W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarmelek wrote:ewcia dobrze ze jesteś już w domku i wszystko gra
odpoczywaj sobie i się nie stresuj
Paula czekam z niecierpliwością na wieści!
ja testuje 30,12.. ehh.. dopiero jestem przed płodnymi a juz bym chciała wiedzieć czy tym razem się udało
Testujemy tak samo;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2013, 22:26
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
Hej z rana. Widać jestem pierwsza, wczoraj juz nie za wiele się udzielałam bo nie miałam pradu;/ od 15 praktycznie i potem wrócił o 17,30 włożyłam pstrąga do piekarnika miał się robić 35 minut i robił się 20 i znów prąd zabrali;/ musiałam konczyć na patelni... dobrze ze ziemniaczki doszły w frytkownicy.
Dziewczyny to niemożliwe możecie nie uwierzyc ale po 11 latach spotkałam siostre na oVu.))
Sutki dalej swędzą, są jakby śliskie... niby tempka poszła w górę ale jakoś nie wierze w cuda... nawet te swiąteczne:(rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
olka30 wrote:Dzień dobry (oby)
Coś tu dzisiaj cisza. Nikogo nie ma tylko ja i Kasia?
Powinnam się wziąć do pracy, ale chyba najpierw kawka:)
Ja tez powinnam ale puki moja niegrzeczna księżniczka śpi to jeszcze tez sobie leże...rybka lubi tę wiadomość
-
kada24 wrote:Hej witam zaś i ja
mdłości jakoś przeszły tylko zawroty głowy zostały .... Kasia cuda się zdarzają!!
Mam nadzieje. Kada mam pytanie ile trwają twoje cykle? w tym zaciążonym w którym dniu miałaś owulkę ? i ile dpo robiłas test?rybka lubi tę wiadomość
-
Ja mam cykle 28dniowe owulacja na monitoring poszłam bo mam tylko lewy jajnik i owulacja na 13dc przypadła test zrobiłam w 11dpo w 12dpo powtórzyłam i i były nadal 2 kreseczki 6 grudnia było 14dpo i też zrobiłam test o czułości 25ml i piękne 2 kreseczki nadal więc cud magii świat działa!
rybka, iza30 lubią tę wiadomość
-
iza30 wrote:Hejka i ja juz do was dolaczyłam musialam nadrobic zaleglosci ostatnio cale dnie spedzam przed telewizorem ogladam seriale jakos szybciej dni uciekaja.
Zycze milego dniaZamiast zrobić coś pożytecznego, to tak marnuję czas. Ogólnie teraz staram się nie oglądać żadnego serialu więcej i cieszę się jak jakiś się skończy...ale czasami to kompletnie nic mi się nie chce, a do tego nie ma żadnych nowych odcinków, to nie wiem co ze sobą zrobić
iza30 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Hehehe....jeżeli chodzi o seriale, to ja też ostatnio strasznie dużo ich oglądam
Zamiast zrobić coś pożytecznego, to tak marnuję czas. Ogólnie teraz staram się nie oglądać żadnego serialu więcej i cieszę się jak jakiś się skończy...ale czasami to kompletnie nic mi się nie chce, a do tego nie ma żadnych nowych odcinków, to nie wiem co ze sobą zrobić
-
Chirurgów, Gotowe na wszystko (niestety zakończyło się, ale uwielbiałam) i połowę polskich
tzn to bardziej tak z nudów Pierwsza miłość, m jak miłość, lekarze, bardzo lubię rodzinkę pl, oglądałam też przepis na życie
Także sporo...a pewnie zapomniałam o kilku...
iza30, Karolcia23369 lubią tę wiadomość