W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale ten czas szybko leci ja pamieta jak Ci wyszedl test pozytywny a tu juz 13 tydzienkada24 wrote:a stara bieda nowa sie cisnie na belly zachowuje stalowe nerwy i stoicki spokoj hehe mysle pozytywnie caly czas
a jak by patrząc to moja dzidzia jest starasza o 5dni ale nie ustawiam suwaczku tak wiec juz dzis mam 13tc i 1d
A jak sie wogole czujesz?
Waniulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyboziu aż mi się ręce trzesą, normalnie w piątek polecę na betę bo oszaleje, ale nigdy przenigdy na tyle testów co w życiu sie narobiłam nie miałam cienia cienia. boże oby to nie był sen tak się bojęMika85 wrote:Oby ten sen był rzeczywistością

iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhehe Martusia ja dotrzymałam słowa a teraz Twoja kolej hehehehehehMartaR.. wrote:Waniulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<3<3 wiedziałam trzymam kciuki ALE SIĘ CIESZĘ :-*
Dziękuję tak po cichutku mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
MartaR.. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartuś wiem że się boisz bo to normalny odruch, nie wolno tylko popadać w paranoje, przecież to oczywiste ze wszystko będzie ok. Musi być!!!MartaR.. wrote:Jutro mam wizytę...boję się jak ch...
Ja cały czas się boję że okres przyjdzie bo mnie tak dziwnie brzuszek pobolewa i czar pryśnie.