W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
~Agnieszka wrote:Było trochę smutku, trochę złości ale... złapałam w ręce kercher i się wyzywalam w łazience ale teraz wieczorem znów tak trochę smutnawo.
rybka lubi tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:A ja miałam testy owy pozytywne przez 3 dni więc się działo w sypialni i mimo tego @ dziś mnie nawiedziła i do tego tak bolesna jak dawni nie była, tak jak pisałam przez ten ból człowiek czuje że żyje
kamisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bedziemy kciukac, sikac, plakac, znowu kciukac i tak w kolko hehe;) ja tez czasem sie cuje olana ale to chyba nie sposob na wszystko odpisac i ogarnac, tyle sie dodaje nowych wpisow ze przelatuja ze strony na strone, a my kochane nie mozemy sie stresowac... Bo to nam nie sprzyja !!!
rybka, Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOvulka wrote:Bedziemy kciukac, sikac, plakac, znowu kciukac i tak w kolko hehe;) ja tez czasem sie cuje olana ale to chyba nie sposob na wszystko odpisac i ogarnac, tyle sie dodaje nowych wpisow ze przelatuja ze strony na strone, a my kochane nie mozemy sie stresowac... Bo to nam nie sprzyja !!!
rybka, Ovulka, iza30 lubią tę wiadomość
-
malinka20 wrote:hehe ja już tak rok mam w czwartek mam wizyte u gina ale nie wiem czy pojde bo z mezem otwieramy sklep i jutro najpóźniej we wtorek po towar do niemiec i mogę na czwartek nie zdarzyć ;/ i przepadnie mi wizyta na która czekałam 2tyg. bo miałam @ a zas swieta za pasem wiec w styczniu w polowie bym dopiero się umowila lipe mam straszna
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOvulka wrote:No kochana to lepiej cos przeloz, i zrob tak zebys zdazyla, bo po roku staran to trzeba wszystko sprawdzic, musisz zadbac o siebie i te sprawy. Oczywiscie trzymam kciuki ze wszystko bedzie dobrze i fasolka bedzie
Ovulka lubi tę wiadomość