W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej właśnie wróciłam z córką od lekarza, jednak zaraziła się ode mnie,zapalenie oskrzeli tak jak myślałam zwiększyła tylko ilośc inhalacji, bo córka ma wysokie wyniki próby wątrobowej przez co 1,5 miesiąca temu wylądowałysmy w szpitalu, więc antybiotyk odpada... Niby norma tego AST I ALT Jest 30 to córka miała powyżej 120. Antybiotyku nie można. Badania wszystkie wyszły ok, mononukleoza, mykoplazma, wszystko ujemne. Na szczęscie.
Mamy 4 razy pulmikort+beodural, dexapico, bactrim.
I oczywiście odwiedzając apteke zakupiłam testa:D:D chce zrobić w czwartek jak myślicie? @mam dostać 15.?
Chciała bym jeszcze w piątek albo czwartek jechac na bete.
Chodze po domu bez cycnika bo mi sutki drażni normalnie... czuję normalnie czuję że to szczęsliwy cykl:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 15:14
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Tak czeka mnie szpital to już wiem!!!! NA razie na badania i zastrzyki podtrzymujące ciąże... Dziś po 20 mam wizytę więc lekarz przedstawi nam plan działania tak mi powiedział telefonicznie..... OJ BOŻE ŻEBYM TYLKO DONOSIŁA!!!!!
IZUŚ DZIĘKUJĘ:*
Malinka przesyła Ci gratulacje a ona niestety @ i Ja równie z gratuluje kochana spokojnych 9 miesiecy:* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiunia2 wrote:Staramy się o dzidziusia od 17 miesięcy i nic...Brak już nadziei.Zaczynam fisiować.Zmieniłam lekarz na innego może lepszego nie wiem.Niby z nami wszystko dobrze badania wzorowe.Dołuje mnie to strasznie.Cały czas bym płakała.Porażka
Najlepiej sie wyluzować i nie myśleć ze robicie własnie dzidziusia to ma byc przyjemnośc;)chwila zapomnienia;)iza30 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny odebrałam dzis wyniki co myślicie ?
anty TPO < 0,80 norma <18
anty TG < 6,4 norma < 8 Chyba nie bardzo
FSH 4,4 norma dla I fazy 3.9 - 12,0
LH 1,9 norma dla I fazy : 1,5 - 8,0
Estriadol 40,50 norma dla I fazy 18 - 147 ( nie za niski ?) -
nick nieaktualny
-
mika1987 wrote:dziewczynki dzien dobry:))Kochane czy Wam przed @ temperatura rosnie?bo mialam kilka dni pod rzad stala..wczoraj 37, a dzis 37,2...
-
mycha28 wrote:dziewczyny odebrałam dzis wyniki co myślicie ?
anty TPO < 0,80 norma <18
anty TG < 6,4 norma < 8 Chyba nie bardzo
FSH 4,4 norma dla I fazy 3.9 - 12,0
LH 1,9 norma dla I fazy : 1,5 - 8,0
Estriadol 40,50 norma dla I fazy 18 - 147 ( nie za niski ?)