W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
karolcia to Ty też wypoczywaj!! mam nadzieję ze niedługo do was dołącze!
Myszkaazi trzymam za nas kciuki!! ja jakoś nie odczuwam różnicy wchodząc tu czy nie.. tempki nigdy nie mierzyłam, więc jakoś tak mocno wkręcona w to nie jestem.. ale najważniejszy jest komfort psychiczny! odpoczywaj a my poczekamy na dobre wieści! :*Karolcia23369, iza30, myszkaazi, rybka lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Tak czeka mnie szpital to już wiem!!!! NA razie na badania i zastrzyki podtrzymujące ciąże... Dziś po 20 mam wizytę więc lekarz przedstawi nam plan działania tak mi powiedział telefonicznie..... OJ BOŻE ŻEBYM TYLKO DONOSIŁA!!!!!
IZUŚ DZIĘKUJĘ:*
Paulia gratulacje wszystko bedzie dobrze trzeba być dobrej myśli daj znać jak po wizycie -
Karolcia23369 wrote:Cześć wam Paulinko gratulacje kochana:*
A ja dzis bylam z rana jeszcze u gin bo w weekend miałam lekkie takie brazowe plamienia gin zrobił usg i jest tylko pecherzyk pow ze za tydzien w poniedzialek mam przyjsc i przepisał mi luteine...i pow ze takie plamienia na poczatku sie zdarzają bo sie zagnieżdza...
Kochana to wypoczywaj teraz i sie nie przemęczaj -
nick nieaktualnymam nadzieję, że do świąt to nam jeszcze 5 fasolek obwieści swoje przybycie. Narazie są zarezerwowane dla myszkaazi, mychy, karmelka, ani (dalej nie pamiętam, ale jeśli kogoś pominęłam to z góry przepraszam). A Izunia do Ciebie fasoleczka przyleci w walentynki:) no chyba że zaczniecie wcześniej staranka to wtedy nawet przyjdzie w styczniu:)
karmelek, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny
Paulinka jeszcze raz gratuluję moja Kochana.Dzisiaj płaczę ze szczęścia razem z Tobą
Ja od wczoraj walczę z gardłem i temperaturą.Dzisiaj trochę jakby lepiej.Do tego dzieci też chore
Pozdrawiam Kochane !!!iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:mam nadzieję, że do świąt to nam jeszcze 5 fasolek obwieści swoje przybycie. Narazie są zarezerwowane dla myszkaazi, mychy, karmelka, ani (dalej nie pamiętam, ale jeśli kogoś pominęłam to z góry przepraszam). A Izunia do Ciebie fasoleczka przyleci w walentynki:) no chyba że zaczniecie wcześniej staranka to wtedy nawet przyjdzie w styczniu:)
kochana ty testujez w swieta wiec życze żeby mikołaj podrzucił pod choinke fasolkeNusia1989, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Paulinka gratulacje!:*
Cześć kobietki. Ja tylko na chwilkę, bo lepiej mi się żyje jak nie wchodzę, niestety. Weekend bez ovu był taki szczęśliwy, mieliśmy dla siebie mnóstwo czasu, fajnie go spędziliśmy, a jak siedzę na ovu to się zaraz dołuje Dzisiaj u mnie tak buro, brzydko, ale akurat dzisiaj mi to nie przeszkadza. Mam trochę pracy, trochę prasowania, muszę iść jeszcze do miasta, potem rekolekcje, więc jakoś zleci. Od weekendu możemy się starać, później święta, więc jakoś pewnie minie. Nie mierzę teraz temperatury, zaznaczam tylko sobie krwawienie, ogólnie mam dość wszystkiego. Przestałam wierzyć, że się uda i staram się skupić na innych rzeczach
najlepszą znaną od dawna metodą jest relaks... już wiele dziewczyn z forum potwierdziło, że przeważnie udaje się wtedy kiedy sie o tym tak bardzo nie mysli... poza tym pamiętaj, że pomimo faktu, że niektórzy ludzie zaliczają "wpadki" nie tak łatwo jest zajść w ciąże przy tych naszych skromnych kilku płodnych dniach... podobno najpewniejszych jest zaledwie kilka godzin w ciągu jednej doby - i spróbuj tu wycelować tak, żeby było dobrze:)
Całuję i kciukam:*myszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny