W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj, ale Wy mi smaków narobicie Ja wczoraj miałam takie dosłownie pojedyncze ukłucia co jakiś czas, a do tego w podbrzuszu mam takie dziwne ciągnięcie już chyba 3 dzień. Nie przyglądała się tak szczegółowo poprzednim cyklom i nie wiem kiedy te wszystkie różne objawy występowały, ale wydaje mi się, że tym razem mam je z lekkim opóźnieniem. Dobrze, że się tu dopisałam, przynajmniej będę miała wszystko czarno na białym w kolejnych cyklach
-
nick nieaktualnyDzien doberek :*
Ja otworzylam oczy 10 minut temu i odrazu netbooka do lozka wzielam normalnie jestem od tego uzalezniona
Jaestem uzalezniona od was kochane bo do was zawsze mozna na was liczycLittle Frog, rybka, Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Dzien doberek :*
Ja otworzylam oczy 10 minut temu i odrazu netbooka do lozka wzielam normalnie jestem od tego uzalezniona
Jaestem uzalezniona od was kochane bo do was zawsze mozna na was liczycrybka, Ewelina23, Kasiula09, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Ja też tu trochę czasu spędzam. Nawet wczoraj wieczorkiem jak mąż na chwilę zamknął oczy, to zrobiłam szybki przegląd Ciekawość to mnie zżera
Little Frog, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Hahaha :D No to ja właśnie też chciałam wczoraj wejść jak mąż przejął laptopa, ale telefon się mi zbuntował i nie chciało mi na żaden temat wejść! Chyba z 15 minut kombinowałam zanim ostatecznie się poddałam. Powiedziałam mężowi, żeby mi tableta kupił Fajna sprawa, chociaż na chwilę obecną to nie do końca jestem przekonana - skoro jesteśmy tylko we dwoje, to możemy się podzielić jakoś
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Hahaha :D No to ja właśnie też chciałam wczoraj wejść jak mąż przejął laptopa, ale telefon się mi zbuntował i nie chciało mi na żaden temat wejść! Chyba z 15 minut kombinowałam zanim ostatecznie się poddałam. Powiedziałam mężowi, żeby mi tableta kupił Fajna sprawa, chociaż na chwilę obecną to nie do końca jestem przekonana - skoro jesteśmy tylko we dwoje, to możemy się podzielić jakoś
No jak on wraca to staram sie tak juz nie siedziec tu bo mi gada ze wole tu posiedziec niz z nim ale jak skocze do toalety albo do kuchni to zawsze z tel i podczytujeLittle Frog, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Umnie Piotrek ma laptopa a ja netbooka jak moj odpalony a nie chce mu sie wlaczyc swojego a ja nic juz nie robie to cos tam sobie porobi
No jak on wraca to staram sie tak juz nie siedziec tu bo mi gada ze wole tu posiedziec niz z nim ale jak skocze do toalety albo do kuchni to zawsze z tel i podczytujeEwelina23, iza30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Little Frog wrote:Ja też tu trochę czasu spędzam. Nawet wczoraj wieczorkiem jak mąż na chwilę zamknął oczy, to zrobiłam szybki przegląd Ciekawość to mnie zżera
Kochane ja mam dokładnie to samo cały czas bym tu siedziała mój mąż mówi że już sie od tego uzależniłam no ale coż nic na to nie poradze a przy okazji jak tu jestem to dowiaduje sie wiele ciekawych rzeczy których wcześniej nie wiedziałamiza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Kochane ja mam dokładnie to samo cały czas bym tu siedziała mój mąż mówi że już sie od tego uzależniłam no ale coż nic na to nie poradze a przy okazji jak tu jestem to dowiaduje sie wiele ciekawych rzeczy których wcześniej nie wiedziałam
-
Kasiula09 wrote:Kochane ja mam dokładnie to samo cały czas bym tu siedziała mój mąż mówi że już sie od tego uzależniłam no ale coż nic na to nie poradze a przy okazji jak tu jestem to dowiaduje sie wiele ciekawych rzeczy których wcześniej nie wiedziałam
Kasiula09, iza30, Czarna94, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Mój mówi podobnie. Ale zauważyłam ze czasem interesuje go mój wykres
Kasiula09, Little Frog, rybka lubią tę wiadomość
-
Mojego męża wykres nie bardzo obchodzi.
Co rano tylko pyta się o temperaturkę, samopoczucie i czy to już ovula czy jeszcze nie.iza30, rybka lubią tę wiadomość
Hashimoto, endometrioza; problemy z drożnością jajowodów; Brak hamowania...
25.03.2015 - biochemiczna.
6 nieudanych transferów in-vitro (10 zarodków), w tym jeno puste jajo (14.03.2016).
Naturalny cud w czerwcu 2020 roku Spodzewamy się synka -
Ewelina23 wrote:Piotrek sam przychodzi i mowi zeby pokazac juz teraz wie co i jak po co te kreski i wszystko inne ale na poczatku musialam tlumaczyc a jemu wytlumaczyc to hohoho
Mojemu tez tłumaczyłam ale nie wiem czy jeszcze łapie do końca o co chodzi. Jedyne co to cały czas mówi żeby podnieść statystyke w serduszkowaniuiza30, olka30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Mojemu tez tłumaczyłam ale nie wiem czy jeszcze łapie do końca o co chodzi. Jedyne co to cały czas mówi żeby podnieść statystyke w serduszkowaniu
iza30, olka30, Kasiula09, ~Agnieszka, rybka lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:ja tez bym chciala wiecej ale nieraz widze ze jest tak zmeczony po pracy ze zasypia przed tv to juz go nawet nie mecze bo i tak by nic nie bylo ale zawsze tak wychodzi ze jest padniety dzien przed owulka albo w jej dniu musze to poprawic kupilam sobie stroj diabelka z stringami stanikiem rogami peleryna i widlami ja go postawie na nogi w dzien owulki jesli teraz sie nie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 11:58
rybka lubi tę wiadomość