W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:Nalane Pijemy
No mój wczoraj koło północy wyskoczył z hasłem: jeszcze ci się chce?? Normalnie pretensja Chłopu nie dogodzi, albo za mało albo za dużoWaniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyolka30 wrote:Nalane Pijemy
No mój wczoraj koło północy wyskoczył z hasłem: jeszcze ci się chce?? Normalnie pretensja Chłopu nie dogodzi, albo za mało albo za dużo -
nick nieaktualnyzoosiaa wrote:heheh dobrego masz chłopa.. ale fakt im nie da się dogodzic.. co najlepsze jak było tak że ja nie miałam ochoty bo było za dużo itd.. to sie obraził odzywał sie do mnie cholernie zle i to u niego mogło być normalnie a jak teraz ja mam parcie na a on nie to ja juz nie moge mieć pretensji bo zaraz awantura haha...
iza30 lubi tę wiadomość
-
Waniulka ja po Clo czuję się bardzo dobrze. Nie miałam efektów ubocznych, czuję że jajnik lewy pracuje (u mnie prawy leniuchuje). Pojawił się po kilku miesiącach płodny śluz, także jakiś efekt jest. Działamy z mężem, i zobaczymy co nam los przyniesie Monitoringu w tym cyklu nie mam, jeśli @ przyjdzie jednak, to następny cykl mam też z Clo i wtedy monitoring.
Waniulka lubi tę wiadomość