X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Nishi Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 04:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, zrobilam test dzisiaj i wyszedl negatywny! Zalamka totalna! Do tego temperatura mi spadla z 97,5 wczoraj na 96,9 dzisiaj (mierze w Farenheitach). Nic juz z tego nie rozumiem!
    Poryczalam sie i tyle.

Dlaczego w czwartek i piatek wyszly pozytywne, a dzisiaj negatyw? Mozliwe żeby dwa testy byly falszywie pozytywne? Zastanawiam sie czy test nie byl felerny, bo jak mocz dosiegnal kreski kontrolnej, to byla dziwnie blada, a pociemniala dopiero po jakichs 5 minutach. Przy poprzednich testach od razu krecha kontrolna byla ciemna, a testowa pojawila sie po okolo 5 minutach.
    Nie mam drugiego testu, zeby powtórzyć, a mąż mówi, ze czekamy do środy, jak kazala lekarka.

Dzisiaj 33dc okresu ciagle nie mam, ale biore duphaston, wiec pewnie dopoki nie odstawie okres nie przyjdzie.
    Zalamana jestem :(

20121213640117.png
    07953602cc36db5aaaab36f9b2feeed9.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 05:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nishi wrote:
    Dziewczyny, zrobilam test dzisiaj i wyszedl negatywny! Zalamka totalna! Do tego temperatura mi spadla z 97,5 wczoraj na 96,9 dzisiaj (mierze w Farenheitach). Nic juz z tego nie rozumiem!
    Poryczalam sie i tyle.

Dlaczego w czwartek i piatek wyszly pozytywne, a dzisiaj negatyw? Mozliwe żeby dwa testy byly falszywie pozytywne? Zastanawiam sie czy test nie byl felerny, bo jak mocz dosiegnal kreski kontrolnej, to byla dziwnie blada, a pociemniala dopiero po jakichs 5 minutach. Przy poprzednich testach od razu krecha kontrolna byla ciemna, a testowa pojawila sie po okolo 5 minutach.
    Nie mam drugiego testu, zeby powtórzyć, a mąż mówi, ze czekamy do środy, jak kazala lekarka.

Dzisiaj 33dc okresu ciagle nie mam, ale biore duphaston, wiec pewnie dopoki nie odstawie okres nie przyjdzie.
    Kochana może te co robilas ostatnio miały mniejsza czułość?od tego co robilas dzisiaj?idź na Bete albo kup test o czułości 10

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie....moja tempka dziś 36.9 małpy nadal nie ma już 2dni...miłego dnia

~Agnieszka lubi tę wiadomość

• Nishi Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 05:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Kochana może te co robilas ostatnio miały mniejsza czułość?od tego co robilas dzisiaj?idź na Bete albo kup test o czułości 10

Test robilam ten sam, co wczesniej.
    Poszlam sprawdzic szyjke macicy i mam jakby plamienie, tzn. na palcach mialam taki ni to czerwony ni to brazowy śluz. Nie wyplywa jeszcze na zewnatrz, bo na bieliznie czy papierze toaletowym nie ma sladu, ale w srodku jest.
    Moge sie juz pożegnać z nadzieją. A tak sie cieszylam, ze sie nareszcie udalo :(

20121213640117.png

• Kasia1993 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nishi może powtórz test za dwa dni? Kup inny skoro miałaś wrażenie że ten był jakiś zepsuty...

Strażaczka!! jakie wieści?

f2w3yx8d0p5xyhbt.png

iv09cwa1bez1cni9.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nashi, też tak miałam. 3 pozytywne testy, a czwartego dnia @ (w terminie). Przykro mi :(

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • Kasia1993 Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę na bete:) Trzymajcie kciuki:)Dziś test negatywny;/ ale tempka stoi w miejscu wczoraj był termin @ ale tak mi dziwnie ovu przesuneło... hmmm

iza30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

f2w3yx8d0p5xyhbt.png

iv09cwa1bez1cni9.png

• Nishi Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    Nashi, też tak miałam. 3 pozytywne testy, a czwartego dnia @ (w terminie). Przykro mi :(

Na razie @ nie przyszla, ale pewnie przylezie franca. Powinna przyjsc w sobote. Nie wiem czy przy dupku sie pojawi, czy dopiero po odstawieniu.

Nie rozumiem tez czemu te dwa testy, zrobione dzien po dniu wyszly pozytywne? Czyzby hcg z zastrzyku tak dlugo sie utrzymalo? Jakos nie chce mi sie w to wierzyc, bo mialam tylko 5000j., wiec gora po 12 dniach juz by test nie wykryl. Specjalnie czekalam do 15 dpo z testem.
    A moze to poronienie? Nie wiem co myslec! Smutno mi :(

20121213640117.png

• Nishi Ekspertka

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1993 wrote:
    Jadę na bete:) Trzymajcie kciuki:)Dziś test negatywny;/ ale tempka stoi w miejscu wczoraj był termin @ ale tak mi dziwnie ovu przesuneło... hmmm

Trzymam mocno!

20121213640117.png

• rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nishi wrote:
    Poryczalam sie i tyle.

moze faktycznie poczekaj z dwa dni i powtorz test i zycze z calego serduszka zeby to byla ciaza!!!!

kamisia lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Witajcie....moja tempka dziś 36.9 małpy nadal nie ma już 2dni...miłego dnia
    rob testa!!!!!! zycze dwoch kresek grubych!!!! <3

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    ja tez tak kiedys mialam,maz wtedy pracowal za granica,zrobilam test wyszly dwie kreski po dwoch dniach chcialam jechac po jakies buciki i przekazac mezowi bo mial przyjechac ale nie zdazylam bo zaczal bolec mocno brzuch i zaczol sie okres :-(

kamisia lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1993 wrote:
    trzymam mocno kciukaski&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& daj znac kiedy wynik i daj znac jak wysoka beta ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane!!!!!! <3 <3 pije ktoras ze mna kawe??? :-)

iza30, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki, forum wre, nadrobiłam ale tak po łebkach. Intensywny weekend był, więc nie było czasu siedzieć,ale w pracy to co innego ;)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • olka30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję, tylko skoczę włączyć ekspres:)

• rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Cześć dziewczynki, forum wre, nadrobiłam ale tak po łebkach. Intensywny weekend był, więc nie było czasu siedzieć,ale w pracy to co innego ;)
    czesc sloneczko :-) hm..ja teraz zagladam i doczytuje ile moge ale czasu malo bo pomiomo ze jestem w domu to ida swieta trzeba sprzatac itp. milego dnia!!!! fajna masz prace ze mozesz byc z nami na forum ;-)

iza30 lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, wszyscy chorzy to korzystam z tego, że nikogo nie ma..
    Poza tym największy zajob w tym roku mam już za sobą, więc do końca roku muszę już tylko parę bieżących rzeczy pokończyć, w styczniu znowu się zacznie, więc korzystam puki mogę:)

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami przy herbacie z soczkiem malinowym i żegnam się też bo spadam do pracy :)za wszystkie dziś testujace trzymam mocno kciuki
    Nishi jestem, z Tobani wierzę że się uda!
    Kasia ściskam kciuki za udaną betę!
    Strazaczka musi się udać!
    Buziaki :) <3

gann3e3k07a442mt.png
  • rybka Autorytet

Wysłany: 16 grudnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ~Agnieszka wrote:
    Witam się z Wami przy herbacie z soczkiem malinowym i żegnam się też bo spadam do pracy :)za wszystkie dziś testujace trzymam mocno kciuki
    Nishi jestem, z Tobani wierzę że się uda!
    Kasia ściskam kciuki za udaną betę!
    Strazaczka musi się udać!
    Buziaki :) <3
    milego dnia agus <3

iza30 lubi tę wiadomość

‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ