W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba pojde do lekarza najwyzej mnie wysmieje albo wyrzuci za dzwi..
nie slyszalam o tym zeby majac jeden jajnik w dodatku z torbiela zajsc w ciaze..
wiec to co obecnie mi jest nie jest normalne..
bol i skurcze podbrzusza plecow...mdlosci .. zawroty glowy i sennosc..
w 11 dc nie powinno mnie mdlic i powinnam miec inny sluz.. a ja ledwo siedze..
OLA nagraj bicie serduszka!!! Prosze prosze prosze
olka30, rybka lubią tę wiadomość
Lilys -
Cześč wam, jestem tu nowa i czytając wasze wpisy nie wszystko rozumiem, wiem juz co oznacza u was @ a dpo. Co oznacza? Albo dc ? Powiedzcie mi jeszcze kochane jak radzicie sobie z "problemem" z zajściem w ciąże na codzień. Bo ja np. Wiecej szperam w internecie bez żadnego sensu, a najbardziej dla mnie bolesne jest chyba np wczorajsza sytuacja, pojechałam z mężem i jego kuzynka na plaże nad jezioro oni poszli sie kompac a ja zostałam na kocu, nie daleko mnie młodzi rodzice bawili sie z maleńkim dzidziusiem, byli tacy szczęśliwi a mnie sie w oku łza kręciła.
rybka lubi tę wiadomość
-
dpo -dzień po owulacji
dc- dzień cyklu
Na co dzień...jak sobie radzimy..hmm..no nie mamy wyjścia tylko cycki do przodu i ruszamy dalej..każdej jest ciężko...ale poboli na chwilkę..a później przestanie. Nie jest łatwo ale trzymać sie trzeba jakoś. Ja zazwyczaj jak dostane @ to sobie popłacze...mąż poprzytula...no i kolejny cykl..rybka lubi tę wiadomość
-
sowa0110 wrote:A jeszcze chciałam sie zapytać, jakie polecacie witaminy zarzywac, mi lekarz powiedział ze puki co wystarczy kwas foliowy ale czy to nie za mało?
możesz brac B12 D, kwas foliowy..ja biore to
http://www.femibion.pl/femibion-natal-classic.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 11:51
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja spać?? Od 5:30 na nogach do jakiejś 23.. Praca, dom - obiad, potem w domu moja druga praca. Wyśpię to się może w lutym.
A popołudniu już się nawet nie kładę, bo to się mija z celem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2014, 12:01
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe ja to tak rano mam przebudze się o 5,30 zjem cos jakiegos arbuza uciacham do 8.00 poczytam was zasne i budze sie i mowię o cholera to juz ta godzina tyle dobrze ze ja w domku firme z moim prowadze ale wszystkim księgowa się zajmuje ,.zaraz prysznic i co pomysl na obiad bo smaki mi się włańczają na mieso i warzywa hihi
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsinka moja zemną caly czas czuje ze pancia dzidzie mieć bedzie :)mowie do niej ze bedziesz miec przyjaciela albo przyjaciolke do zabawy merda ogonem jak by rozumiala taka mądra :)i jak tu psa nie przytulic nie wziąsc do lozka:)
olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
Doktorek mi napisał smsa, że przyjmuje 1 września.. Chyba go w jaja pokitkało Zastanawiam się czy nie iść do kogoś innego. Początkiem września będę w połowie 9 tyg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2014, 07:33
rybka lubi tę wiadomość