W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna poczekaj tydzień i wtedy zobaczysz.. Z perspektywy długotrwałej staraczki wiem, że wkręcając sobie ciąże można mieć wszystkie objawy jakich byś nie wymyśliła.. A jak bierzesz jakieś leki na hormony to normalne.. Mnie jajniki bolą od owulacji do okresu, tak samo piersi, non stop mam mdłości, a ciąży brak.. Poczekaj spokojnie do @, nie przyjdzie, zatestujesz i będziesz wiedziała.. Jakiś 1 % zaciążonych dziewczyn twierdzi, że ma objawy zaraz po owulacji, a tak to te trzy, cztery tygodnie na typowe objawy trzeba poczekać.. Ale każdy jest inny, może akurat się ci udało.. Tylko spokój cię póki co uratuje..
zoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
Droga joanno, mam nadzieję że wam się udało, ale z tymi objawami to tak jak Olka powiedziała różnie to bywa, ja w pierwszej ciąży objawy zaczęłam mieć kolo 6-7 tygodnia, już się cieszyłam ze mnie mdłości nie dopadna i wtedy bach
Mocno trzymam kciuki
iza30 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry z rana, słońce pięknie świeci na Podbeskidziu.. Ale jeszcze dziś i jutro i powrót zimy..
Dziś 13, ja tam uważam że szczęśliwy, ale miałam dziś okropny sen nad ranem
W drodze do pracy czarny kot przebiegł mi na centymetry przed maską.. Miał szczęście, że wyhamowałam, bo byłby czarny placek Chyba puszczę totkazoosiaa, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Przyjemnego dnia życze.
ps.
czy Wy tez przed @ miewacie mdlosci i wyostrzony wech???
Tesciowa juz patrzy na mnie jak na chodzacy inkubator.. dzieki niej prawdopodobnie zlapalam psychologicznego bloka na fasolkowanie.
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynapewno Wam się uda!!! MUSI!!!
a u mnie chyba ok już, trochę w szpitalu leżałam ale z dzidzią na szczesie wszystko ok. Siedzę już na L4 i nie mogę bardzo się przemęczać ale ogólnie to cudownie.
Powiem wam że nie myślałam że ciąża to ciągły ogromny stressss.
Ciąglę się o coś boję żeby fasolce nic się nie stało. mam nadzieję że będzie dobrze 19 mam wizytę kolejną.
3 mam kciukasy. Działajcie ostro a napewno się uda.Mika85, iza30 lubią tę wiadomość