W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMika85 wrote:Waniulka ja po Clo czuję się bardzo dobrze. Nie miałam efektów ubocznych, czuję że jajnik lewy pracuje (u mnie prawy leniuchuje). Pojawił się po kilku miesiącach płodny śluz, także jakiś efekt jest. Działamy z mężem, i zobaczymy co nam los przyniesie Monitoringu w tym cyklu nie mam, jeśli @ przyjdzie jednak, to następny cykl mam też z Clo i wtedy monitoring.
Mika85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMika85 wrote:Pamiętam że w noc poślubną mąż mnie tak zaskakiwał kilka razy, a przez parę dni po ślubie jeszcze pytał czy było dobrze, bo on się bardzo starał. A dumny chodził jak paw
Mika85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laski...a ja jak zwykle obudziłam się to zmykają... Znów miałam głupi sen śniło mi się ze Daniel coś widział nie pamiętam co i jakiś zboj chciał go zastrzelić potem i mnie postrzelił a jak chciał Daniela zabić to zrobiłam taką aferę krzyczałamprzyjechała policja i go zamknęli moje sny to normalnie jak kryminały...
iza30, Waniulka lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Cześć Iza
Troszkę się spóźniłaś Pewnie dziewczyny pouciekały do swoich zajęć, ja też muszę się w końcu skupić na robocie, bo cały czas zerkam na fora -
a stara bieda nowa sie cisnie na belly zachowuje stalowe nerwy i stoicki spokoj hehe mysle pozytywnie caly czas a jak by patrząc to moja dzidzia jest starasza o 5dni ale nie ustawiam suwaczku tak wiec juz dzis mam 13tc i 1d