W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
no dziewczyny, ja sobie też tak odpuściłam badania bo poprzedni gin mi powiedział że jest ok. A co to dzisiaj usłyszałam... dobrze że siedziałam. Stan zapalny (nie wiadomo skąd), PCO i do tego dawno powinnam dostać skierowanie na badania, a tamten... ehh.. powiedział że nic nie trzeba...
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:kochane czy to mozliwe zeby w 5dpo kulo mnie w podbrzuszu i czuje ssanie w brzuchu ????
Kochana ja niestety nie podpowiem, bo mam za male doswiadczenie..mnie po ouwu co jakis czas jajniki kluja..szczegolnie jak poniose zakupy co mi sie nie zdarzalo.. -
nick nieaktualnymika1987 wrote:Kochana ja niestety nie podpowiem, bo mam za male doswiadczenie..mnie po ouwu co jakis czas jajniki kluja..szczegolnie jak poniose zakupy co mi sie nie zdarzalo..
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, właśnie wróciłam od ginekologa, pani dr powiedziała że macica jest pięknie rozpulchniona, i że ona tutaj miesiączki nie widzi, aby się miała pojawić, także dostałam skierowanie na bete jutro idę, a w piątek wyniki. Trzymajcie kciuki
iza30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaniulkab86 wrote:Dziewczyny, właśnie wróciłam od ginekologa, pani dr powiedziała że macica jest pięknie rozpulchniona, i że ona tutaj miesiączki nie widzi, aby się miała pojawić, także dostałam skierowanie na bete jutro idę, a w piątek wyniki. Trzymajcie kciuki
-
W środku nocy z małżeńskiego łoża wstaje mąż i trzymając się w okolicach krocza zaczyna nerwowo stąpać z nogi na nogę i przechadzać się po pokoju...
- Co ci jest? - pyta rozbudzona zona
- A tak cholernie mi się kobity chce... - odpowiada małżonek
- No to wskakuj - żona zapraszająco odsuwa pierzynę.
- Eee.. Jakoś to rozchodzę...
Ewelina23, aniulkab86 lubią tę wiadomość