X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
Odpowiedz

W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek

Oceń ten wątek:
  • ewcia2337196 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chanela wrote:
    ewcia co się stało? Czasem nie warto się denerwować, szkoda nerwów i czasu
    typiara zarzuca mi że jestem urojonej ciąży

w4sq3e3kl1ka7h8d.png
    ewcia
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewcia2337196 wrote:
    typiara zarzuca mi że jestem urojonej ciąży
    Ewcia olej ja jak mozna komus cos takiego wmawiac jak ci nie wierzy to niech o tym nie pisze co ja to obchodzi moze ona zazdrosna jest ze ty jestes w ciazy a ona nie

Ewelina23, Karolcia23369 lubią tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2013, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co normalnie szczyt beszczelnosci jak mozna komus nie uwierzyc ze jest w ciazy ????? nie rozumie tego wogole !!!
    Ja bym tez nie uwierzyla gdyby moja mama tak nie miala miala do 6 miesiaca @ i nic nie wiedzielismy do pewnego czasu no a pozniej juz bylo widac :)

iza30, rybka lubią tę wiadomość

• iza30 Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :)
    Kolorowych snow

20150409580413.png

200707184670.png
  • iza30 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek :)
    Wstalam z samego ranka zeby zrobic test wynik negatywny wiec czekam spokojnie na @
    Milego dnia wam zycze

20150409580413.png

200707184670.png
  • Kasia1993 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:) Na początku chciała bym zapytać czy mogę do was dołączyć?
    Nazywam się Kasia, w lutym będę miała 21 lat, Mam córkę Nadię która 24 stycznia będzie miała 3 latka. Wspaniałego męża od 15 czerwca br.

W październiku odstawiłam tabletki pierwszą @ dostałam 14 października,następną niechcianą 17 listopada... i teraz czekam do 15 grudnia, mam cichutką nadzieje że nie przyjdzie i będę miała prezent na święta.

Po Urodzeniu Nadi myślałam że nie będę miała więcej dzieci, wszystko zmienia się o 360 stopni... trzeba było pogodzić szkołe z obowiązkami, Przez pół roku mieszkałam z córką u mamy, potem że się nie dogadywałysmy przeprowadziłam się do teściów u których mieszkaliśmy 15 msc. Jak Nadia miała 8 tesciowie wzieli nam kredyt na mieszkanie, było ciezko bo rok czasu trwał remont bo mieszkanie było w opłakanym stanie, Mój mąz pracował w delegacji praktycznie a jak wracał na wekkendy to miał studia( robił licencjat) i w wolnej chwili remontowali mieszkanie.. z tym żee remont od podstaw, nowa instalacja, całe ogrzewanie... bo w mieszkaniu był piec ale postanowiliśmyy kupic nowy i dac do piwnicy, trzeba było na 2 piętro rurki ciągnąć... dlatego tak się przeciągneło... żebyśmy mogli mieszkać z córką w normalnych warunkach. Mieszkamy na swoim od roku.
    Jesteśmy 6 msc po śłubie i postanowiliśmy już nie czekać z rodzeństwem dla małej... Aktualnie udzielam się jeszcze na innym forum.. ale mimo to postanowiłam do was dołączyc, o ile oczywiście mozna:)

iza30, Nusia1989, Kasiula09, rybka lubią tę wiadomość

f2w3yx8d0p5xyhbt.png

iv09cwa1bez1cni9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki :)

dzisiaj od samego rana stres.. rano M. wychodzi do pracy
    i nagle zauważył,że nie ma dowodu,oczywiście poszedł do pracy bo już musiał wychodzić i zostałam sama w poszukiwaniach :P
    przez co wysprzątałam calutkie mieszkanie,a nawet zrobiłam porządek w szafkach i ciuchach
    z czego bardzo się cieszę bo to jest moją największą zmorą! :D
    no i jak się okazało dowód był gdzie?! w pralce .. po prostu nie mam pytań :P

myszkaazi, Karolcia23369, rybka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1993 wrote:
    Nazywam się Kasia, w lutym będę miała 21 lat, Mam córkę Nadię która 24 stycznia będzie miała 3 latka. Wspaniałego męża od 15 czerwca br.

W październiku odstawiłam tabletki pierwszą @ dostałam 14 października,następną niechcianą 17 listopada... i teraz czekam do 15 grudnia, mam cichutką nadzieje że nie przyjdzie i będę miała prezent na święta.

Po Urodzeniu Nadi myślałam że nie będę miała więcej dzieci, wszystko zmienia się o 360 stopni... trzeba było pogodzić szkołe z obowiązkami, Przez pół roku mieszkałam z córką u mamy, potem że się nie dogadywałysmy przeprowadziłam się do teściów u których mieszkaliśmy 15 msc. Jak Nadia miała 8 tesciowie wzieli nam kredyt na mieszkanie, było ciezko bo rok czasu trwał remont bo mieszkanie było w opłakanym stanie, Mój mąz pracował w delegacji praktycznie a jak wracał na wekkendy to miał studia( robił licencjat) i w wolnej chwili remontowali mieszkanie.. z tym żee remont od podstaw, nowa instalacja, całe ogrzewanie... bo w mieszkaniu był piec ale postanowiliśmyy kupic nowy i dac do piwnicy, trzeba było na 2 piętro rurki ciągnąć... dlatego tak się przeciągneło... żebyśmy mogli mieszkać z córką w normalnych warunkach. Mieszkamy na swoim od roku.
    Jesteśmy 6 msc po śłubie i postanowiliśmy już nie czekać z rodzeństwem dla małej... Aktualnie udzielam się jeszcze na innym forum.. ale mimo to postanowiłam do was dołączyc, o ile oczywiście mozna:)

Witamy Cię Kasiu :)

Kasia1993 lubi tę wiadomość

• Kasia1993 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U was też taka straszna pogoda?

f2w3yx8d0p5xyhbt.png

iv09cwa1bez1cni9.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1993 wrote:

No niestety u mnie zza oknem wieję... chociaż i tak mam wrażenie,że o wiele mniej niż w nocy
    masakra... nie lubię takiej pogody,a już najbardziej kiedy muszę wyjść
    z domu.. najchętniej zamknełabym się w mieszkaniu pod ciepłą kołdrą z herbatką i jakimś dobrym filmem :)
    A u ciebie jaka pogoda? Też śnieżnie i wietrznie??

• paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    potrzebuje waszej porady spujrzcie na wykres spadła mi temp dostane0bf1fe2f8b7272cbb2b8f854e300b83d.png okres?.

• iza30 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1993 wrote:

Jasne ze mozna, witamy cie :)

Kasia1993 lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paticzka wrote:
    potrzebuje waszej porady spujrzcie na wykres spadła mi temp dostane0bf1fe2f8b7272cbb2b8f854e300b83d.png okres?.

a jak długie masz cykle?

• paticzka Przyjaciółka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biore luteine od 16dc do 25 dc i 26 i dostawałam @

• Kasia1993 Ekspertka

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śnieżnie raczej nie, ale wiatr wieje strasznie... Dziś w nocy była tragedia... Też bym się chętnie dziś nawet nie wynurzała z domku ale niestety trzeba bedzie jakieś zakupy jechać zrobic... cały dzien nie miałam jak bo auto u mechanika było:/ dziś dopiero mąż ma odebrać... zaraz trzeba zacząć sprzątać... i budzić dziecko bo ona to by spała i spała;D

f2w3yx8d0p5xyhbt.png

iv09cwa1bez1cni9.png

• iza30 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1993 wrote:
    U mnie naszczescie nie ma ani sniegu ani wiatru zobaczymy jak bedzie dalej.

Paticzka jesli temperatura nie odbije to najprawdopodobniej dostaniesz @

~Agnieszka lubi tę wiadomość

20150409580413.png

200707184670.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nusia1989 wrote:
    Witajcie kobietki :)

dzisiaj od samego rana stres.. rano M. wychodzi do pracy
    i nagle zauważył,że nie ma dowodu,oczywiście poszedł do pracy bo już musiał wychodzić i zostałam sama w poszukiwaniach :P
    przez co wysprzątałam calutkie mieszkanie,a nawet zrobiłam porządek w szafkach i ciuchach
    z czego bardzo się cieszę bo to jest moją największą zmorą! :D
    no i jak się okazało dowód był gdzie?! w pralce .. po prostu nie mam pytań :P
    taki stres z rana lepszy na pobudzenie niż kawa :) Dobrze, że dowody już nie są książeczkowe tylko z plastyku :P

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1993 wrote:

Cześć, witamy :)

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc kochane :)
    Milego dnia :)

iza30 lubi tę wiadomość

• ~Agnieszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia1993 wrote:

Część Kasiu ja też tu jestem od wczoraj :) i podobnie jak Ty oczekuję a właściwie to nie oczekuje do 15 grudnia...

Witajcie Dziewczyny oby ten dzień mimo pogody był lepszy od wczorajszego :)

iza30 lubi tę wiadomość

gann3e3k07a442mt.png
‹‹ 51 52 53 54 55 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ