W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Ja już przed 7 wstałam, zrobiłam mężusiowi śniadanko i kanapki do pracy. Normalnie to sobie sam robi, ale tak mi go żal, bo jest przeziębiony... a ja wczoraj byłam w pracy i późno wróciłam, więc nie wiem co za siła mnie tak wcześnie z łóżka wyciągnęła...
iza30, Ladybird:), rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No właśnie. Też bym chętnie poczekała na pogodę, ale jak je widzę, to aż jestem przerażona. Cóż - ubiorę się ciepło i jakoś dam radę. Tak, żeby tylko jakoś wyglądały. żadnymi smugami i niedociągnięciami dziś nie będę się przejmowała
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja na szczęście mam za sobą mycie okien, ale też mam problemy z oknami. A najwięcej problemów mam z dużym oknem w salonie. Większa jego część się nie otwiera. Okno jest bardzo wysokie, połowa jest nad tarasem a połowa nad krzewem róży. Trzeba się ostro nagimnastykować, żeby je umyć od zewnątrz.
Okna dachowe to nic, mi nie sprawiają problemów. Zależy oczywiście, jak wysoko są umieszczone, u mnie wystarczy wejść na stołek, żeby je umyć -
nick nieaktualnyno i nasza Paulinka jest w ciąży !!!
Gratulacje dla nowo zafasolkowanych. Dbajcie o Siebie i Fasolki.
dziewczyny jestem szczęśliwa!! W weekend się wprowadzam;) To akurat będzie czas staranek i może w pierwszą noc się uda. Taka jestem szczęśliwa że będę na swoim wkońcu.
A co u Was? Bo jak tak czytam wszystko zaległe to mi się miesza hehe. Mam nadzieję, że się nie gniewacie na mnie;)Paulia87, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
hej wpadłam się przywitac standardowo \jeszcze leżymy z sunkiem w łóżku ja z laptopen a on ogląda bajeczkę
jestem do tego nie wyspana bo kończyłam wczoraj książkę i nie mogłam jej odłożyc do ostatniej strony...
co do okien to też mam jeszcze do umycia.. nie wiem kiedy to mam zrobić..
ewcia jak u Ciebie? jak się czujesz??rybka lubi tę wiadomość
-
olka30 wrote:Ja muszę wejść na dach, mocno spadzisty, 3 piętro i superowe wiatry w kotlinie otoczonej z 3 stron górami, w trosce o własne bezpieczeństwo poczekam na pogodę W sumie zimy nie zapowiadają to może dzień bez deszczu się przydarzy
-
Nusia1989 wrote:no i nasza Paulinka jest w ciąży !!!
Gratulacje dla nowo zafasolkowanych. Dbajcie o Siebie i Fasolki.
dziewczyny jestem szczęśliwa!! W weekend się wprowadzam;) To akurat będzie czas staranek i może w pierwszą noc się uda. Taka jestem szczęśliwa że będę na swoim wkońcu.
A co u Was? Bo jak tak czytam wszystko zaległe to mi się miesza hehe. Mam nadzieję, że się nie gniewacie na mnie;)Nusia1989, iza30, rybka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
olka30 wrote:O kurcze Paulina przegapiłam takie info No to gratulację, przywracasz nadzieję Oczywiście troszkę zazdroszczę
mycha28, Karolcia23369, rybka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Karmelek dzięjuję z całęgo serca.... Piękna Wigilia będzie w tym roku u Nas w domu.... Mąż zaczął krzyczeć w pracy że zostanie tatusiem i płakał jak dziecko.... Ja też płakałam jak dziecko które dostało nową zabawkę na GWIAZDKĘWiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 10:46
iza30, Plumb80, rybka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]