W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika85 wrote:Rybka ja też ryczę!!!!
Wczoraj rano byłam zła na mojego M. Jak wrócił z pracy, podałam obiad, posprzątałam, wiało chłodem ode mnie, a widziałam, że może chciałby pogadać ale nie wie jak zacząć. No to ja wzięłam sprawy w swoje ręce, pogadaliśmy, ja się poryczałam, ale swoje żale wygadałam. No i zrozumiał, a potem już było milusio Na filmach, czy jakichś programach też płaczę ale uważam że to pozytywna cecha, świadczy o naszej wrażliwościTynka1990 lubi tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Mój jak mu powiedziałam o kwasie to sam przychodzi i mówi: kochanie czas na witaminki
A to wszystko dzięki Tobie rybkaTynka1990, iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:moj to lyka jakis mocniejszy kwasek ja biore zawsze5 a on 15 chyba chce miec super mocne plemniczki ale trzeba tez uzbroic sie w cierpliwosc mi moj bral wtedy dwa miesiace wiec jeszcze moze miesiac trzeba lapac sie wszystkiego co mozna dla fasolki oj tam oj tam nie dziekuj tylko napisalam ze mowili w tvn ze faceci tez powinni brac
Ale jakbyś nie napisała to bym do tej pory nie wiedziała:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:05
-
no w koncu was nadrobiłam jak sie wziełam za sprzątanie to skończyć nie mogłam wiecie co wam powiem, że dzięki naszej kochanej rybce mój narzeczony też zaczął brać razem ze mną witaminki bez problemu
rybka, Tynka1990, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość
-
zoosiaa wrote:no w koncu was nadrobiłam jak sie wziełam za sprzątanie to skończyć nie mogłam wiecie co wam powiem, że dzięki naszej kochanej rybce mój narzeczony też zaczął brać razem ze mną witaminki bez problemu
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
rybka wrote:o ja :-* az milo super ciesze sie bardzo ze wam troszke pomagam zosiu moze jak masz taka werwe w sprzataniu wpadnij tez do mnie
Tynka1990, rybka, MartaR.. lubią tę wiadomość
-
Tynka1990 wrote:Będzie dobrze:-)
Tynka1990, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tynka1990 wrote:Ehh mam to samo. No tylko ja takiego prezentu nie dostałam:D
zoosiaa, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:O dziewczynki to mi teraz zagwostkę dałyście - facet też powinien te witaminki łykać?
zoosiaa, MartaR.., iza30 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:a pisalas list??? ja tak i dostalam powiem ci ze juz dawno mi sie marzyl ale balam sie ze wyda sie kase a niebedzie dobry ale jestem mega zadowolona podlanczam tylko do pradu wlewam wode i se chodze z nim a on se myje teraz myje podlogi co drugi dzien
Nie pisałam w tym roku już napiszęMartaR.. lubi tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:O dziewczynki to mi teraz zagwostkę dałyście - facet też powinien te witaminki łykać?
tak tez powinien łykać, ja dowiedziałam sie od mojej ginki i mój mąż posłusznie codziennie bierzeMartaR.., Tynka1990, iza30 lubią tę wiadomość