W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
W tym watku piszemy o wszystkim.
Bedziemy sie tu wspierac w ciezkich i trudnych chwilach.
Zapraszam wszystkich chetnych do pogadania o wszystkim i niczym.
Zapraszamy takze do naszego forum dziewczyny ktore juz czekaja na maluszki oby znami pogadaly czasem cos doradzily, aby powiedzialy jak sie czuja.
To forum jest dla wszystkich
Kazdej zycze takiego maluszka
Na tym forum nie klocimy sieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 12:53
myszkaazi, Ona_, mycha28, Karolcia23369, Nusia1989, rybka, Eweloka84, polska_dziewczyna lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Chętnie dołącze sie:)
Myszkaazi co sie stało? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liath wrote:ja powinnam mieć @ dokładanie 7go ale zastanawiam się czy nie zrobić testu 6go bo jakoś dziwnie się czuję i jakoś nasuwa mi się sama z siebie myśl ze to może fasolka
ja tez @ na 7.12 ale juz mnie korci zrobić testa bo tez jakos sie dziwnie czuje w tym cyklu
witajcie dziewczynkimyszkaazi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też się czuję dziwnie, normalnie nie beczę jak idiotka, tylko, że obiecałam sobie, że nie będę wmawiała sobie, że wszystko, co mnie zaboli, zakłuje i w ogóle to ciąża. Udaje mi się to, choć czasem jakiś tam cień nadziei się pojawia... Idę malować paznokcie i lecę na stracenie - trzymajcie za mnie kciuki. Jak wrócę i wszystko pójdzie dobrze, to Wam napiszę, co to była za rozmowa.
Paulia87, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymam nadzieję , że to będzie jedno z forum na którym pozostanę dłużej niż kilka dni . bo na większości wkoło te same laski starały się być w centrum zainteresowania i tematy wkoło te same . ale cóż mam nadzieję , że tutaj każda z nas zostanie wysłuchana i nie pojawią się gwiazdeczki chcące być w centrum uwagi .
U mnie tempka dzisiaj wyższa niż w ostatnich dniach . Biorę luteinę na wywołanie i mam nadzieję , że nie przyjdzie moja @mycha28, Paulia87, myszkaazi, iza30, mika1987, rybka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny