W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mika1987 wrote:hej Laseczki:)jak mija Wam dzien?ja zrobilam dzis test heh no i negatywny,ale astanawiam sie czy nie za wczesnie bo niby wg Ovufriend owulacje milam 30 listopada a dzis 10grudnia..co myslicie?
Ja też miałam owu 30 listopada:DWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 12:40
-
nick nieaktualnymalinka20 wrote:a te badanie nasienia płatne
? u mnie kosztuje 70zl w labolatorium , no to trzymam kciuki za was oby się udalo
chyba ze sie uda w tym cyklu to juz nie bedzie potrzebnePaulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinka20 wrote:czesc kochana czytałam co na jednym forum pisala do ciebie typka az mi ciśnienie skoczylo jak to czytałam, nie przejmuj się my młode wiec nie biora nas poważnie ze chcemy małego maleństwa a to ze inne głupie nastolatki zabijają swoje dzieci albo usuwają ciaze to dlaczego my musimy za takie bledy placic i wysluchiwac.. wogole to gratuluje ;* ja niestety @ ;/ dostalam
dziewczyny nie przejmujcie się ja też młoda, ale czasem młodsze dziewczyny bywają mądrzejsze od tych starszychiza30 lubi tę wiadomość
-
Hoł Hoł !!! Witam moje dziewuszki kochane.. Jak mija dzionek??
Jeszcze raz dziękuję Wam za GRATULACJE:)
Mnie dziś dobijają mdłości i przy pobraniu krwi zemdlałam ale eh trzymali mnie 30 min jak im mówiłam że jestem w ciąży to tylko omdlenie ale nie słuchali ciśnienie itp....
Wyniki bety ok 18 i tsh już się bojęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2013, 12:56
Ewelina23, Kasiula09, Nusia1989, iza30, rybka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Hoł Hoł !!! Witam moje dziewuszki kochane.. Jak mija dzionek!!!
Jeszcze raz dziękuję Wam za GRATULACJE:)
Mnie dziś dobijają mdłości i przy pobraniu krwi zemdlałam ale eh trzymali mnie 30 min jak im mówiłam że jestem w ciąży to tylko omdlenie ale nie słuchali ciśnienie itp....
Wyniki bety ok 18 i tsh już się bojęPaulia87, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiem że nie mogę się denerwować tylko strach jest silny uwierzcie mi dziewczynki myślę pozytywnie i wierze że się uda tym razem ale każde pobranie krwi i wizyta u lekarza przyprawia mnie o dreszcze i myśl żeby tylko nie słyszeć TAK MI PRZYKRO......
Przed mężem udaję że jest ok ale martwię się po prostu...[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Wiem że nie mogę się denerwować tylko strach jest silny uwierzcie mi dziewczynki myślę pozytywnie i wierze że się uda tym razem ale każde pobranie krwi i wizyta u lekarza przyprawia mnie o dreszcze i myśl żeby tylko nie słyszeć TAK MI PRZYKRO......
Przed mężem udaję że jest ok ale martwię się po prostu...
-
Paulia87 wrote:Wiem że nie mogę się denerwować tylko strach jest silny uwierzcie mi dziewczynki myślę pozytywnie i wierze że się uda tym razem ale każde pobranie krwi i wizyta u lekarza przyprawia mnie o dreszcze i myśl żeby tylko nie słyszeć TAK MI PRZYKRO......
Przed mężem udaję że jest ok ale martwię się po prostu...Paulia87, iza30 lubią tę wiadomość
-
Po to tu jesteśmy żeby się wspierać Bez ovu to nawet nie było do kogo gęby otworzyć, bo ileż ten mąż może słuchać, a raczej nikomu się nie chwaliłam, że się staramy bez powodzenia, a jak znalazłam to forum to od razu jakaś pozytywna energia na mnie spłynęła
iza30, Nusia1989, Kasiula09, rybka lubią tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Wiem że nie mogę się denerwować tylko strach jest silny uwierzcie mi dziewczynki myślę pozytywnie i wierze że się uda tym razem ale każde pobranie krwi i wizyta u lekarza przyprawia mnie o dreszcze i myśl żeby tylko nie słyszeć TAK MI PRZYKRO......
Przed mężem udaję że jest ok ale martwię się po prostu...
Napewno wszystko bedzie dobrze
Wszystkie tu trzymamy kciuki, glowka do gory kochanaPaulia87, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Wiem że nie mogę się denerwować tylko strach jest silny uwierzcie mi dziewczynki myślę pozytywnie i wierze że się uda tym razem ale każde pobranie krwi i wizyta u lekarza przyprawia mnie o dreszcze i myśl żeby tylko nie słyszeć TAK MI PRZYKRO......
Przed mężem udaję że jest ok ale martwię się po prostu...Paulia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna94 wrote:dziewczyny nie przejmujcie się ja też młoda, ale czasem młodsze dziewczyny bywają mądrzejsze od tych starszych
Czarna94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki po wielu rozmowach postanowiłam się nie nakręcać, staram się wyluzować i przez to - choć z przykrością chce tu nie zaglądać ;/
Dałam sobie szanse że mimo prowadzenia wykresu dam radę, niestety nie podziałało, jak przychodzi owulka to ciągle jest kłótnia... przy starankach też jest ciężko bo mimo że nie chce myśleć to i tak z czasem myślenie przychodzi , będe za wami tęsknić, no i też będe sprawdzać czy przypadkiem któraś nie zaciążyła. Wykres będe prowadzić ale tylko do swojej dyspozycji, jak coś się będzie działo, napewno się odezwę...
No i na przyszłość jak nie będe mieć czasu na korzystanie z neta to uroczyście życzę szybkiego zafasolkowania staraczkom, a już obecnym mamusiom duuuuużo zdrówka
Do zobaczenia, wrócę 28.12 mam nadzieje że już z nowym lokatorem w brzuszku
Ściskam Was wszystkie mocnoiza30, Paulia87, rybka lubią tę wiadomość