa pojawila sie po okolo 5 minutach.
Nie mam drugiego testu, zeby powtórzyć, a mąż mówi, ze czekamy do środy, jak kazala lekarka.
Dzisiaj 33dc okresu ciagle nie mam, ale biore duphaston, wiec pewnie dopoki nie odstawie okres nie przyjdzie.
Zalamana jestem -
Strażaczka90 wrote:Kochana może te co robilas ostatnio miały mniejsza czułość?od tego co robilas dzisiaj?idź na Bete albo kup test o czułości 10
Test robilam ten sam, co wczesniej.
Poszlam sprawdzic szyjke macicy i mam jakby plamienie, tzn. na palcach mialam taki ni to czerwony ni to brazowy śluz. Nie wyplywa jeszcze na zewnatrz, bo na bieliznie czy papierze toaletowym nie ma sladu, ale w srodku jest.
Moge sie juz pożegnać z nadzieją. A tak sie cieszylam, ze sie nareszcie udalo -
stardust87 wrote:Nashi, też tak miałam. 3 pozytywne testy, a czwartego dnia @ (w terminie). Przykro mi
Na razie @ nie przyszla, ale pewnie przylezie franca. Powinna przyjsc w sobote. Nie wiem czy przy dupku sie pojawi, czy dopiero po odstawieniu.
Nie rozumiem tez czemu te dwa testy, zrobione dzien po dniu wyszly pozytywne? Czyzby hcg z zastrzyku tak dlugo sie utrzymalo? Jakos nie chce mi sie w to wierzyc, bo mialam tylko 5000j., wiec gora po 12 dniach juz by test nie wykryl. Specjalnie czekalam do 15 dpo z testem.
A moze to poronienie? Nie wiem co myslec! Smutno mi -
Nishi wrote:Dziewczyny, zrobilam test dzisiaj i wyszedl negatywny! Zalamka totalna! Do tego temperatura mi spadla z 97,5 wczoraj na 96,9 dzisiaj (mierze w Farenheitach). Nic juz z tego nie rozumiem!
Poryczalam sie i tyle.
Zalamana jestemkamisia lubi tę wiadomość
-
stardust87 wrote:Nashi, też tak miałam. 3 pozytywne testy, a czwartego dnia @ (w terminie). Przykro mi
kamisia lubi tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:Jadę na bete:) Trzymajcie kciuki:)Dziś test negatywny;/ ale tempka stoi w miejscu wczoraj był termin @ ale tak mi dziwnie ovu przesuneło... hmmm
iza30 lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć dziewczynki, forum wre, nadrobiłam ale tak po łebkach. Intensywny weekend był, więc nie było czasu siedzieć,ale w pracy to co innego
iza30 lubi tę wiadomość
-
Hehe, wszyscy chorzy to korzystam z tego, że nikogo nie ma..
Poza tym największy zajob w tym roku mam już za sobą, więc do końca roku muszę już tylko parę bieżących rzeczy pokończyć, w styczniu znowu się zacznie, więc korzystam puki mogęrybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami przy herbacie z soczkiem malinowym i żegnam się też bo spadam do pracy :)za wszystkie dziś testujace trzymam mocno kciuki
Nishi jestem, z Tobani wierzę że się uda!
Kasia ściskam kciuki za udaną betę!
Strazaczka musi się udać!
Buziakirybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:Witam się z Wami przy herbacie z soczkiem malinowym i żegnam się też bo spadam do pracy :)za wszystkie dziś testujace trzymam mocno kciuki
Nishi jestem, z Tobani wierzę że się uda!
Kasia ściskam kciuki za udaną betę!
Strazaczka musi się udać!
Buziakiiza30 lubi tę wiadomość