W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć, wróciłam z dechy
Otwarcie sezonu, spóźnione ale dokonane
Od razu mi lepiej, do domu mi się nie chciało wracać.. A jak jechałam to tylko jednego się bałam, żeby sobie nic nie zrobić Bo nawet tej zimy na aerobik nie chodzę, więc nie rozruszana w ogóle, a dziwnie by wyglądało jakbym złapała kontuzje na chorobowym Ale skoro na chorobowym chodzę do pracy to na dechę też mogę Pizdziało nieźle, ale idzie odwilż, halny się zrywa.
Jutro do roboty, bo się w pracy nie mogą beze mnie obejść, a potem weekend!Mika85, rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
kurde wczoraj mi znajoma powiedziała, że okres płodny zaczyna sie od pierwszedo dnia miesiączki, i że miala taką znajomą co własnie tak jej sie udało zajsc.. sama byłam w szoku. I tak własnie z ciekawości mowie zapytam jeszcze was
rybka lubi tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:Dzien Dobry kochane takie mam z rana do was pytanko czy mialyscie taki przypadek albo słyszałyście o tym że któraś dziewczyna zaszła w czasie okresu ?
zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
moj mezus tez chce sprobowac ale ja mam poznawa owulke wiec niewierze ze plemniczki tyle by se czekaly ale z drugiej strony to wszystkiego warto probowac ola ma racje duzo zalezy od fazy pierwszej od owulki i od sily plemniczkow choc jak sie nie serduszkuje w sam okres na poczatku to plemniczki sa silniejsze niz jak sie serduszkuje codziennie
Mika85 lubi tę wiadomość