W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
olka30 wrote:W ogóle koło południa myślałam, że padnę, znów mnie coś zbierało, wszystkie mięśnie mnie bolały i głowa, a teraz nic, przeszło jak ręką odjął. Od tygodnia mnie tak zbiera, aż w końcu mnie rozłoży
Nie wiem Rybka o nas zapomniala dzisolka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Ja po tej dzisiejszej wizycie u gina byłam trochę smutna, bo jakoś tak wierzyłam, że w tym cyklu się uda a tu nie ma szans. Poryczałam się jak bóbr mężowi, ale on mnie teraz bardzo wspiera. Zjedliśmy sobie kolacyjkę i za chwilę pędzę do Niego, obejrzymy sobie jakiś film. Udanego wieczoru i do jutra rana moje Panie
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Mika85 wrote:Ja po tej dzisiejszej wizycie u gina byłam trochę smutna, bo jakoś tak wierzyłam, że w tym cyklu się uda a tu nie ma szans. Poryczałam się jak bóbr mężowi, ale on mnie teraz bardzo wspiera. Zjedliśmy sobie kolacyjkę i za chwilę pędzę do Niego, obejrzymy sobie jakiś film. Udanego wieczoru i do jutra rana moje Panie
Mika85, rybka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim, zwłaszcza śpiochom
Ja kolejny dzień czuję @ ale jej nie ma.. Tyle, że testy -, więc pozostaje mi na nią czekać. Trudno Co miesiąc mam nadzieję i co miesiąc lipa.
Gardło mnie boli, ale to tyle narzekania na dziś
Miłego dnia wszystkim!iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Właśnie, co za dół?
Dół to ja mam.. Ale taki znośny..
Macica ciągnie, @ za rogiem, a ja chcę dzidziusia!
A pogoda to już nawet nie skomentuję..
Ale jeden pozytyw jest, wczoraj przetrzepałam szafę i pozbyłam się trochę staroci. jestem z siebie dumna, bo raczej mam ciężko rozstawać się z jakimikolwiek rzeczamirybka lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam że łapią mnie jakieś cholerne myśli może to przez to że czytam jakie to dziewczyny mają dolegliwości a ja... Nie mam mdłości, nie wymiotuje, piersi bolą trochę mnie może faktycznie częściej śpię ale przy tej pogdzie to norma i czasem zgaga, czytam różne rzeczy ( chodź wiem że nie powinnam) łaski piszą że jak nie ma objawów mdłości to nie dobrze, zwariować można. A gdzie tam do wizyty u lekarza kocioł mam w głowie płakać mi się chce. Przepraszam że Wam tak wyrzucam te swoje schizy... Masakra jakas
rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Właśnie, co za dół?
Dół to ja mam.. Ale taki znośny..
Macica ciągnie, @ za rogiem, a ja chcę dzidziusia!
A pogoda to już nawet nie skomentuję..
Ale jeden pozytyw jest, wczoraj przetrzepałam szafę i pozbyłam się trochę staroci. jestem z siebie dumna, bo raczej mam ciężko rozstawać się z jakimikolwiek rzeczami
Ja tez powinnam ale checi brak na porzadek w szafie -
~Agnieszka wrote:Powiem Wam że łapią mnie jakieś cholerne myśli może to przez to że czytam jakie to dziewczyny mają dolegliwości a ja... Nie mam mdłości, nie wymiotuje, piersi bolą trochę mnie może faktycznie częściej śpię ale przy tej pogdzie to norma i czasem zgaga, czytam różne rzeczy ( chodź wiem że nie powinnam) łaski piszą że jak nie ma objawów mdłości to nie dobrze, zwariować można. A gdzie tam do wizyty u lekarza kocioł mam w głowie płakać mi się chce. Przepraszam że Wam tak wyrzucam te swoje schizy... Masakra jakas
Agus nie martw sie ja pierwsza ciaze przeszlam bez objaw, dopiero w 6 miesiacu raz wymioty, po polowie ciazy mialam zgage, nie czytaj takich rzeczy nie potrzebny ci teraz stres, kazda kobieta jest inna i inaczej przechodzi ciaze na to nie ma reguly. Powinnas sie cieszyc ze nic ci nie dolega -
iza30 wrote:Agus nie martw sie ja pierwsza ciaze przeszlam bez objaw, dopiero w 6 miesiacu raz wymioty, po polowie ciazy mialam zgage, nie czytaj takich rzeczy nie potrzebny ci teraz stres, kazda kobieta jest inna i inaczej przechodzi ciaze na to nie ma reguly. Powinnas sie cieszyc ze nic ci nie dolega
-
~Agnieszka wrote:Wiem Kochana wiem to wszystko, tylko czasem przychodzi natłok takich myśli i wtedy mnie to jakoś przerasta z moim M nie mogę o tym pogadać bo mnie ochrzania że czytam jakieś chujowiny i w sumie ma rację. Moja Mama też mówi że nie miała żadnych objawów i wszystko było dobrze. Może to hormony mi szaleją, już nawet myślałam żeby poczekać jeszcze tydzień i iść do innego lekarza ale to przecież głupota, dodatkowy stres. Mówię Wam mój mózg przypomina papkę teraz wyć się chce dziękuję że mogę Wam trochę ponarzekać :*
-
Podobno Fasolki czują emocje już od początku więc muszę się ogarnąć! Koniec z tym, naczytalam się o pustych jajeczkach, o niskich hormonach jak cycki nie bolą, albo o tym że jak nie ma mdłości to beta leci, koniec. Będzie dobrze bo musi być dobrze! Zaraz zapatzam sobie moją inke z gorącym mlekiem wrabie jakieś ciasteczko kruche od babci i będzie dobrze
iza30 lubi tę wiadomość