W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:A mowilam Ci o nim od poczatku
ale jak sie nadaje na papier do dupy to bez sensu jezdzic i wydawac kase
Dobra ja spadam do pharmacy po lekiiza30 lubi tę wiadomość
-
Drogie Kobietki,moze wesprzecie Tracąc nadzieje na dzidzie - jutro ma przyjsc @,test dzisiaj rano negatywny, nadal czuje sie fatalnie. Oprócz zwykłego choróbska, boli mnie brzuch od paru dni jak na okres i mam lekko wrazliwe piersi i sutki, czego po porodzie nie miałam ani razu. I co mnie zaskoczyło najbardziej: zauwazyłam na papierze lekko różowy śluz, którego już nie ma. Temp teraz 37,5... Wiem, ze szukam dziury w całym, ale tak bardzo bym chciałam zobaczyc już dwie kreseczki..
-
Strokrotka wrote:Drogie Kobietki,moze wesprzecie Tracąc nadzieje na dzidzie - jutro ma przyjsc @,test dzisiaj rano negatywny, nadal czuje sie fatalnie. Oprócz zwykłego choróbska, boli mnie brzuch od paru dni jak na okres i mam lekko wrazliwe piersi i sutki, czego po porodzie nie miałam ani razu. I co mnie zaskoczyło najbardziej: zauwazyłam na papierze lekko różowy śluz, którego już nie ma. Temp teraz 37,5... Wiem, ze szukam dziury w całym, ale tak bardzo bym chciałam zobaczyc już dwie kreseczki..
to poczekaj na @ , jeśli nie będzie to test lub od razu betaBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
Ilonek a może to implantacja??
MIka my wczoraj zamawialiśmy pizze i dziś też zamawiamy
mamy pod opieką kolegę synka więc idziemy na prościznę z kolacją przy okazji my skorzystamy
stokrotka kurcze ja tez miałam takie plamienia przed @.. juz byłam pewna że upragniona ciąża a od lekarza wyszłam z lekami p/zapalnymi
do tego @ mi sie spóźniała 3dni i mi nadziei narobiła niepotrzebnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia1986 wrote:kochane a przy implantacji nie wystepuje czasem tylko rozowy sluz albo krew?
bo ja o brazowych plamieniach nie slyszalam jako ze to implantacJA..
ja gdzieś słyszałam że przy zagnieżdzeniu się zarodka przeważnie występuję śluz podbarwiony krwią tzn. zdecydowanie więcej jest krwi niż śluzu, ale to też jest sprawa indywidualna, bo jedna ma brązowe plamienia druga może mieć śluz z krwiąilonek lubi tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:ja gdzieś słyszałam że przy zagnieżdzeniu się zarodka przeważnie występuję śluz podbarwiony krwią tzn. zdecydowanie więcej jest krwi niż śluzu, ale to też jest sprawa indywidualna, bo jedna ma brązowe plamienia druga może mieć śluz z krwią
To jest wszystko zalezne od kazdej z nasNusia1989 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki:)Mam nadzieje, ze milo wam mija dzień bo mi niestety nie:( zle sie zaczął od samego początku... Miałam dziś zajęcie na uczelni i już był stres bo czekały mnie 3 egzaminy. Około godziny 17 poczułam , że boli mnie w krzyżu. Nawet sobie pomyslałam wtedy, że boli mnie jak na @ ale nawet nie brałam tego pod uwagę bo cykl do tej pory miałam regularny jak w zegarku. Dojechałam do domu, poszłam do toalety a tam @ I to dość mocno już rozkręcona... Aż płakać mi się zachciało:( Nie wiem co to się porobiło, ale od samego początku ten cykl był dla mnie jakiś inny- dziwny. W środku cyklu również miałam 4 dniowe plamienie a dotychczas nigdy tak nie miałam:( W sumie mogłam się domyśleć że idzie @ bo temperatura mi dziś mocno spadła ( a w duchu rano się cieszyłam , że niby plamienie implantacyjne:(). Tak więc zaczynam nowy cykl. Muszę jak najszybciej zrobić te badania co endokrynolog mi zlecił bo czuje, że coś nie tak jest...
PERELKA175 -
u mnie też wczoraj @ przyszła niestety i weekend do bani w poniedziałek też chyba zrobię sobie badanka chociaż mój ginex mówi że nie potrzebuję ale na wszelki wypadek sama sobie zlecę nie bedę czekać na łaskę
Też zaczynam nowy cykl i trzymam kciuki za nas wszystkie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej a ja byłam z męze pochodzić po sklepach za butami na zime dla mnie ale niestety ja jestem chyba za wybredna bo mi się buty nie podobaja:( a teraz siedze i odpoczywam bo sie zmeczyłam chodzć po tych galeriach:D mam po sklepach takie uderzenia gorące ze chyba mi nie wskazane chodzic po sklepachd; a u was jak :0
Nie załamujcie sie nie ten cykl to natepny bedzie udany:Diza30 lubi tę wiadomość