W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej tesnicie troszke za mna??? niema kto pic z wami rano kawki u mnie po malenku leci dzis robimy z mezem tynk ozdobny na sciane kominkowa niewiemy co wyjdzie ale probowac warto..pozatym nudy na budy niech juz ferie sie koncza bo strasznie nudno jak nie syn to maz marudzi ze mu sie nudzi i badz tu babo madra i wymyslaj im zajecia ja mam co robic bo zanim ogarne zanim obiad zrobie to pol dnia a chlopaki sie kloca a to o laptopa a to bo nudy a to o pilota dobra zaraz wraca mezus i musze mu pomagac w sciance dekorowac juz niedlugo juz niebawem was bede dalej mocno meczyc i pisac i pisac i pisac :-* <3papatki
MartaR.., Tynka1990, zoosiaa, Mika85, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to się troszke naczytałam, Dzień dobry :* musiałam nadrobić u mnie wszystko pięknie owulka juzna dniach śluz no lepszego nie mogłabym sobie wymarzyc, ale.. mój chłopek nie chce jakiś obłęd... chyba jakies dopalacze mu dodam do jedzenia heheh, nie wiem co ja mam juz z nim zrobic.. już tez nie chodzi o tą owulke ale ja mam taką chęć że szooooooook.... heheh
-
No ja mam owulke teoretycznie teraz, być może była już wczoraj, bo miałam taką ochotę, że było gorąco
Jeszcze siostra miała ur. więc wypiłyśmy winko, więc potem doszłam do wniosku, że wykorzystam M Biedny potem padł jak muchazoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość