W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaR.. wrote:Bardzo się zdenerwowałam aż płakałam nie dobrze że weekend do lekarza i tak w poniedziałek jak by dalej coś dolegalo ale czuje że się uspokajam i trochę może odpuszcza
Mika do roboty hehehe
Olka to 3mam kciuki za II piękne krechy!!!!
Iza oby wyrósł piękny pęcherzyk i pięknie pękł i najmocnieszy żołnieżyk go dopadł!!!
Tynka1990, iza30, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytheagnes87 wrote:dzien dobry wszystkim....kurcze, czuje sie jakby samochod mnie przejechal
mialam czekac z testowaniem do 13.02 ale chyba nie wytrzymam i w poniedzialek zrobie test, bo juz nie moge tej niepewnosci ;-/
Ale jeśli to Ci ma ulżyć to rób nawet codziennie kozhana. Każda ma inny organizm i każdej może wyjść pozytyw w innym dc
Buziaki i 3mam kciuki -
witajcie dziewczyny:)theagnes87 poczekaj ze mna do testowania tez mi wypada zrobic 13 lutego,bedzie mi razniej i predzej wytrzymam do wtedy razem z Toba.A jakie widzisz szanse?bo ja poki co nic nie czuje innego i tego sie boje....probuje przypomniec sobie jak to bylo z pierwsza ciaza(objawy-zanim zroblam test)ale nic mi takie szczegolnego nie przychodzi do glowy....no moze zawroty glowy,ale wtedy byl lipiec i byly takie duszne noce a dni upalne...a teraz zima i zimno!no coz nic innego nie pozostaje jak czekac.Dzis mialam sen(to przez to nakrecanie sie)ze zrobilam pierwszy test i zobaczylam 2 kreski ale potem caly ten test zlal sie na czerwono,juz mialam robic drugi test ale sie obudzilam.Moj maz mowi ze to co sie sni to pozniej jest odwrotnoscia zdarzen.....ciekawe jak bedzie za kilka dni?trzymam kciuki za wszystkie testujace w najblizszym tygodniu.Jest to wyjatkowy tydzien,mozemy swoim partnerom zrobic niespodzianke na dzien zakochanych:)kazda okazja jest dobra zeby swietowac przy pozytywnym tescie:)
Waniulka lubi tę wiadomość
angel -
Hej laski ja wczoraj po kawie rozpuszczalnej z mlekiem miałam normalnie skurcze parcie na pęcherz normalnie jak poród no-spa pomogła... Dziś już jest dobrze ale zawroty głowy mam od rana...muszę bardzo powoli wstać bo muszę się trzymać i lekkie mdłości cycki bolą mniej jak wcześniej ale przy dotyku zawsze...w poniedziałek i tak pójdę do lekarza
iza30, Waniulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny