W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTynka1990 wrote:Uwierz, że mi też nie a w dodatku mam promotora, który nie chce wcale widzieć naszych prac więc motywacja jeszcze mniejsza
mój właśnie też ma stosunek lekki do naszych prac dlatego tyle jej pisanie mi zajmuje czasu..., gdybym miała okreslony termin to bym się sprężyła a tak to mi się nie chce.....
Iza to super że z twoją nogą lepiej a rehabilitacja jak długo może trwać?
hej mikaTynka1990 lubi tę wiadomość
-
mmmargi24 wrote:mój właśnie też ma stosunek lekki do naszych prac dlatego tyle jej pisanie mi zajmuje czasu..., gdybym miała okreslony termin to bym się sprężyła a tak to mi się nie chce.....
Iza to super że z twoją nogą lepiej a rehabilitacja jak długo może trwać?
hej mika
rehabilitantka gadala ostatnio ze moze jeszcze 2-3 razy, ciekawe co dzis powie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heloł..
Ja wróciłam od gina z monitoringu. Bardzo mnie podbudował, bo stwierdził że to było najdziwniejsze USG na świecie. Pęcherzyki są, ale jakieś dziwne. Wygląda na to że z obu jajników, ale czy w ogóle coś z tego będzie, nie wiadomo. Dostałam zastrzyk i zobaczymy Się cieszyłam, że w końcu wszystko się unormowało, bo mnie tak jajcory nie bolą po CLO w tym mies. i śluz się pojawił piękny to znowu dziwne USG. Buuu IdE pić alkohol..Waniulka, Mika85, zoosiaa lubią tę wiadomość