Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Ja już przed 7 wstałam, zrobiłam mężusiowi śniadanko i kanapki do pracy. Normalnie to sobie sam robi, ale tak mi go żal, bo jest przeziębiony... a ja wczoraj byłam w pracy i późno wróciłam, więc nie wiem co za siła mnie tak wcześnie z łóżka wyciągnęła...

iza30, Ladybird:), rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam :D Ja juz wstałam za niedługo będe szła sobie zrobić snaidanko:D pogoda u mnie równiez jest paskudna strasznie;/

rybka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wieczorkiem idę do lekarza :) Się doczekać nie mogłam od kiedy CLO skończyłam..

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie z pogodą też kiepsko, a co gorsza - muszę umyć okna :/ Po ostatnich wichurach wyglądają tak, jakby ktoś ich od 5 lat nie mył :/

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mycie okien jeszcze czeka, nie mam pojęcia kiedy znaleźć na to czas:/ i trochę pogody..

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie. Też bym chętnie poczekała na pogodę, ale jak je widzę, to aż jestem przerażona. Cóż - ubiorę się ciepło i jakoś dam radę. Tak, żeby tylko jakoś wyglądały. żadnymi smugami i niedociągnięciami dziś nie będę się przejmowała :)

iza30, rybka lubią tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam okna dachowe, jeszcze by mnie zwiało w taką pogodę z tego dachu, może jeszcze się jakiś dzień pogody znajdzie przed Świętami.

• iza30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma dwa do umycia ale musze zagonic meza :)

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na szczęście mam za sobą mycie okien, ale też mam problemy z oknami. A najwięcej problemów mam z dużym oknem w salonie. Większa jego część się nie otwiera. Okno jest bardzo wysokie, połowa jest nad tarasem a połowa nad krzewem róży. Trzeba się ostro nagimnastykować, żeby je umyć od zewnątrz.
    Okna dachowe to nic, mi nie sprawiają problemów. Zależy oczywiście, jak wysoko są umieszczone, u mnie wystarczy wejść na stołek, żeby je umyć;)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę wejść na dach, mocno spadzisty, 3 piętro i superowe wiatry w kotlinie otoczonej z 3 stron górami, w trosce o własne bezpieczeństwo poczekam na pogodę :) W sumie zimy nie zapowiadają to może dzień bez deszczu się przydarzy :)

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze nie mam dziś apetytu,w brzuchu burczy, a nie mogę wcisnąć jednej małej bułki. Chyba się stresuję przed dzisiejszą wizytą u gina. Moja psyche się nakręca. Nie da się tego jakoś wyłączyć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i nasza Paulinka jest w ciąży !!! :)
    Gratulacje dla nowo zafasolkowanych. Dbajcie o Siebie i Fasolki. :D :D :D :D

dziewczyny jestem szczęśliwa!! W weekend się wprowadzam;) To akurat będzie czas staranek i może w pierwszą noc się uda. Taka jestem szczęśliwa że będę na swoim wkońcu.
    A co u Was? Bo jak tak czytam wszystko zaległe to mi się miesza hehe. Mam nadzieję, że się nie gniewacie na mnie;)

Paulia87, iza30, rybka lubią tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wpadłam się przywitac standardowo :) \jeszcze leżymy z sunkiem w łóżku :) ja z laptopen a on ogląda bajeczkę :)
    jestem do tego nie wyspana bo kończyłam wczoraj książkę i nie mogłam jej odłożyc do ostatniej strony... :)

co do okien to też mam jeszcze do umycia.. nie wiem kiedy to mam zrobić.. :/

ewcia jak u Ciebie? jak się czujesz??

rybka lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    Ja muszę wejść na dach, mocno spadzisty, 3 piętro i superowe wiatry w kotlinie otoczonej z 3 stron górami, w trosce o własne bezpieczeństwo poczekam na pogodę :) W sumie zimy nie zapowiadają to może dzień bez deszczu się przydarzy :)
    Masz rację. W takim wypadku zdecydowanie lepiej poczekać na bardziej sprzyjającą pogodę :)

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    no i nasza Paulinka jest w ciąży !!! :)
    Gratulacje dla nowo zafasolkowanych. Dbajcie o Siebie i Fasolki. :D :D :D :D

dziewczyny jestem szczęśliwa!! W weekend się wprowadzam;) To akurat będzie czas staranek i może w pierwszą noc się uda. Taka jestem szczęśliwa że będę na swoim wkońcu.
    A co u Was? Bo jak tak czytam wszystko zaległe to mi się miesza hehe. Mam nadzieję, że się nie gniewacie na mnie;)
    Niusia już Ci pisałam ale JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ TRZYMAŁAŚ MNIE DO PIONU I TO DLA MNIE DOŻO ZNACZY!!!! BĘDĘ TERAZ JA PRZY TOBIE:*:*:*:**:*:

Nusia1989, iza30, rybka lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Paulina przegapiłam takie info :) No to gratulację, przywracasz nadzieję :) Oczywiście troszkę zazdroszczę ;)

Paulia87 lubi tę wiadomość

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka gratulacje!! uważajcie na siebie bardzo!! buziaki przesyłam!!

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    O kurcze Paulina przegapiłam takie info :) No to gratulację, przywracasz nadzieję :) Oczywiście troszkę zazdroszczę ;)
    Dziękuję kochana!!!!!!!!! Wiem ja też każdej zazdrościłam wiem jakie to uczucie ale ja się nie gniewam:) ZARAŻAM WAS WSZYSTKIE:):)

mycha28, Karolcia23369, rybka lubią tę wiadomość

• Paulia87 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś

Karmelek dzięjuję z całęgo serca.... Piękna Wigilia będzie w tym roku u Nas w domu.... Mąż zaczął krzyczeć w pracy że zostanie tatusiem i płakał jak dziecko.... Ja też płakałam jak dziecko które dostało nową zabawkę na GWIAZDKĘ:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 10:46

iza30, Plumb80, rybka lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinko widzisz mowilam Ci :)
    GRATULACJE Kochana
    Spokojnych 9 miesiecy

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 60 61 62 63 64 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ