W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
aniulkab86 wrote:Dziewczyny, właśnie wróciłam od ginekologa, pani dr powiedziała że macica jest pięknie rozpulchniona, i że ona tutaj miesiączki nie widzi, aby się miała pojawić, także dostałam skierowanie na bete jutro idę, a w piątek wyniki. Trzymajcie kciuki
Aniulka to trzymam kciuki powodzenia -
aniulkab86 wrote:Dziewczyny, właśnie wróciłam od ginekologa, pani dr powiedziała że macica jest pięknie rozpulchniona, i że ona tutaj miesiączki nie widzi, aby się miała pojawić, także dostałam skierowanie na bete jutro idę, a w piątek wyniki. Trzymajcie kciuki
-
-
hejka ja wlasnie wrocilam ze sklepu musialam jechac kupic sobie nowe lampki na choinke jutro musze ze szwagierka obstroic do konca dom i musze dokupic bombki bo jakos malo mam i choinka mi sie nie podoba
Teraz mysle co jutro na obiad
Milego wieczoru -
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkoro tu tak cicho to ja zarzucę temacik, który mi dziś po główce trochę chodzi. Otóż wydaje mi się, że kobiety mające problemy z zajściem w ciążę traktuje się jak jakieś gorsze i wybrakowane. Nie wiem jakie wy macie odczucia na ten temat, ale przynajmniej ja tak to widzę. Są różne choroby, z którymi ludzie się zmagają, ale ludzie odbierają bezpłodność jakby to był co najmniej hiv. Denerwuje mnie to, bo może to spotkać każdego a nie jest to zaraźliwe.
-
nick nieaktualny