W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
prowadze, pewnie i mierze i oglądam śluz =cały repertuar, i u gin też byłam mówi że jest ok, mam nieco podwyższony tsh ale już biorę tabsy także niby wszytko gra tylko jakoś to wszystko nie może dobrze zadziałać. Gin moja mówiła raczej o żelu takim podtrzymującym życie plemników i pomagającym im się lepiej dostać do jajka...cocnecive plus z tego co pamiętam koleżanka mi polecała.
rybka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Może się jeszcze zdecydujemy Zizia, tylko muszę po pracy pogadać z moim, ale wyślij, wyślij
Cocnecive plus stosowałam, akurat to mi nie pomogło, ale mogę powiedzieć, że pomaga plemniczkom, bo w jakiś cudowny sposób sperma po nim nie wypływa, więc spróbuj Maniek. Robiła ci ginka monitoring, masz owulację potwierdzoną? HSG jeśli jest owulacja też jest konieczne, żeby ocenić drożność jajowodów.zizia_a, rybka lubią tę wiadomość
-
tak tak, wszystko jest ok gin mnie przebadała dobrze, poszłam akurat przed owulką więc widziałam ładny pęcherzyk. tak jak mówię niby wszytstko gra a jednak coś nie chce zaskoczyć.
Ok w takim razie spróbuję tego żelu a może w tym cyklu się uda.
Lilis sikaj dzielnie też dołączam się z kciukamirybka, olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
Maniek
-
jakaś katastrofa to jest najpierw człowiek całe życie uważa żeby się nie przytrafiło kombinacje alpejskie itd. a teraz wszystko na odwrót ehh życie. Moja gin mówi że 12 miesięcy to taki standard w staraniach więc jeszcze z mężem popróbujemy ale jak do końca roku nic się nie uda to chyba zwariuję.
rybka, olka30, zizia_a lubią tę wiadomość
Maniek
-
Hej laseczki..
Zizia właśnie się zastanawiałam czy cię ta przyjemność nie spotkała jak patrzyłam na mapę burz.. A jednak..
Lilys szkoda, no ale cyc do przodu i walczymy dalej..
Ania kiedy się wybieracie do kliniki obczaić sytuację??zizia_a lubi tę wiadomość
-
mysle ze we wrezsniu bo jednak jest to koszt 300 zl .. a teraz jak maz zmienil prace to wiesz troche musimy sie odbic.. niestety ale takie realia .. i tak juz nas niezle pociagnely koszta .. ale jakos sie da rade
olka30 lubi tę wiadomość