Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj, ale Wy mi smaków narobicie :) Ja wczoraj miałam takie dosłownie pojedyncze ukłucia co jakiś czas, a do tego w podbrzuszu mam takie dziwne ciągnięcie już chyba 3 dzień. Nie przyglądała się tak szczegółowo poprzednim cyklom i nie wiem kiedy te wszystkie różne objawy występowały, ale wydaje mi się, że tym razem mam je z lekkim opóźnieniem. Dobrze, że się tu dopisałam, przynajmniej będę miała wszystko czarno na białym w kolejnych cyklach :)

• iza30 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra dziewczyny uciekam do wanny na relaks bede pozniej :)

Little Frog lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadłabym ogórkową.. Spaghetti też.. Ale zrobię chyba pierogi ruskie, takie dobre

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 11:06

iza30 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :*
    Ja otworzylam oczy 10 minut temu i odrazu netbooka do lozka wzielam normalnie jestem od tego uzalezniona :)
    Jaestem uzalezniona od was kochane :) bo do was zawsze mozna na was liczyc :)

Little Frog, rybka, Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dzien doberek :*
    Ja otworzylam oczy 10 minut temu i odrazu netbooka do lozka wzielam normalnie jestem od tego uzalezniona :)
    Jaestem uzalezniona od was kochane :) bo do was zawsze mozna na was liczyc :)
    Ja też tu trochę czasu spędzam. Nawet wczoraj wieczorkiem jak mąż na chwilę zamknął oczy, to zrobiłam szybki przegląd :D Ciekawość to mnie zżera :)

rybka, Ewelina23, Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ja też tu trochę czasu spędzam. Nawet wczoraj wieczorkiem jak mąż na chwilę zamknął oczy, to zrobiłam szybki przegląd :D Ciekawość to mnie zżera :)
    Masakra to takie uzaleznia ze szok ja nawet w tel wchodze i podczytuje :)

Little Frog, iza30, rybka lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha :D:D No to ja właśnie też chciałam wczoraj wejść jak mąż przejął laptopa, ale telefon się mi zbuntował i nie chciało mi na żaden temat wejść! Chyba z 15 minut kombinowałam zanim ostatecznie się poddałam. Powiedziałam mężowi, żeby mi tableta kupił :D Fajna sprawa, chociaż na chwilę obecną to nie do końca jestem przekonana - skoro jesteśmy tylko we dwoje, to możemy się podzielić jakoś :)

iza30, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hahaha :D:D No to ja właśnie też chciałam wczoraj wejść jak mąż przejął laptopa, ale telefon się mi zbuntował i nie chciało mi na żaden temat wejść! Chyba z 15 minut kombinowałam zanim ostatecznie się poddałam. Powiedziałam mężowi, żeby mi tableta kupił :D Fajna sprawa, chociaż na chwilę obecną to nie do końca jestem przekonana - skoro jesteśmy tylko we dwoje, to możemy się podzielić jakoś :)
    Umnie Piotrek ma laptopa a ja netbooka jak moj odpalony a nie chce mu sie wlaczyc swojego a ja nic juz nie robie to cos tam sobie porobi :)
    No jak on wraca to staram sie tak juz nie siedziec tu bo mi gada ze wole tu posiedziec niz z nim ale jak skocze do toalety albo do kuchni to zawsze z tel i podczytuje :)

Little Frog, iza30, rybka lubią tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Umnie Piotrek ma laptopa a ja netbooka jak moj odpalony a nie chce mu sie wlaczyc swojego a ja nic juz nie robie to cos tam sobie porobi :)
    No jak on wraca to staram sie tak juz nie siedziec tu bo mi gada ze wole tu posiedziec niz z nim ale jak skocze do toalety albo do kuchni to zawsze z tel i podczytuje :)
    Hahahahahahaha :D To stwierdzam lekkie uzależnienie :D :D

Ewelina23, iza30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Hahahahahahaha :D To stwierdzam lekkie uzależnienie :D :D
    hehehe uuu to juz nie lekkie , lekkie to bylo na poczatku jak to znalazlam :D

rybka lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:

Kochane ja mam dokładnie to samo cały czas bym tu siedziała :) mój mąż mówi że już sie od tego uzależniłam no ale coż nic na to nie poradze :) a przy okazji jak tu jestem to dowiaduje sie wiele ciekawych rzeczy których wcześniej nie wiedziałam :)

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Kochane ja mam dokładnie to samo cały czas bym tu siedziała :) mój mąż mówi że już sie od tego uzależniłam no ale coż nic na to nie poradze :) a przy okazji jak tu jestem to dowiaduje sie wiele ciekawych rzeczy których wcześniej nie wiedziałam :)
    To samo Piotrkowi mowie ze duzo rzeczy . A on mi odpowiedzial a pozniej sobie wkrecasz :) ze chora jestes na to czy na tamto

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Tak! Dokładnie! Ja tu jestem przede wszystkim w celach edukacyjnych!! (wersja dla męża). A tak wersja dla Was, to spędzam tu tyle czasu, bo miło popisać z kimś, kto ma podobne problemy, poczytać o nowych fasolkach i o szczęściu przyszłych mam :) Doczekać się wsparcia i dobrej rady :) Taka przyjazna atmosfera tu panuje, że aż nie chce się opuszczać tego miejsca :):)

Kasiula09, iza30, Czarna94, rybka lubią tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    To samo Piotrkowi mowie ze duzo rzeczy . A on mi odpowiedzial a pozniej sobie wkrecasz :) ze chora jestes na to czy na tamto

Mój mówi podobnie. Ale zauważyłam ze czasem interesuje go mój wykres :)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Piotrek sam przychodzi i mowi zeby pokazac juz teraz wie co i jak po co te kreski i wszystko inne ale na poczatku musialam tlumaczyc a jemu wytlumaczyc to hohoho

Kasiula09, Little Frog, rybka lubią tę wiadomość

• Marronek Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mojego męża wykres nie bardzo obchodzi.
    Co rano tylko pyta się o temperaturkę, samopoczucie i czy to już ovula czy jeszcze nie.

Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
    25.03.2015 - biochemiczna.
    6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).

Naturalny cud w czerwcu 2020 roku :) Spodzewamy się synka :)
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Piotrek sam przychodzi i mowi zeby pokazac juz teraz wie co i jak po co te kreski i wszystko inne ale na poczatku musialam tlumaczyc a jemu wytlumaczyc to hohoho

Mojemu tez tłumaczyłam ale nie wiem czy jeszcze łapie do końca o co chodzi. Jedyne co to cały czas mówi żeby podnieść statystyke w serduszkowaniu :)

iza30, olka30, rybka lubią tę wiadomość

preg.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Moj andrzej tez mi mowi zeby pokazac jak wyglada wykres a wostatnim cyklu sie bardziej nakrecil niz ja :P

Kasiula09, rybka lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Mojemu tez tłumaczyłam ale nie wiem czy jeszcze łapie do końca o co chodzi. Jedyne co to cały czas mówi żeby podnieść statystyke w serduszkowaniu :)
    ja tez bym chciala wiecej <3 ale nieraz widze ze jest tak zmeczony po pracy ze zasypia przed tv :/ to juz go nawet nie mecze bo i tak by nic nie bylo :/ ale zawsze tak wychodzi ze jest padniety dzien przed owulka albo w jej dniu musze to poprawic kupilam sobie stroj diabelka z stringami stanikiem rogami peleryna i widlami ja go postawie na nogi w dzien owulki jesli teraz sie nie uda :D

iza30, olka30, Kasiula09, ~Agnieszka, rybka lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    ja tez bym chciala wiecej <3 ale nieraz widze ze jest tak zmeczony po pracy ze zasypia przed tv :/ to juz go nawet nie mecze bo i tak by nic nie bylo :/ ale zawsze tak wychodzi ze jest padniety dzien przed owulka albo w jej dniu musze to poprawic kupilam sobie stroj diabelka z stringami stanikiem rogami peleryna i widlami ja go postawie na nogi w dzien owulki jesli teraz sie nie uda :D
    To bedzie goraca noc :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 11:58

rybka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ