W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
hej martusiu czytalam wczorajszy twoj post o wypiciu kakao i rozwolnieniu,a wiec mi tez nie sluzy...lubie bardzo ale jak wypije po jakims czasie nie moge wyjsc z wc glupi sen mialas!!! bardzo glupi i niedobry i niemadry :-9 ale dziekowac to tylko sen
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Hej lareczki dopiero oczy otworzyłam ale mi się głupio śniło że mój małżonek miał romans i że się rozwodziliśmy naprawdę dziwny sen... Brzuch nadal mnie boli
Marta ja też mam ostatnio takie koszmary heheherybka, iza30, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hej hej i jak samopoczucie cos wspomnialas na wrazliwy nosek
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzoosiaa wrote:Dzien Dobry kochane takie mam z rana do was pytanko czy mialyscie taki przypadek albo słyszałyście o tym że któraś dziewczyna zaszła w czasie okresu ?
rybka, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
~Agnieszka wrote:A dobry marynarz morze czerwone przepłynie
Mika85, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
He he fajne macie sny
Ale mi się już dwa razy śniło, że rodziłam i potem trzymałam w ramionach takie śliczne dzieciątko, że potem się zastanawiałam skąd mi się to wzięło. Było takie śliczne i takie mądre, we śnie wiedziałam że jest mądrezoosiaa, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:He he fajne macie sny
Ale mi się już dwa razy śniło, że rodziłam i potem trzymałam w ramionach takie śliczne dzieciątko, że potem się zastanawiałam skąd mi się to wzięło. Było takie śliczne i takie mądre, we śnie wiedziałam że jest mądreolka30 lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Dzien Dobry kochane takie mam z rana do was pytanko czy mialyscie taki przypadek albo słyszałyście o tym że któraś dziewczyna zaszła w czasie okresu ?
Mojej kolezanki mama w taki wlasnie sposob zaszla wiec widac ze wszystko mozliwe.
zoosiaa, olka30 lubią tę wiadomość