W oczekiwaniu na II kreski = plotki staraczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Jackie wrote:mam nadzieję , że to będzie jedno z forum na którym pozostanę dłużej niż kilka dni . bo na większości wkoło te same laski starały się być w centrum zainteresowania i tematy wkoło te same . ale cóż mam nadzieję , że tutaj każda z nas zostanie wysłuchana i nie pojawią się gwiazdeczki chcące być w centrum uwagi .
U mnie tempka dzisiaj wyższa niż w ostatnich dniach . Biorę luteinę na wywołanie i mam nadzieję , że nie przyjdzie moja @
Kada witamy:)Karolcia23369 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolcia23369 wrote:powiem Ci ze ja na tych śluzach sie nie znam pare dni temu nawet wygladał jak płodny co mnie zdziwiło gdyż byłam juz po płodnych...powiem wam że każda ma inaczej:)
u mnie to niby w tym miesiacu to plodnego praktycznie nie bylo ale przytulalismy sie w ciemno noz widelec moze wyszlo ;DDD
5 sie okaze -
myszkaazi wrote:W sumie nic. @ nie ma, ale tempka spada, gdybym nie poroniła miałabym już ładny brzuszek, a tak to znowu wpadam w jakąś durną obsesję Nie chcę tak. Poza tym denerwuję się, bo za godzinę mam ważną rozmowę w pracy, a nie mogę się skupić na materiale, który powinnam przygotować
Nadzieja umiera ostatnia a jak nie ma @ to musi byc nawet taka malutka -
Witajcie dziewczyny:) Ewelina 23- chyba zaczyna Ci się płodny śluz..ale nawet jeżeli do końca się nie rozkręcił to nie zaszkodzi się poprzytulac:) W końcu plemniki nie żyją tylko 24 godz. A galaretka chyba tez jest - płodna tak coś mi się zdaję
Dzisiaj mój mąż jest pierwszy dzień w nowej pracy i cały czas się zastanawiam jak mu tam idzie.. Pewnie się bardziej stresuje niż on znając życie, hehe:)Karolcia23369 lubi tę wiadomość
PERELKA175 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:Witajcie dziewczyny:) Ewelina 23- chyba zaczyna Ci się płodny śluz..ale nawet jeżeli do końca się nie rozkręcił to nie zaszkodzi się poprzytulac:) W końcu plemniki nie żyją tylko 24 godz. A galaretka chyba tez jest - płodna tak coś mi się zdaję
Dzisiaj mój mąż jest pierwszy dzień w nowej pracy i cały czas się zastanawiam jak mu tam idzie.. Pewnie się bardziej stresuje niż on znając życie, hehe:)
ja tez zawsze sie stresuje wszystkim co dotyczy mojego ukochanego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny