W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nusia1989 wrote:dawno mnie tu nie było i nastroje jakieś smutne....dziewczynki głowy do góry, zaraz beda święta, będzie wesoło, rodzinnie, będą prezenty a w nowym roku- tak jak sie umawiałyśmy- wszystkie zafasolkują
Nusia1989, Ovulka, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle jestem padnieta
Pojechalismy do centrum na zakupki a tam tye ludu ze szok tyle jeszcze nie widzialam jak jezdze do centrum
A zeby zaparkowac auto szukalismy 40 minut miejsa nawet na parkingach platnych miejsca nie bylo
Ufff nale na szczescie mamy z glowy troche ciuszkow sobie kupilismyiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Ale jestem padnieta
Pojechalismy do centrum na zakupki a tam tye ludu ze szok tyle jeszcze nie widzialam jak jezdze do centrum
A zeby zaparkowac auto szukalismy 40 minut miejsa nawet na parkingach platnych miejsca nie bylo
Ufff nale na szczescie mamy z glowy troche ciuszkow sobie kupilismy
Dlatego ja nie lubie swiatecznego szalu zakupowego a mowia ze ludzie pieniedzy nie maja .... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:nie maja a w sklepach roj
Masakra i tak by nas to nie ominelo ale dzis musielismy bo Piotrek mial wolne
a u mnie przed zakupami prezentów jeszcze nic nie mamy:Dale mąz od wigili do 29 ma wolne wiec dzien wczesniej pojedziemy na zakupy:D:D Ewelina ja jeszcze butó dla siebie zimowych nie znalazłam:D w ogole nie ma fajnych:d chyba sie skusze na Sorela wypatrzyłam sobie fajne za 600zł;/ale juz bede miec na pare lat:D moze;p
A ja już po kąpieli w łozeczku czekam na męza az sie wykapie;D a teraz ogladac bede na tvn zwykły bohaer gale:d
iza30 lubi tę wiadomość
-
karmelek wrote:ewcia ale z tego co wiem to byla wasza swiadoma decyzja?! i twoj facet tez bardzo chcial dziecka? to nie rozumiem w czym problem? nie wazne ile masz lat jak juz to pisalam Malince, wazne jak wychowasz wasze dziecko i co mu dasz... najwaznejsze byscie byli szczesliwi i sie kochali, zapewnili dziecku bezpieczenstwo i spokojne zycie..
nie ukrywam ze aspekt finansowy tu tez jest wazny bo nie samą miloscia czlowiek zyje, dlatego mam nadzieje ze wsparcie rodziny tez będziecie mieli.. bo Ty sie jeszcze chyba uczysz?!
dobrej nocy!!
-
Witam dziewczyny jestem tu nowa dopiero zaczynam starania o drugie dziecko , córeczka ma 2 lata i 7 miesięcy. Właściwie w pierwszą ciąże zaszłam od razu w pierwszym miesiącu starań ale teraz chyba nie będzie tak dobrze . Poziom mojego libido to -100 może macie pomysł co z tym zrobić ??
rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:a u mnie przed zakupami prezentów jeszcze nic nie mamy:Dale mąz od wigili do 29 ma wolne wiec dzien wczesniej pojedziemy na zakupy:D:D Ewelina ja jeszcze butó dla siebie zimowych nie znalazłam:D w ogole nie ma fajnych:d chyba sie skusze na Sorela wypatrzyłam sobie fajne za 600zł;/ale juz bede miec na pare lat:D moze;p
A ja już po kąpieli w łozeczku czekam na męza az sie wykapie;D a teraz ogladac bede na tvn zwykły bohaer gale:d
Ale widzialam jeszcze kilka par fajnych ale nie bede przesadzala bo szfka butow moich stoi i wiekszosc nowych