W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie niby łądnie za oknem a ja od dwoch d ni mam dreszcze pomimo iz maz pali w piecu i jest 22 C w domu ;/
Mam nadzieje ze to nie zadne choróbsko mnie łapie bo swieta beda wtedy do bani ;/
Dzis lece do uczniaków na terapie zajeciowa zobacze co pieknego zrobili przez ten weekend w piatek zrobili przesliczna choinke i stroiki
Wczoraj mieli robic sweiczniki i bombki -
Ania_84 wrote:U mnie niby łądnie za oknem a ja od dwoch d ni mam dreszcze pomimo iz maz pali w piecu i jest 22 C w domu ;/
Mam nadzieje ze to nie zadne choróbsko mnie łapie bo swieta beda wtedy do bani ;/
Dzis lece do uczniaków na terapie zajeciowa zobacze co pieknego zrobili przez ten weekend w piatek zrobili przesliczna choinke i stroiki
Wczoraj mieli robic sweiczniki i bombki
A ja prowadze terapie zajeciowa z moimi pacjentami...:-)wyklejali choinki -
Hej dziewczyny witam się Niedzielnie... ehh jeszcze tydzien do mojego testowania...
Własnie pije herbatkę i gotuję rosołek... Nadia leży w łóżeczku i bajki ogląda a mąz przed telewizorem bo od wczoraj poszerzył ofertę telewizji i mamy wszystkie kanały więc ma w czym przebierać.
Mam też malutki problem, Dziś jest mój 22 dzien cyklu a 8 po ...
A mianowicie, kochaliśmy się rano z mężem, ale czułam ból jakby ściana macicy tak jakos pod pępkiem w środku była opuchnięta... i strasznie swędzą mnie sutki;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Moze maluch sie zagniezdzal
Co do badania szyjki to ja bym odradzala - rozmawialam o tym z moim ginkiem i powiedzial ze jak zauwaze ze jest juz po owulce to lepiej zaprzestac jak to on nazwal "gmerania " i dac spokojnie odpoczywac i tak tez robie po owulce nie badam szyjki
Ale mysle ze nie masz sie czym przejmowac napewno bedzie dobrze a to ze cie swedza sutki to raczej dobrze -
Kasia1993 wrote:Hej dziewczyny witam się Niedzielnie... ehh jeszcze tydzien do mojego testowania...
Własnie pije herbatkę i gotuję rosołek... Nadia leży w łóżeczku i bajki ogląda a mąz przed telewizorem bo od wczoraj poszerzył ofertę telewizji i mamy wszystkie kanały więc ma w czym przebierać.
Mam też malutki problem, Dziś jest mój 22 dzien cyklu a 8 po ...
A mianowicie, kochaliśmy się rano z mężem, ale czułam ból jakby ściana macicy tak jakos pod pępkiem w środku była opuchnięta... i strasznie swędzą mnie sutki;/
Poczekaj do testowania ...Ja mam dostac @16,12.....
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
dokładnie tylko ze u mnie to bedzie 14DPO ale mysle ze jesli bedzie mialo cos byc to juz wyjdzie
ilonek lubi tę wiadomość
-
Zobaczymy - choc te temperatury jakos mnie oddalaja od mysli o fasolce w poprzednich cyklach zawsze mialam 36,7 w tych dniach i wyzsze a teraz ledwo 36,61
Choc sprawdzilam z czystej ciekawosci wczoraj jaka jest roznica miedzy dwoma termometrami i na nowym mialam 36,51 a na starym 36,7 - wiec moze tamten robil mnie w bambuko przez caly ten czas -
Ania_84 wrote:Każde poł godziny wczesniej jak mierzysz dodajesz 0,05 stopnia a jak pozniej mierzysz to kazde pol godziny pozniej odejmujesz 0,05 stopnia
Ania_84 lubi tę wiadomość