W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Dzien dobry
Ja lece do pracy ale sie nie wyspalam
Dobrze ze dzis do 12 tylko
Milego dnia
Witam:) Miłego dnia również życzę
Miałam dziś zatestować ale zapomniałam i zrobiłam siuska;/ xd a wiem że z drugiego nie ma sensu robic...
Wkurzyłam się bo m zabiera mi do konca tygodnia samochód do pracy a chciałam jutro rano poprosić sąsiadkę zeby wpadła popilnować córki a ja chciała sobie skoczyć na tą bete:( i chyba nie skocze, zreszta muszę zobaczyć jak mi busy będą jeździć może akurat zgram się w czasie z laboratorium:P
No nic, ja popijam kawusie.. Ciągnie troszkę Lewy jajnik, piersi bolą, ale tylko jak leże.. jak chodze to nie odczuwam... ale mam wrażenie że kawa mi nie smakuje... albo może już schizuję, sama nie wiem.
Dziś ma mi przyjsc z allegro ten bobotest strumieniowy, ale naczytałam się na necie że oszukuje, czy któraś testowała Bobotestem strumieniowym?iza30 lubi tę wiadomość
-
A tammm no czemu kochana się tak negatywnie nastawiasz:D
Ja juz głupia jestem i nie mogę wytrzymać, zarejstrowałam się do ginekologa. na dziś. na 16,30... jak myślicie powie mi czy była owulacja czy nie? nie wytrzymam dłuzej chce wiedziec czy po prostu jest jakaś szansa
-
Dzień dobry dziewczynki, jak wam poranek mija?
Ja dziś wysoka temp. (jak na mnie), negatywny test owu (wczoraj był +) i meeeeeeeeeeega ból jajników. Jak mnie zakłuje to aż się cała w pół zginam.. Jakby mi dysk wypadłrybka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki, ja dziś chyba mam owulacje, a może była w nocy.. Niby temp. mam niską ale się nie przejmuję, bo w tym cyklu ta moja temperatura jest zupełnie nieczytelna. Wczoraj teścik mi wyszedł pozytywny, ale może to jest wynikiem zastrzyku? Nie wiem. Chcice mam, zamiast pracować z mężem muszę siedzieć w pracy do 15, bo moja koleżanka jak zwykle musi mieć wolne wtedy kiedy mi zależy..
-
nick nieaktualny