W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOgłaszam rozejm i wieczną zgodę !! Nie dajmy się zwariować i nie nakręcajmy się negatywnie przeciwko sobie, bo szkoda czasu, sił i cennej energii, którą można spożytkować w znacznie przyjemniejszy sposób. Więc teraz wszystkie - która tylko może - wskakujcie do łóżek w szczelne ramiona mężów, narzeczonych, chłopaków... i do dzieła !!
Kasiula09, mika1987, Ladybird:), rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Nusia1989 wrote:Ogłaszam rozejm i wieczną zgodę !! Nie dajmy się zwariować i nie nakręcajmy się negatywnie przeciwko sobie, bo szkoda czasu, sił i cennej energii, którą można spożytkować w znacznie przyjemniejszy sposób. Więc teraz wszystkie - która tylko może - wskakujcie do łóżek w szczelne ramiona mężów, narzeczonych, chłopaków... i do dzieła !!
POPIERAM:))))))Nusia1989, rybka lubią tę wiadomość
-
Karolcia23369 wrote:eh kolezanki polonistki j,polskiego potrzebuje "Stanisław Wokulsi romantyk czy pozytywista musze sie nauczyc na sobote a w necie kiepsko znaleść
-
nick nieaktualnyNo i mam doła, wiedziałam że coś się za tym kroi. Otóż wchodząc na fb zobaczyłam zdjęcie USG dziecka, koleżanki z byłej klasy mojego męża A ona mimo tego że jest dorosła, bierze narkotyki
i tak sobie myśle, ze to wielka niesprawiedliwość, bo tyle jest kobiet, które usuwają ciąże albo wyrzucają swoje dzieci do smietnika
a te które bardzo tego pragną, nie moga sie cieszyć widokiem małego brzdaca...
moim znajomym urodziła sie córeczka. i chodź było to dziecko z "wpadki" to bardzo na nie czekali,bardzo go pragnęli, zwłaszcza jego tatuś... niestety mogli nacieszyć sie swoja Julcią tylko miesiąc... dziewczynka zmarła niecały tydzien temu na chorobe, ktora nie zna lekarstwa i nawet Londyńscy lekarze nie mogli nic zrobić ;(
złość mnie ogarnia kiedy o tym myślerybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:No i mam doła, wiedziałam że coś się za tym kroi. Otóż wchodząc na fb zobaczyłam zdjęcie USG dziecka, koleżanki z byłej klasy mojego męża A ona mimo tego że jest dorosła, bierze narkotyki
i tak sobie myśle, ze to wielka niesprawiedliwość, bo tyle jest kobiet, które usuwają ciąże albo wyrzucają swoje dzieci do smietnika
moim znajomym urodziła sie córeczka. i chodź było to dziecko z "wpadki" to bardzo na nie czekali,bardzo go pragnęli, zwłaszcza jego tatuś... niestety mogli nacieszyć sie swoja Julcią tylko miesiąc... dziewczynka zmarła niecały tydzien temu na chorobe, ktora nie zna lekarstwa i nawet Londyńscy lekarze nie mogli nic zrobić ;(
złość mnie ogarnia kiedy o tym myślerybka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia1989 wrote:No i mam doła, wiedziałam że coś się za tym kroi. Otóż wchodząc na fb zobaczyłam zdjęcie USG dziecka, koleżanki z byłej klasy mojego męża A ona mimo tego że jest dorosła, bierze narkotyki
złość mnie ogarnia kiedy o tym myśle
Nie potrzebnie sie denerwujesz gdzies tam mamy zapisane zeby miec swoje dzieciatka
I przyjdzie na nas czas nie ma co sie denerwowac . Ja powinnam byc co drugi dzien zla bo jak nie jedna moja kolezanka w ciazy to nastempna i kolejna
Zycze im spokojnej ciazy i zdrowego malucha nie ma co ze im sie udalo a tobie nie uda sie i tobie
rybka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, wróciłam od gina Jajo jest! Dostałam zastrzyk Ovitrelle, brał ktoś?? Jak poczytałam skutki uboczne to się mi odechciało ale jajo ma po tym pęknąć i mamy zielone światło, tak że o północy aplikuję dziadostwo i zobaczymy
Mycha dobre masz wynikimycha28 lubi tę wiadomość
-
ewcia dobrze ze jesteś już w domku i wszystko gra
odpoczywaj sobie i się nie stresuj
Paula czekam z niecierpliwością na wieści!
ja testuje 30,12.. ehh.. dopiero jestem przed płodnymi a juz bym chciała wiedzieć czy tym razem się udałoiza30 lubi tę wiadomość