W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczynki! Jestem szczęśliwa od rana, bo pobiegałam! Co prawda tylko 20 minut, ale nie robiłam tego od lat Wczoraj zakupy się udały, brakuje nam tylko jednego prezentu z ośmiu, więc myślę, że to i tak dobrze Przy okazji siebie troszkę obkupiliśmy
Ewelinka, co taka zła byłaś? Co się stało?
Aniu, nie nerwuj się!
Izuś, może jeszcze przy wcześnie na ten test? W końcu @ nie ma
Ilonek, współczuję Ci, nie byłabym w stanie oglądać śmierci ludzi, do których się przywiązuje
Ewcia - olej zazdrośnice
Pozostałe dziewczynki (bo już zapomniałam, co kto pisał) - pozdrawiam serdecznieiza30, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Myszko, widać że Cię energia rozpiera. Ja przed chwilą się obudziłam - chyba pierwszy raz d kilku miesięcy spałam tak długo. Wczoraj byłam wycieńczona i zasypiałam dosłownie na stojąco.
Dziewczynki, życzę Wam tak pozytywnego nastroju jaki ma Myszkaiza30, myszkaazi, rybka lubią tę wiadomość
-
myszkaazi wrote:Hej dziewczynki! Jestem szczęśliwa od rana, bo pobiegałam! Co prawda tylko 20 minut, ale nie robiłam tego od lat Wczoraj zakupy się udały, brakuje nam tylko jednego prezentu z ośmiu, więc myślę, że to i tak dobrze Przy okazji siebie troszkę obkupiliśmy
Aniu, nie nerwuj się!
Ilonek, współczuję Ci, nie byłabym w stanie oglądać śmierci ludzi, do których się przywiązuje
Ewcia - olej zazdrośnice
Pozostałe dziewczynki (bo już zapomniałam, co kto pisał) - pozdrawiam serdecznie
Poczekamy zobaczymy co bedzie
myszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaazi wrote:Hej dziewczynki! Jestem szczęśliwa od rana, bo pobiegałam! Co prawda tylko 20 minut, ale nie robiłam tego od lat Wczoraj zakupy się udały, brakuje nam tylko jednego prezentu z ośmiu, więc myślę, że to i tak dobrze Przy okazji siebie troszkę obkupiliśmy
Aniu, nie nerwuj się!
Ewcia - olej zazdrośnice
Pozostałe dziewczynki (bo już zapomniałam, co kto pisał) - pozdrawiam serdecznie
Ja do biegania sie zgariam od jakiegos czasu i cos nie moge ale chyba kupie karnet na silownie z basenem po nowym roku oczywiscie teraz sie nalatam po sklepach
A daj spokoj kochana Piotrek mnie wczoraj zdenerwowal bo nie dal rady bo byl zmeczony zawsze kiedy trzeba on zmeczony albo zasypia poklucilismy sie i pojechal do kumla a o 5 rano -
~Agnieszka wrote:Część Kasiu ja też tu jestem od wczoraj i podobnie jak Ty oczekuję a właściwie to nie oczekuje do 15 grudnia...
Witajcie Dziewczyny oby ten dzień mimo pogody był lepszy od wczorajszego
-
nick nieaktualnyKasia1993 wrote:a czemu nie oczekujesz? Nie staraliście się za bardzo? cy poprostu takie przeczucie?
U nas sloneczko zaczyna swiecic ale sa jakies ta chmurki mam nadzieje ze pozniej nie bedzie padalo botu nigdy nic nie wiadomo teraz swieci a za godz moze padac
Sorki ale nie ten zacytowalam WybaczWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2013, 10:19
iza30 lubi tę wiadomość
-
Kasia1993 wrote:a czemu nie oczekujesz? Nie staraliście się za bardzo? cy poprostu takie przeczucie?
-
nick nieaktualnyAgafia wrote:hej dziewczyny wiecie może jak wstawić suwaczek ?? bo mam problem z tym
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny