W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam,
dolanczam do grona staraczek.
JEstem prawie 4 mce po ciazy pozamacicznej i lekarz dal nam zielone swiatlo do staranek.
teraz czekam na potwierdzenie skokiem owulki.
zycze Wam wszytskim powodzenia i gratuluje tym co sie juz udalo ~:*iza30, Paulia87, rybka lubią tę wiadomość
-
Paulinka gratulacje!:*
Cześć kobietki. Ja tylko na chwilkę, bo lepiej mi się żyje jak nie wchodzę, niestety. Weekend bez ovu był taki szczęśliwy, mieliśmy dla siebie mnóstwo czasu, fajnie go spędziliśmy, a jak siedzę na ovu to się zaraz dołuje Dzisiaj u mnie tak buro, brzydko, ale akurat dzisiaj mi to nie przeszkadza. Mam trochę pracy, trochę prasowania, muszę iść jeszcze do miasta, potem rekolekcje, więc jakoś zleci. Od weekendu możemy się starać, później święta, więc jakoś pewnie minie. Nie mierzę teraz temperatury, zaznaczam tylko sobie krwawienie, ogólnie mam dość wszystkiego. Przestałam wierzyć, że się uda i staram się skupić na innych rzeczachPaulia87 lubi tę wiadomość
-
Tak czeka mnie szpital to już wiem!!!! NA razie na badania i zastrzyki podtrzymujące ciąże... Dziś po 20 mam wizytę więc lekarz przedstawi nam plan działania tak mi powiedział telefonicznie..... OJ BOŻE ŻEBYM TYLKO DONOSIŁA!!!!!
IZUŚ DZIĘKUJĘ:*rybka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
myszkaazi wrote:Paulinka gratulacje!:*
Cześć kobietki. Ja tylko na chwilkę, bo lepiej mi się żyje jak nie wchodzę, niestety. Weekend bez ovu był taki szczęśliwy, mieliśmy dla siebie mnóstwo czasu, fajnie go spędziliśmy, a jak siedzę na ovu to się zaraz dołuje Dzisiaj u mnie tak buro, brzydko, ale akurat dzisiaj mi to nie przeszkadza. Mam trochę pracy, trochę prasowania, muszę iść jeszcze do miasta, potem rekolekcje, więc jakoś zleci. Od weekendu możemy się starać, później święta, więc jakoś pewnie minie. Nie mierzę teraz temperatury, zaznaczam tylko sobie krwawienie, ogólnie mam dość wszystkiego. Przestałam wierzyć, że się uda i staram się skupić na innych rzeczach[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Paulia87 wrote:Tak czeka mnie szpital to już wiem!!!! NA razie na badania i zastrzyki podtrzymujące ciąże... Dziś po 20 mam wizytę więc lekarz przedstawi nam plan działania tak mi powiedział telefonicznie..... OJ BOŻE ŻEBYM TYLKO DONOSIŁA!!!!!
IZUŚ DZIĘKUJĘ:*
kochana jestem z Toba musi być dobrze buziaczkiPaulia87, rybka lubią tę wiadomość
-
Witaj Ladybird
Myszko, przykro mi bardzo. Mam nadzieję, że wkrótce los się uśmiechnie również do Ciebie Dobrze, że miałaś udany weekend
Może troszkę takiego psychicznego odpoczynku faktycznie jest Ci potrzebne Ale nie przestawaj wierzyć! Ściskam mocno!Ladybird:), myszkaazi lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Tak czeka mnie szpital to już wiem!!!! NA razie na badania i zastrzyki podtrzymujące ciąże... Dziś po 20 mam wizytę więc lekarz przedstawi nam plan działania tak mi powiedział telefonicznie..... OJ BOŻE ŻEBYM TYLKO DONOSIŁA!!!!!
IZUŚ DZIĘKUJĘ:*rybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olka30 wrote:To daj Paulina znać co ci lekarz powie..
Jako, że się trochę gubię co i kto, to mam pytanko czy brałaś jakieś wspomagacze?iza30 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Paulinko - donosisz, wszystko będzie dobrze! Najważniejsze, że masz lekara, który Cię wspiera, który służy pomocą w każdej sytuacji i interesuje się tym, co się dzieje! Nie zamartwiaj się proszę, myśl tylko o Was, o waszym szczęściu, nie kładź sobie niczego niedobrego do głowy! Wierzę, że w końcu wszystko będzie dobrze!:* Mocno trzymam kciuki :*
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Wiecie, lubię tutaj pisać, lubię wiedzieć, co u Was, ale za bardzo się wtedy nakręcam, ciągle myślę tylko o jednym, Myślałam, że uda mi się połączyć bywanie na forum z brakiem analizy tego wszystko, z nakręcaniem się, ale niestety. Wolność od termometru nie stała się wolnością w ogóle od myślenia, jedynie nie bywanie na owu, nie czytanie o tym, kto w jakiej jest fazie cyklu, pozwala mi cieszyć się życiem i nie myśleć obsesyjne. Po prostu taka jestem, że jak o czymś czytam, to o tym myślę Bardzo mi Was brakuje, ale chociaż w tym miesiącu odpocznę. Będę zaglądać co jakiś czas, ale nie tak często jak dotąd, nie mogę się uzależnić od ovuiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wam Paulinko gratulacje kochana:*
A ja dzis bylam z rana jeszcze u gin bo w weekend miałam lekkie takie brazowe plamienia gin zrobił usg i jest tylko pecherzyk pow ze za tydzien w poniedzialek mam przyjsc i przepisał mi luteine...i pow ze takie plamienia na poczatku sie zdarzają bo sie zagnieżdza...iza30, Ladybird:) lubią tę wiadomość
-
IZUŚ DZIĘKUJĘ:*