W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyiza30 wrote:To bedzie goraca
iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiśnienie na facetów też źle działa, męża też trzeba czasami zaskoczyć pozytywnie, a chwileczka zapomnienia i odrobina szaleństwa nie zaszkodzi
To taki przykład z życia wzięty, a jak widać efekty są... dlatego dziewczyny, flirtujcie z mężami, zaskakujcie ich jak się da bo oni kochani są, cierpliwie znoszą nasze wyliczenia, burze hormonów i niepowodzenia...
Obie strony potrzebują luzu i jak widać to się opłacaLittle Frog, Ewelina23, Saramago, Paulia87, Kasiula09, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesc dziewczyny powrocilam z nowymi nadziejami hehe ;p
niestety ja dostałam @ 7ego dziwny mam w tym miesiacy miesiaczke dwa dni mocno mi leciało wczoraj średnio a dziś plamienie się pojawilo ... a zazwyczaj w 4dc jeszcze krew leci ..
Nusia1989, Paulia87, iza30, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka20 wrote:czesc dziewczyny powrocilam z nowymi nadziejami hehe ;p
niestety ja dostałam @ 7ego dziwny mam w tym miesiacy miesiaczke dwa dni mocno mi leciało wczoraj średnio a dziś plamienie się pojawilo ... a zazwyczaj w 4dc jeszcze krew leci ..
Przykro mi kochana ale moze w tym sie uda nieraz ucieczki nie pomagaja -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:oooo no Czesc
Przykro mi kochana ale moze w tym sie uda nieraz ucieczki nie pomagajaiza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymika1987 wrote:hej Laseczki:)jak mija Wam dzien?ja zrobilam dzis test heh no i negatywny,ale astanawiam sie czy nie za wczesnie bo niby wg Ovufriend owulacje milam 30 listopada a dzis 10grudnia..co myslicie?
-
nick nieaktualnymalinka20 wrote:hehe chciałam trochę odpocząć i przemyslec pare spraw .. a wiec wszystko w swoim czasie stwierdziliśmy z mezem ze przyjdzie czas na nas aby mieć dziecko no ale oczywiście będziemy się starac .. niestety ja chyba nie miałam owulki nic mnie odziwo nie bolało ani nie kulo za tydz mam wizyte u mojego gina na kontrole i może cytologie wkoncu zrobi jak nie będzie zadnego zapalenia
Trzymam kciuki za wizyte u gina -
nick nieaktualnymika1987 wrote:hej Laseczki:)jak mija Wam dzien?ja zrobilam dzis test heh no i negatywny,ale astanawiam sie czy nie za wczesnie bo niby wg Ovufriend owulacje milam 30 listopada a dzis 10grudnia..co myslicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewcia2337196 wrote:hejka kochane, a ja byłam wczoraj na SOR i z dzieckiem jest wszystko ok ale nie mogę się denerwować i muszę dużo odpoczywać, zero dźwigania
iza30, rybka lubią tę wiadomość