W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
mika1987 wrote:hej Laseczki:)jak mija Wam dzien?ja zrobilam dzis test heh no i negatywny,ale astanawiam sie czy nie za wczesnie bo niby wg Ovufriend owulacje milam 30 listopada a dzis 10grudnia..co myslicie?
-
~Agnieszka wrote:Też zrobiłam to samo, owulacja niby 30 była, ztobilam test i nic z tego, nie chce się nakrecac ale moje piersi są jakieś inne, pojawiło się na nich coś czego Nidy wcześniej nie miałam, alr znając moje szczęście to pewnie zaraz dostanę okres i tyle będzie
widze ze wieciej nas:)
no grunt to sie glowic nad tym...ja to wogole w pierwszej ciazy ktora poronilam dopiero w 4 tyg wyszla i to slabsza kreska..takze:)
a co do pytania wczesniejszego to tez Ci kochana nalicza detektor ciazy? -
Bardzo mi orzykro z powodu Twojego poronienia :(To nasz pierwszy cykl starań i nieśmiało wierzyłam na początku w to że może się uda...różne dolegliwości, objawy teraz te "dziwne" sutki ale i tak pewnie skończy się na niczym, szkoda że od początku nie mierzylam temp no cóż, czekam chyba na okresn bo Test wyszedł negatywny a jajniki bolą mocno
-
~Agnieszka wrote:Bardzo mi orzykro z powodu Twojego poronienia :(To nasz pierwszy cykl starań i nieśmiało wierzyłam na początku w to że może się uda...różne dolegliwości, objawy teraz te "dziwne" sutki ale i tak pewnie skończy się na niczym, szkoda że od początku nie mierzylam temp no cóż, czekam chyba na okresn bo Test wyszedł negatywny a jajniki bolą mocno
Agnieszka a na kiedy masz termin spodziewanej miesiaczki? -
Ja to już sama nie wiem co o tym myśleć, bo faktycznie ostatnie dni źle się czuje i to bez wkrecania sobie nawet mąż to zauważył. Jak moja przyjaciółka starała się o fasolkę to byłam madrala i potrafiłam jej radzić żeby zluzowala a teraz sama się morduje i boksuje z myślami a moja przyjaciółka w ciąży od tygodnia chodzi po roku starań
rybka lubi tę wiadomość
-
Ja też chodzę jak chmura gradowa, aż mi żal mojego M. bo ciągle się czepiam o coś i warcze na niego... A może nie, kurde wiem że nie można sobie wkrecac i się doszukiwać objawow, ale... nadzieję można mieć i tego nam nikt nie może zabronić Mika )