W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
rybka wrote:to czekamy na termin malpy i na testowanie kciukaski oczywiscie mocno trzymamy!!!
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:u mnie wrecz przeciwnie zawsze mnie zalewa sluz a teraz..prawie nic .. ale to chyba prze antybiotuyki ktore bralam ;/
-
Ania_84 wrote:ehh jakos sie nie nastawiam.. chora bylam to wszytsko sie poprzestawialo.. teraz znowu. ;/ a tempka to pewnie zasługa choroby ;/
-
~Agnieszka wrote:ja jestem przy laptopie, zaraz wróci mój M i muszę mu przygotować coś do jedzenia a potem skoczyć do sklepu, więc potem zaglądne pewnie bliżej 19
iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
Delia wrote:a ja mam dzis dwie kreski …
tylko na tescie owulacyjnym
tak wiec niedlugo mam nadzieje zobacze dwie kreski na ciazowym
pozdrawiamiza30 lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:o 19 godzinie to ja bede w sypialni musze jeszcze zrobic dzis poprawke do wczorajszego
no to faktycznie, Rybka bierz tego Meza w dalsze obroty bo spragniona jestem zielonych kropek 3mam kciuki!rybka, iza30, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:o ja ale robisz smaki mniam mniam ...a tak dawno nie jadlam golabkow
-
sokrki mnie nie bylo bo po pierwsze mam goscia szwagierka przyjechala mnie odwiedzic i przyjechal wlasciciel, bede pozniej jak gosc pojedzie. Przepraszam mam nadziej ze mi wybaczycie, mam nadzie ze zdaze was nadrobic
rybka lubi tę wiadomość
-
iza30 wrote:sokrki mnie nie bylo bo po pierwsze mam goscia szwagierka przyjechala mnie odwiedzic i przyjechal wlasciciel, bede pozniej jak gosc pojedzie. Przepraszam mam nadziej ze mi wybaczycie, mam nadzie ze zdaze was nadrobic
iza30 lubi tę wiadomość