W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejuuu jak mnie denerwują tacy niekompetentni lekarze, przecież to ich obowiązek ratować ludzkie życie. A niestety takich lekarzy jest coraz więcej W moim mieście było multum takich historii kiedy przez niekompetencje lekarza zdarzała się tragedia. Najgorsze jest to że nic się w tej kwestii nie zmienia, a ginekolog pijany do pracy przychodzi i nikt nie reaguje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny:)
Czy ktoras z was miala robione HSG, za tydzien mam skierowanie na takie badanie troche sie boje bo naczytalam sie roznych rzeczy na ten temat i sama juz nie wiem w co mam wiezyc.Od 8 lat staramy sie z mezem o dzidziusia czego ja nie probowalam i gdzie juz nie bylam,i nic jestem zdesperowana,bylam nawet w Niemczech w roznych klinikach lekarze rozkladaja rece bo mowia ze niby mam dobre wyniki ale nie wiedza dlaczego nie moge zajsc w ciaze,dodam ze maz jest w zupelnosci zdrowy.Dwa miesiace temu mialam robiona laparoskopie, a miesiac temu histeroskopie wyniki wyszly super i lekarz zalecil ostatnie badanie wlasnie HSG,dziewczyny czy to jest bolesne,prosze czy ktoras wie cos na ten temat i czy po takim badaniu jest wogule szansa ze mozna zajsc w ciaze ????sylwia32 -
Ja miałam HSG w październiku, gdzieś o tym pisałam, pewnie w wątku o HSG. Najprzyjemniejsze to to nie jest, trochę boli ale u nas w szpitalu dają głupiego jasia, zależy też od tego jak delikatny jest lekarz. Ja też się tak naczytałam przed, że cały miesiąc się denerwowałam, jeden wielki stres, a nie było po co tak naprawdę. Podobno jak są jakieś niedrożności, które przepłukają to jest szansa zajść w następnym cyklu. Ja akurat wyniki mam dobre, więc mi ulżyło strasznie. Gdzie masz robione HSG? W szpitalu czy jakiejś prywatnej klinice? W tych klinikach dziewczyny miały różnie, ja na szpital nie mogę narzekać, pełna profeska, dwa dni leżałam, co chwila przychodzili sprawdzać czy nic mi nie jest, w ogóle miłe pielęgniarki były:)
-
olka30 wrote:Tak, tak kada też, wiem że to stresujące jak się komuś dzieje coś niedobrego, ale wy macie teraz dbać o siebie, pierwszy trymestr najgorszy, trzeba chuchać na zimne