W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika85 wrote:A to teraz macie ferie, u nas już się kończą. Ale ja i tak nie miałam teraz wolnego, może jakbym w szkole pracowała to co innego.
Tygodniowy urlop mamy pod koniec lutego, przyjeżdżają nasi przyjaciele ze Szkocji, no i będzie jedna wielka imprezaMika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:hej wszystkim.
O to Mika impreza porządna sie szykuje:-)
Rybka ja też bym mogła spać i spać z tym że maluch mi nie dajeiza30, zoosiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:hej..a w jakim wieku masz malenstwo?? moj syn jak byl maly strasznie malo mi tez spal a jak juz zasnal to chodzilam na palcach zeby troszke se odpoczac a niemoglam na nikogo pomoc liczyc a mezus byl w niemczech...ale dziekowac bogu juz jest chlopakiem odchowanym
moja Ewcia ma 10 miesięcy, niby noce przesypia teraz od 21 30 do 7 czasem 8 , no i w nocy już nie je tylko się tak cholernie wierci i przez sen przemieszcza w łóżeczku że ciągle sie wybudzam ...
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry Ja weszlam na chwilke zeby sie przywitac bo dzis wybieram sie na silownie, jak wroce to napewno sie odezwe.
Ja tez moglabym spac i spac, dzis Andrzej budzil mnie wstajesz czy spisz i w koncu musialam wstac zeby wipic kaweWaniulka, Mika85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:Dzien dobry Ja weszlam na chwilke zeby sie przywitac bo dzis wybieram sie na silownie, jak wroce to napewno sie odezwe.
Ja tez moglabym spac i spac, dzis Andrzej budzil mnie wstajesz czy spisz i w koncu musialam wstac zeby wipic kawe
zmykam się ubierać do pracy
Miłego dzionka robaczki
rybka, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyrybka wrote:ja dzis bede ogladac rozmowy w toku i jak zwykle bede plakac bo dzis jest o rodzicach co stracili dziecko
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Waniulka wrote:Rybka to może nie oglądaj takich programów bo nam się zdołujesz tu strasznie, choć swoją drogą sama bym oglądneła ten program
iza30, Mika85 lubią tę wiadomość
-
rybka wrote:hm..lubie takie programy ogladac ..wogole to lubie filmy na faktach ja z tych placzliwych jestem nawet plakalam na filmie ktory juz ogladalam 5 razy i za kazdym razem szlocham
Ja tez lubie takie filmy jak ja to na nie mowie wyciskacze lezMika85 lubi tę wiadomość
-
Rybka ja też ryczę!!!!
Wczoraj rano byłam zła na mojego M. Jak wrócił z pracy, podałam obiad, posprzątałam, wiało chłodem ode mnie, a widziałam, że może chciałby pogadać ale nie wie jak zacząć. No to ja wzięłam sprawy w swoje ręce, pogadaliśmy, ja się poryczałam, ale swoje żale wygadałam. No i zrozumiał, a potem już było milusio Na filmach, czy jakichś programach też płaczę ale uważam że to pozytywna cecha, świadczy o naszej wrażliwościrybka, iza30 lubią tę wiadomość