Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hej kochana :*
    Niech rosna :* <3
    :*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no zobaczymy..ale nie podniecam sie heh:)chcialam wogole testowac dopiero w gwiazdke, ale musze wiedziec wczesniej zeby nie spozywac np winka:)

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    hej czaruje tobie zeby sie namnozyly!!!!
    Ty mi nie czaruj tylko mnie zarażaj abym w sylwka byla juz abstynentka ;)

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mycha28 wrote:
    a powiedz mi może wiesz stosunek LH do FSH u mnie 0,43 nie za niski?
    Ja Lh mam za wysokie . szczerze to ja sie na tym nie znam mi gin wszystko mowil po kolei

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja Lh mam za wysokie . szczerze to ja sie na tym nie znam mi gin wszystko mowil po kolei

ok ale dzięki :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ogłaszam rozejm i wieczną zgodę !! Nie dajmy się zwariować i nie nakręcajmy się negatywnie przeciwko sobie, bo szkoda czasu, sił i cennej energii, którą można spożytkować w znacznie przyjemniejszy sposób. Więc teraz wszystkie - która tylko może - wskakujcie do łóżek w szczelne ramiona mężów, narzeczonych, chłopaków... i do dzieła !! :D

Kasiula09, mika1987, Ladybird:), rybka, iza30 lubią tę wiadomość

• mika1987 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Ogłaszam rozejm i wieczną zgodę !! Nie dajmy się zwariować i nie nakręcajmy się negatywnie przeciwko sobie, bo szkoda czasu, sił i cennej energii, którą można spożytkować w znacznie przyjemniejszy sposób. Więc teraz wszystkie - która tylko może - wskakujcie do łóżek w szczelne ramiona mężów, narzeczonych, chłopaków... i do dzieła !! :D

POPIERAM:))))))

Nusia1989, rybka lubią tę wiadomość

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania1986 wrote:
    Ty mi nie czaruj tylko mnie zarażaj abym w sylwka byla juz abstynentka ;)
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& prosze wiruskiiii

rybka lubi tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooohhh masakra cos mi sie pozmienialo jakies cos nacisnelam i przesunal mi sie suwaczek na cyklu i spodziewanej @ na wykresie....

• myszkaazi Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia23369 wrote:
    eh kolezanki polonistki j,polskiego potrzebuje "Stanisław Wokulsi romantyk czy pozytywista musze sie nauczyc na sobote a w necie kiepsko znaleść :(
    Poszukam coś, tylko mi przypomnij może (np. w środę), bo u mnie z pamięcią kiepsko :)

f2w39n73pzr0nefs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i mam doła, wiedziałam że coś się za tym kroi. Otóż wchodząc na fb zobaczyłam zdjęcie USG dziecka, koleżanki z byłej klasy mojego męża :/ A ona mimo tego że jest dorosła, bierze narkotyki :/
    i tak sobie myśle, ze to wielka niesprawiedliwość, bo tyle jest kobiet, które usuwają ciąże albo wyrzucają swoje dzieci do smietnika :/
    a te które bardzo tego pragną, nie moga sie cieszyć widokiem małego brzdaca...
    moim znajomym urodziła sie córeczka. i chodź było to dziecko z "wpadki" to bardzo na nie czekali,bardzo go pragnęli, zwłaszcza jego tatuś... niestety mogli nacieszyć sie swoja Julcią tylko miesiąc... dziewczynka zmarła niecały tydzien temu na chorobe, ktora nie zna lekarstwa i nawet Londyńscy lekarze nie mogli nic zrobić ;(
    złość mnie ogarnia kiedy o tym myśle :(

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    No i mam doła, wiedziałam że coś się za tym kroi. Otóż wchodząc na fb zobaczyłam zdjęcie USG dziecka, koleżanki z byłej klasy mojego męża :/ A ona mimo tego że jest dorosła, bierze narkotyki :/
    i tak sobie myśle, ze to wielka niesprawiedliwość, bo tyle jest kobiet, które usuwają ciąże albo wyrzucają swoje dzieci do smietnika :/
    moim znajomym urodziła sie córeczka. i chodź było to dziecko z "wpadki" to bardzo na nie czekali,bardzo go pragnęli, zwłaszcza jego tatuś... niestety mogli nacieszyć sie swoja Julcią tylko miesiąc... dziewczynka zmarła niecały tydzien temu na chorobe, ktora nie zna lekarstwa i nawet Londyńscy lekarze nie mogli nic zrobić ;(
    Kochana to ze zycie jest niesprawiedliwe wiadomo od dawien dawna, ale kuzwa dleczego takie malenstwa umieraja?!!!Bog daje im zycie aby zaraz zabrac?;(

rybka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2013, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Kochana tak juz jest :)
    Nie potrzebnie sie denerwujesz gdzies tam mamy zapisane zeby miec swoje dzieciatka :)
    I przyjdzie na nas czas nie ma co sie denerwowac . Ja powinnam byc co drugi dzien zla bo jak nie jedna moja kolezanka w ciazy to nastempna i kolejna :)
    Zycze im spokojnej ciazy i zdrowego malucha nie ma co ze im sie udalo a tobie nie uda sie i tobie <3

rybka lubi tę wiadomość

• olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, wróciłam od gina :) Jajo jest! Dostałam zastrzyk Ovitrelle, brał ktoś?? Jak poczytałam skutki uboczne to się mi odechciało :/ ale jajo ma po tym pęknąć i mamy zielone światło, tak że o północy aplikuję dziadostwo i zobaczymy :)
    Mycha dobre masz wyniki :)

mycha28 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kochane, a ja byłam wczoraj na SOR i z dzieckiem jest wszystko ok ale nie mogę się denerwować i muszę dużo odpoczywać, zero dźwigania

rybka, iza30 lubią tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co się działo ewcia??

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka30 wrote:
    A co się działo ewcia??
    wczoraj bardzo bolał mnie brzuch po prostu zwijałam się z bólu ale dwa dni miałam nerwowe

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze najgorsze w tym naszym życiu to chyba te nerwy są :( Musisz się oszczędzać teraz :) Łatwo powiedzieć, trudniej zrobić..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 21:42

• karmelek Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia dobrze ze jesteś już w domku i wszystko gra :)
    odpoczywaj sobie i się nie stresuj :)

Paula czekam z niecierpliwością na wieści!

ja testuje 30,12.. ehh.. dopiero jestem przed płodnymi a juz bym chciała wiedzieć czy tym razem się udało ;) :D

iza30 lubi tę wiadomość

• ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 9 grudnia 2013, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj byłam na becie i wynosi 284 900 mIU/ml
    a to są normy w tym labolatorium 7-12 tydzień 11 500 - 289 000 mIU/ml

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 21:55

karmelek, rybka lubią tę wiadomość

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
‹‹ 65 66 67 68 69 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ